Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Adyn Oritz/Axel
Kategória: Yaoi
Feltöltő: ryukia

Kor: 34 év

Külső leírás: Tetőtől talpig egy igazi Adonisz. Bárkiről lenézi az alsóneműt pusztán egy félmosollyal. Tipikus szépfiú. Kortalannak tűnik. Legtöbben általában 20 és 40 között tippelnek, de még senkinek sem sikerül beletalálni. Ha megjelenik minden szempár azonnal rászegeződik. A kiugárzása már-már irányítása alá von, megbabonáz. Ha belép valahová pusztán jelenlétével parancsol a teremnek, megszólalnia sem kell, mindenki rá figyel. Van benne valami, ami miatt nem tudod levenni a szemedet róla. A kicsi hang a füledben azt súgja lemaradsz valamiről, ha csak egy másodpercre is elemeled a tekinteted. Neked pedig engedelmeskedni kell. Rajta kell tartanod a szemedet. Ha belemerülsz arcának tanulmányozásába rájössz, hogy a lágy összhang ellenére nagyon is férfias, domináns vonásokkal rendelkezik. Sötét, dús szemöldöke teszi arcát ilyen ellenállhatatlanul kifejezővé. Szemhélya enyhén rózsaszínes jól ellensúlyozza ajkainak fakóságát és kiemeli tekintetének határozottságát. Hosszú fekete pillái alól tengerkék íriszei leírhatatlan szenvedéllyel csillognak. Állkapcsa élével kenyeret lehetne szeletelni. Arccsontja pedig keretet ad mélyen ülő szemeinek és még karakteresebbé teszi Adyn megjelenését. Orra alig észrevehetően ferde, de valamilyen rejtélyes módon még ez is vonzóbbá varázsolja őt. Haja dús és nagyon erős szálú. Feketére festette. Eredetileg nagyon mély barna volt, de úgy érzte a jelenlegi frizura jobban illik hozzá. Ha hagyná lenőni bizonyára göndör lenne, de úgy gondolja azzal túl sok a baj. Így csak reggel megmossa megszárítja és már kész is az indulásra. Stílusa klasszikus és egyszerű. Tökéletes párosítás egy hibátlanul kidolgozott izmos testhez. A földes és sötét színeket részesíti előnyben. Szeret elegánsan öltözködni, sokszor hord öltönyöket vagy ingeket a hétköznapokban is, munkája is megköveteli. Legalábbis a nappali.

Jellem: Megjelenése miatt gyakran könyvelik el első látásra csendes, rejtélyes szépfiúnak, de valójában elég beszédes. Ki nem állhatja a felszínes társalgásokat, de egy elmélyültebb beszélgetésre bármikor kapható. Nagyon megnyerő személyisége van. Mindig tudja mikor és mit kell mondani. Nem csoda hát, hogy nagyon sok jó ismerőse van. Közeli barátból viszont annál kevesebb. Legbelsőbb titkait és gondolatait nem szereti senkivel megosztani. Inkább hallgatni szokott. Leülhetsz vele, elmondhatod neki a problémáidat és ő türelmesen végighallgatja, átgondolja és a lehető legjobb tanácsokat adja. A saját magánélete azonban mindig kicsúszik a kezéből. Nem tudja kezelni az érzéseit. Ha szerelmes akkor különösen. Igazán temperamentumos. Öntudatos. Pontosan tudja, hogy mire képes, mit tud és mit akar elérni. Véghez is viszi. Kitűnően ért a tervezéshez, szervezéshez. Határozott, rendezett, pontos. Alapvetően büszke, öntudatos és nyugodt. Uralkodik, de némán és méltóságteljesen. Tekintélyt parancsoló és szeret is irányítani. Nem minden helyzetben mondjuk. Különösen az ágyban nem. Nagyon kreatív. Igyekszik valami maradandót létrehozni, tele van ötlettekkel. Azonban mindig túl nagyok a tervei és nehezére esik megvalósítani a kitalált projekteket. De ha valamit elkezd, mindenképpen be akarja fejezni. Nagyon jól tudja hogyan kell másokból a legjobbat kihozni és meg is tesz mindent azért, hogy ez megvalósuljon. Szigorú és megköveteli, hogy megfelelj a szabályoknak, de nem kiállhatatlan. Az a típusú ember, akivel ha egyszer barátságot kötsz, akár kútba is ugrik utánad. Azonban vigyázni kell, mert ha csalódik benned akkor a legrosszabbra számíthatsz. Nagyon sok dolgot a legközelebbi barátai sem tudnak róla. Nagyon kevés dolgot oszt meg még velük is. Mintha titkolna valamit.

Élettörténet: New York belvárosi kórházában született. Szülei nagyon fiatalok voltak, anyukája alig múlt 16 éves, apja pedig 18 mikor Adyn megfogant. Nem álltak készen egy gyerek nevelésére. Egyáltalán nem. De az abortusz szóba sem jöhetett. A nagyszülők nyomására összeházasodtak a fiatalok. Mindketten otthagyták az iskolát és elmentek dolgozni. Anyukája pincérnő volt egy bárban. Apja pedig Isten tudja mit művelt, de addig nem számított a családnak ameddig egy rakat pénzzel jött haza. Valahogy mindig részegen került elő úgyhogy valószínűleg fogadás vagy póker lehetett a dolog mögött. A szülei kapcsolata nem volt felhőtlen, de ez várható ilyen fiatalon és kifforatlanul. Mind a ketten élni akartak még egy kicsit. Bulizni, tapasztalni. Sajnos ezt ebben a helyzetben nem tudták megtenni. Így egyre csak nőtt és nőtt a feszültség. Egyszer ki kellett törnie. Mikor Adyn 8 éves lett, apukája egyik napról a másikra lelépett. Felszívódott. Adyn nem tudta mire vélni a dolgokat. Anyja nem bírta eltartani a fiút csak nyűg volt hatán, így a nagyszülőkre bízta őt. Ezután az anyukát is elnyelte a föld. Valószínűleg lelépett valami pasassal aki jobb életet ígért neki. Még ebben az évben a nagyapját is elveszítette sajnos. Adyn mamája zongoratanár volt és úgy gondolta, a zene segítene a fiúnak megfeledkezni a széthulló családról. Adyn tehetséges volt, gyorsan megtanult zongorán játszani. Nem volt zseni, de helyt állt derakasan. Nyert pár versenyt és megkedvelvelte a klasszikusokat. A nagyszülei ósdi bakelitlemezein hallgatta Chopin szonátáit. Zűrös gyerekkorához képest zavartalan középiskolás évei voltak. Volt pár barátnője, népszerű volt a társai között. Ilyen kinézettel ugyan ki ne lenne az. Nagyon jó tanuló volt. Különösen irodalomból és művészetekből. Mindenképpen ezzel akart továbbtanulni. Persze csont nélkül felvették az egyetemre. Már második évben tanársegéd lett. Szinte könyörögtek neki, hogy maradjon tanítani. Így is tett. Idő közben voltak kapcsolatai, de egyik nőbe sem volt igazán szerelmes és egyikőjüket sem mutatta be szeretett nagyijának. Mikor 32 lett elvesztette mamáját. Rettenetesen megviselte a dolog. Elvégre ő nevelte fel. Mi több kiderült, hogy hatalmas adósságot hagyott hátra. Még Adyn lakását is elárverezték. A tanári fizetésből csak egy Brooklyni stúdió apartmanra telt és nehezen tudta magát eltartani, a pénzt visszafizetni meg egyáltalán nem tudta. Alkoholba kezdte folytani a bánatát. Egyik este ellátogatott a Wild Orchid bárba. Ahol majdnem ájulásig itta magát, felment a színpadra. Félmeztelenül. Mindig is jó mozgása volt, így nem esett nehezére részegen sem elkápráztatni a bár vendégeit. Miután lecibálták az emelvényről a főnök megadta neki a telefonszámát és felkérte hogy dolgozzon náluk, mert aznap este annyi italt adtak el, mint azelőtt még soha. Adyn szégyellte a dolgot, de csak ebben a jól fizető éjjeli munkában látta a reményt. Persze a kis titkát mindenki elől rejtegeti. Amíg tudja...

Hobby: Hétvégi futás, edzés, óratervek kidolgozása, olvasás, tánc, műelemzés, zongorázás, szeret krimisorozatokat nézni.

Foglalkozás: Egyetemi professzor, magán zongoratanár, sztriptíztáncos

Extrák: ***Nagyon izgatja a BDSM elméletben. Még sosem próbálta. Nem merte felhozni a barátnőinek.***Utálja a sztiptízt. Könnyű pénzforrásként tekint rá.***Amióta a bárban dolgozik érdekes módon megduplázódott a férfi vendégek száma száma. Elég felkapottá vált a hely és nem titok, hogy a szívtipró táncos Axel miatt.***Legjobb tudomása szerint a nőkhöz vonzódik, de nem egyszer játszott el a gondolattal, hogy ki szeretné próbálni egy férfival is. Hogy is hívják ezt? Kiváncsiság?***Nem vallásos, de nagy ritkán elmegy gyónni. Utána sokkal jobban érzi magát. Azt szokta mondani hogy a terápia túl sokba kerül és a papoknak névtelenül mondhatja el a problémáit, ráadásul ingyen. Mi más kell még? Fog ő költeni pszichológusra.***Főleg az orosz írókkal szimpatizál, de bármit elolvas ami érdekli.***Kedvence Chopin, az ő művével nyert először versenyt úgyhogy szoros a kapcsolata a szerző munkásságával.***Nem sok tanítványa van. Úgy gondolja a mai generációt nem érdekli a klasszikus zene vagy az irodalom. Inkább buliznak techno zenére. Szerinte szexuálisan is túlfűtöttek.***Nem ragaszkodik ahhoz, hogy zongoraórákat tartson, jelenleg senki nem tanul a keze alatt***A krimiket előszeretettel nézi, de a horrorfilmettől kirázza a hideg.***Nem kedveli a popcornt.***Nagyon egészségesen táplálkozik az edzéstervét követve.***A bárt ahol dolgozik Wild Orchidnak hívják.***

Képinfo: Nem az enyém, csak illusztráció. (http://www.pinterest.com)

Engedélyezve: 2019. 11. 07.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).