Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Defne
Kategória: Hentai
Feltöltő: Bummie_KS

Kor: 23

Külső leírás: Vakítóan fehér bőr, bőrhibája nincs és ezért nem érzi szükségesnek a sminket, így nem is használja a fura kenceficéket, derékig érő haja amelyet általában felkötve vagy felkontyolva hord ápolja, nem szereti kiengedve ugyanis egész nap csak zavarja a mindennapi tevékenységekben. Szemei amúgy kékek, de kontaktlencsével varázsol magának rózsaszín árnyalatú szempárokat, feltett szándéka, hogy kedves kisugárzása legyen és képviselje, milyen sokszínű, ő egy egyéniség. Száját általában illatos labelloval keni, vagy szőlőzsírral. Nála két véglet van, amikor csinos egy nő és amikor jobb rá sem nézni, tapasztalataiból alkotta ezt a véleményt és mivel tisztában van az adottságaival, igyekszik mindkettőnek megfelelni, oka pedig elég egyszerű, megakarja mutatni a világnak nem minden a külső. Másrészt a balfék, külsőre menő férfiaknak szereti a leginkább az orruk alá dörgölni, milyen is a kinézete ha szalonképesen lép ki a házból. Legkényelmesebb, bő, oversize ruhákat szereti, maga a stílus is jól megy 170 centijéhez, így a hétköznapokat általában egy nagy mackó nadrágban, piros kapucnis felsőben vészeli át, ha pedig ki kell mennie az utcára, akkor csak a gatyát veszi át egy fekete, szűkszárúra.

Jellem: Defne rendkívül makacs. Annyira, hogy ha valaki a jó útra akarná terelni őt és ezért menjen jobbra, és jómaga is belátja melyik a helyes út, csak azért is balra kanyarodik el. Nem lehet neki parancsolni, nem bírja egyszerűen elviselni, hogy más akaratának megfeleljen. Kordában sem tudja tartani dühét, ami a szívén az a száján, nagyszájú és temperamentumos, akárcsak az anyja volt. Mindig büszkén jár, mindig a legjobbat nyújtja az embereknek, előrehelyez másokat, utálja az igazságtalanságot és a gyilkosokat is. Orvosnak tanul, szívügye minden élet megmentése és el nem tudja képzelni, milyen lehet egy fegyveres katona élete, akinek éppenhogy az a feladata, hogy megöljön másokat a hazája megvédése érdekében. Túl éretlen, vagy csak ő látja ezt az egészet rosszul, fogalma sincs. Negatívumként azt tudom megemlíteni, hogy túl idegesítő egy személyiség, kíváncsi, sokat beszél és mivel mindenről van véleménye, nem fél kimondani akár olyan ember előtt is, akivel nyilván ütközik a nézőpontja. Kétszer kell neki mindent elmagyarázni, van mikor csak néz a beszédpartnerére, közben fel sem fogva mit mondd neki éppen. Bonyolult, nem tud rendesen elmagyarázni semmit és ha szónokolni kell, nem ő a legjobb választás, hiszen eléggé lámpalázas.

Élettörténet: Az anyja és az apja jó anyagiakban nevelték, hiszen az apja ügyvéd és az anyja sikeres orvos volt. A kapcsolata a szüleivel olyan volt, mintha két legjobb barátjával osztaná meg a lakást, tehát mindig mindenben számíthatott rájuk, és igen lazán nevelve lányukat de mégsem annyira, hogy elkallódjon rossz társaságba, éldegéltek boldogan. Defne szerelmei, csalódásai, minden egyes impulzus olyan hatással volt rá, ami méginkább ösztönözte az álmai elérésében, a reménykedésben, hogy igenis lesz egyszer jobb is. Ő nem szeret a rossz dolgokra emlékezni. De mégis, van egy dolog amiért nem tud, nem lehet megbocsátást várni tőle. Az anyjának sürgősen ki kellett mennie egy távoli országba, mert tehetséges orvos volt és a legjobb, így neki és pár társának ki kellett utazniuk egy olyan helyre, amit nagy titokként őriztek a hatóságok. Defne már 14 évesen tudta, és fel is fogta, milyen komoly dologról lehet szó, ám mikor a katonák visszatértek de velük nem anyja, megértette a helyzet magaslatát. Vagy kiiktatták az orvoscsapatot, vagy pedig egy betegséget elkapva haltak meg mindannyian, az utóbbi nyert, a sajtó csak azt krákogta és hozta cikkekbe. Azután az apjával megromlott a kapcsolata, valójában az édesanya halála óta nem hogy beszéltek volna róla, de méginkább csak kerülték egymást. Defne ezért is akar orvos lenni, hogy anyja nyomdokaiba lépjen és lebuktathassa az egész kócerájt, ezáltal pedig elégtételt vegyen.

Hobby: Szeret focizni, kosarazni

Foglalkozás: Orvostanhallgató, modellkedik

Extrák: Sok barátja van, de egy olyan, akinek tényleg mindent elmondott és tudja, hogy senkinek sem teregeti ki a szennyesét. ~ Modellkedik, jó pénzt hoz neki, elég a számláira. ~ Apjával és újraházasodott gyerekével nem jó a kapcsolata, inkább kerüli azt a családot. ~ Egyedül él egy kiscicával, aki hol jön hol pedig megy, nem marad meg nála. ~

Képinfo: Nincs róla információm, a kép nem az én művem. ()

Engedélyezve: 2019. 11. 07.
2023. 03. 25.

Módosítva: 2023. 03. 24. 23:22:39
Módosította: Bummie_KS

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).