Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Mito Shizuku
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Ikiri

Kor: 70

Külső leírás: Magas termetű hosszú, szinte már majdnem földig érő sötét rózsaszín hajjal, amiben csak egy fehér tincs van. Jól felépített testalkata van, amit nem ő edzett vett hanem már így vett fel. Két ujján gyűrű van, amik egy lánccal vannak összekapcsolva, ezen felül bal fülében egy füllbevalót hord, ami egy apró lila gömb. Mindig hosszú ruhát visel és ügyel arra, hogy ne nagyon lássák meg a combjára felszíjazott tőrjeit. A ruhájára visszatérve, ezen mindig valamilyen pók minta van, ami emlékezteti a fajára.

Jellem: Örök vidám és folyton mosolyog, nehéz kihozni a sodrából ő viszont annál jobban szeret másokat, amit igyekszik úgy intézni, hogy ne ő legyen a hibás. Kíváncsi természete van, ami gyakran sodorja bajba és nehezen is vágja ki belőle magát. Szívesen segít másokon, de van egy olyan rossz szokása, hogy képes elfelejteni, hogy mibe is kezd bele, ezen kívül néha tenyérbemászó tud lenni.

Élettörténet: Az alvilág legmélyebb bugyraiból származik, azon belül is onnan ahova még az ördög sem meri betenni a lábát. Ez pedig nem más mint a Pokol Erdeje. Hajdanán az erdő kihalt volt, de néhány évezrede a hely megváltozott. Ez pedig annak köszönhető, hogy a földről elűzték a pókdémonokat, ők pedig ott telepedtek le. Hatalmas kolóniákban élnek, a párzásoknak köszönhetően pedig évente több ezer utód születik. A Matriárcha társadalom hátulütője viszont, a hímeken csattan. Ugyan is, pók állapotukban a nőstények a párzás során megölik a hímeket. Ám hála a számos utódnak, illetve az újszülöttek nőstény hím arány egy a héthez így is fennmaradnak. Az erdő mellet élő démonok viszont nem nézték jó szemmel, hogy közülük is sokat felfalnak ezért elhatározták, hogy megtanítják arra a pókokat, hogyan tudnak emberi alakot felvenni. Így is lett, hála annak, hogy a férfiak már korán felveszik emberi alakjukat a szaporodás csökkent, ezáltal a társadalmuk befolyása az alvilági életben vissza esett. Mito viszont nem várta meg, hogy sorsa az alvilágban dőljön el és felfalja az egyik nőstény. Úgy döntött, hogy elhagyja a poklot és átlép az emberek világába, amit 70 éves korába amint alkalom adta meg is tett. Hátán egy pók tetoválás jelzi, hogy melyik fajba tartozik.

Hobby: Az evés és az emberek figyelése.

Foglalkozás: Pincérként dolgozik.

Extrák: Egy pecsét miatt, nem képes felvenni a démon alakját. Képes mászni a falon. Tudja mozgatni a haját. Fél a lányoktól. Meleg (seke).

Képinfo: A kép nem saját, netről szedett. (https://justpaste.it/img/ea960e6ffea58611b540ad90d152918f.jpg)

Engedélyezve: 2019. 10. 26.

Módosítva: 2019. 10. 26. 06:24:10
Módosította: Ikiri

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).