Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Violett Dumarché (kitalált karakter)
Kategória: Death Note
Feltöltő: Flonor

Kor: 17

Külső leírás: 167 cm magas amivel kitűnik egy kicsit a többi lány osztálytársa között. Franciaországban az otthonában ez nem számít magasnak, viszont Japánban az emberek alacsonyabbak az átlagnál, így őt ott elég magasnak tartják. A haja tejfel szőke, ami kiengedve a csípőjéig ér, viszont általában mindig felköti egy copfba. Szeme smaragdzöld színű, ami a fényben néha kékesnek tűnik. Nincs atletikus alkata, inkább az a törékenyebb típus.

Jellem: Soha nem volt az a barátkozó vagy kicsapangó típusú ember. Legbelül lenézi ezeket az embereket, amit persze mindig egy hamis mosollyal leplez. Az emberekkel mindig is inkább fagyos, rideg és tényszerű volt. Francia iskolájában, úgy hívták, hogy "A Jégkirálynő". Tudta hogy milyennek találják őt az emberek, de nem zavarta, vagyis inkább nem érdekelte. Az számít csakis, hogy ő saját maga mit gondol magáról. Kira megnyilvánulása után sokkal emberibb természete lett, de a belső jelleme ugyanolyan maradt. Az emberekkel ugyanolyan távolságtartó maradt. Eszméje, hogy nincs barátokra szüksége megmaradt.

Élettörténet: Violett 16 évesen költözött Japánba a szüleivel. Az apja kapott egy lehetőséget arra, hogy Japánban egy multinaciónális cég alelnöke legyen. A szülei nem haboztak azonnal elfogadták az ajánlatot. Violett a kezdetekben nagyon visszahúzodó egyéniség volt az iskolában, hiszen semmit se beszélt japánul, csak franciául az anyanyelvén és angolul tudott. Mindig is kiközösítettnek érezte magát emiatt az iskolában. Amikor feltűnt a médiában Kira, aki megölte a gyilkosokat a nemes cél érdekében, azonnal elkezdett vele szimpatizálni. Úgy érezte Violett, hogy értelmet nyert az élete Kira által és iskolában is sokkal barátkozóbb egyéniség lett. Nagyra tartotta az eszméit és azokkal egyet is értett. Amikor kiderült, hogy Kira személye meghalt, belül teljesen összetört, hiszen ő volt a példaképe, akire felnézett. Bármi áron Kira helyébe akart állni, nem hagyhatta a céljait elveszni. Ekkor mosolgott rá a szerencse és látogatta meg őt egy halálisten a halállistával együtt.

Hobby: politizálás, olvasás, ismeretterjesztő filmek nézése

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Az iskolában ő a vitaklub elnöke. Egy év alatt tanult meg japánul. A szüleivel nincs bensőséges kapcsolata. Van egy nővére, akit Ninának hívnak.

Képinfo: A kép nem saját. ()

Engedélyezve: 2019. 03. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).