Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Cornelius Butler
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Réka10

Kor: 20

Külső leírás: Kinézete egészen átlagosnak tűnik, amíg jobban meg nem figyeljük. 175 centijéhez képest vékonynak néz ki, de nem kell félteni, szálkás izomzata megvédi, amitől meg kell. Ennek ellenére világos bőrén nagyon hamar meglátszanak a zúzódások, karcolások, sérülések. Haja rövid és világos barna színű, jól komponál szürkés-kék szemével. Állandóan beletúr, és hátra simítja, főleg mert ritkán jut el fodrászhoz és zavarja; legalábbis erre fogja ezt a kis kényszercselekvést. Arca karakteres, kiemelkedő arcéle és hosszú nyaka kecsessé teszi. Telt ajkak, és csodálatos kezek jellemzik. Általában pasztell színű ruhákat hord, nem szeret kitűnni egy-egy élénkebb kiegészítővel. Nála a kényelem és a praktikum előrébb áll a divatnál, és márkáknál. Ebben a nemtörődömségben, valahogy mégis mindig megtalálja a tökéletes egyensúlyt, ami az ízléses és kifinomult stílust hozza.

Jellem: Talpra esett, önálló személy. Gyakran magának kellett elintéznie a dolgait, így hamar megtanult egyedül lenni. Ennek az egyedüllétnek is köszönheti, hogy határozott, ám kissé zárkózott, nehezen mondja el bánatát másnak, viszont nagyon jó hallgatóság. Sok mindenen ment keresztül maga is, de számtalan más életet élt meg munkájának köszönhetően, így nagy empátia és megbízhatóság alakult ki nála. Nem kell félni, hogy tovább ad egy véletlen kikotyogott titkot. Nagyon hamar átlátja az emberek helyzetét, és segítséget szeretne nyújtani nekik. Néha sajnos nem elég, amit nyújtani tud, és ez olykor-olykor a sötétségbe taszítja, és kell neki pár nap, mire ésszerűen tud gondolkodni. Napokig képes ugyan azon rágódni, és mikor 2 hónap múlva eszébe jut, akkor sem tudja elengedni. Mondhatjuk, hogy mindent a lelkére vesz, még azt is, amit nem kellene. Sok negatív ellenére még őszintén tud nevetni. Kevesek társaságában, de mikor átadja magát a boldogságnak, nem látni szebb mosolyt. Szereti mikor minden úgy megy, ahogyan eltervezte és végig gondolta, de nem veti meg a spontán dolgokat sem, főleg ha van ideje előtte gyorsan végiggondolni mindent. Nem szereti, ha hiba csúszik a gépezetbe, és nem tud ellene tenni. Képes mindent abbahagyni, hazamenni, kidobni, vagy csak befejezni a tevékenységet, ha egy része nem úgy megy, ahogy tervezte, vagy tőle független dolog befolyásolja azt. Ebből a szempontból nagyon rugalmatlan. Ilyenkor jobb is, ha elkerüli az ember, kész robbanni pár másodperc alatt.

Élettörténet: Gyakorlatilag az anyja nevelte fel egyedül. Az idősebb Butler a hazát védte, mikor a fia megszületett, majd egyszer tudott hazamenni, mikor Cornelius 2 éves volt. Már nem emlékszik rá milyen is volt vele. Fél életében az apját szerette volna maga mellett tudni, a másik felében viszont minél messzebb tőle. Sok évvel később miután hazaküldték az apját egy lábsérülés miatt, minden megváltozott. Ő ragaszkodott hozzá, hogy egyedüli fia, és Butler név tovább vivője teljesítse kötelességét és szolgáljon a hazáért. Cornelius természetesen nem akarta ezt, és bár ennek meg lett az ára, nem adta fel elveit. Az apja inni kezdett tehetetlenségében, aztán akárhányszor szóba került a kívánsága, és fia ellent mondott, bizony elcsattant néhány pofon, kisebb verekedések. A fiú mindig igyekezett az anyját védeni, és inkább elviselte a fájdalmat, majd egyedül maradt vele. Édesanyja egyik hajnalban ott hagyta őket, Cornelius ekkor 16 éves volt. Hallotta, amint anyja csomagol és pakol az autóba, de tudta, hogy nem állíthatja meg. Csak jót akart neki, annak akinek a boldog emlékeit köszönheti. Hiszen akármennyire hullámzó körülmények között nevelte, szerető hátteret kapott. A már alkoholista és bántalmazó apja (a verések is állandósultak) mellett befejezte a gimnáziumot és egyetemre ment. Amint lehetősége volt kollégiumba, majd saját albérletbe költözött és a mai napig igyekszik leredukálni az apjával való találkozást.

Hobby: Pszichológiai könyvek olvasása

Foglalkozás: Veterán központban krízisvonal kezelő - még csak gyakornok

Extrák: Senki nem tudja róla, hogy homoszexuális. Még ő maga sem teljesen biztos benne. -*- Szeretne minél több nyelven megtanulni, eddig anyanyelvén kívül 3-at használ. -*- Egyedül él egy kis garzonban, van egy hóbortos öreg szomszédja. Még sosem látta, csak különböző hangokat hall az ajtó mögül.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. (len-yan) (https://www.deviantart.com/len-yan)

Engedélyezve: 2019. 01. 13.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).