Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Sophianna Diana DeLavié
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Sweetie

Kor: 20

Külső leírás: Sophiannára nyugodt szívvel használja az ember a gyönyörű nő megnevezést. Nőkhöz viszonyítva átlagos magassága van, teste igaz nem mondható törékenynek, és a lovagi szépségideál madártollú alakjaitól is távol áll, de igencsak szép formákkal áldotta meg az ég. Tökéletes homokóra alakja van széles csípővel, és hozzá illő, a férfi tekinteteket igencsak vonzó formás keblekkel. Főleg a világos színeket kedveli öltözködésben és a praktikus darabokat. Mivel a fattyú gyermekként nem kellett a nyilvánosság előtt megjelennie, így napjait tengethette férfiingben és lovaglónadrágban, ám nem ez az az öltözet, amit egy jövendőbeli királynőtől elvárnak. Ékszereket nem hord, feleslegesnek tartja őket, amik csak nehezek és akadályozzák őt a mozgásban. Kellemes, gesztenyebarna tincsei laza hullámokban adnak keretet arcának, s ezek a tincsek csak egy kevéssel érnek lapockája alá. Arca enyhén széles, álla hegyes ajkai teltek, a sarkai mintha mindig kissé felfelé kunkorodnának. Orra apró és pisze, ami aranyosságot kölcsönöz egész ábrázatának. Szemei nagyok, zölden villognak a világra. Hihetetlen kifejező szemei vannak, minden érzelem átsuhan rajtuk, így aki figyelmes, az könnyen meg tudja fejteni őket.

Jellem: Őt egy érdekes kettősség jellemzi, ugyanis egyszerre található meg személyében a gyengéd és a gondoskodó nő, valamint a magányos fegyelmes harcos, ahogy azt a második neve is sugallja. Shopianna tökéletesen tisztában van azzal, hogy mi a posztja a királyi családban, mi a szerepe a társadalomban, mit várnak el tőle és milyennek kell mutatnia magát. Lényegében tisztában van a porcelánbaba szerepével, amit úgy dobálnak, ahogy csak akarnak. Ezt a szerepet kiismerve tökélyre fejlesztette azt, hogyan érvényesítse az akaratát másokon keresztül és hitesse el az emberekkel, hogy ők is azt akarják amit ő. Mondjuk ki, egy nagyon jó manipulátorral van dolgunk. Természetesen el tudja játszani a tökéletes és jól nevelt hercegnőt, akinek egyetlen önélló gondolata sincsen, de aki alaposan megfigyeli őt, annak nem titok, hogy azok a szavai, tettei, mosolyai nem őszinték. Nincs meg jellemében az a fajta patetikusság, ami a királyi családokat általában jellemzi, nem áldozná fel magát a hazájáért, hacsak nem lát mögötte egy nagyobb esélyt. Nagyon kevés ember az, aki a bizalmába tud férkőzni és akihez őszinte is a figyelme és a szeretete. Gyerekek között érzi a legfelszabadultabbnak magát, a gyerekek ártatlansága az, ami le tudja nyűgözni, és amire ő is titkon vágyik. A képességre, hogy is vakon megbízhasson másokban, és a világban.

Élettörténet: Pont aznap éjjel született meg, amikor kitört a háború a két ország között. Anyaországa Garland, egyik kis falvában látta meg a napvilágot a hegyekben, nem messze a fővárostól. Édesanyja évekig volt udvarhölgy a palotában, ám amikor kiderült, hogy a Király inkább az ő szobáját látogatja, mint a feleségéét, akkor eltanácsolták a nőt, hogy elkerüljék a botrányt. Ő akkor már tudta,hogy viselős, de annak érdekében, hogy elkerülje a királynő még nagyobb haragját inkább állapotát titkolva hagyta el palotát. Kisvártatva megszületett Sophianna, aki kisbabának is csodaszép volt, az anyja és a falu legtöbb lakója rajongott érte. Szép, okos és életvidám kisgyermek volt, aki alkalomadtán néha még a fiúkkal is összeverekedett, ha azok gonoszok voltak vele. Édesanyja közben egy szabászatban kezdett el dolgozni, mint varrónő, és ketten boldogan éldegéltek, elszeparálódva a háború szomorúságától és veszteségeitől. Ám, ahogy az lenni szokott, a boldogságnak egyszer vége szakad. Sophie édesanyját elvitte magával a járvány, ami a falut sújtotta, s a nő egy levéllel és egy nyaklánccal elküldte lányát a fővárosba, hogy menjen fel a királyi palotához. A nyakláncot az anyja még akkor kapta, mikor viszonyt folytatott a királlyal, amolyan szerelmi zálogként, s így hamar kiderült, hogy a kislány bizony a király törvénytelen gyermeke. Hatalmas botránnyal járt az hír, ugyanis így az öröklési sorrend is felborult, amit a királynő sérelmezett a legjobban. Végül, hogy ne legyen szem előtt az akkor nyolc éves kislányt beraktál az egyik félreeső toronyba, és elrejtették mindenki szeme elől, egészen addig, amíg a háborúba belefáradt országok egyezményre nem léptek egymással. Elvégre egy fattyú gyermek elvesztése nem lesz akkora fájdalom a család számára, és ha meg is öli a másik ország királyi családja, akkor legalább le van róla a gond.

Hobby: nagyon sok mindent csinált, hogy szórakoztassa magát, megtanult lantozni, hárfázni, hegedülni, néha énekel, varr, hímez, lovagol

Foglalkozás: -

Extrák: Nagyon szeret állatok közelében lenni, tizenöt évesen lemehetett a lovarda részébe a kastélynak, onnantól kezdve szinte majdnem ott élt. || A Királynő ki nem állhatja, s ezáltal féltestvérei sem rajonganak érte. || Van egy bátyja, a koronaherceg, aki három évvel idősebb nála, valamint két húga, az egyik hat, a másik pedig nyolc évvel fiatalabb. || Ha nyíltan nem is, de szemmel tartja a zúgolódásokat az országban s ő is gyanítja a forradalom kitörését.

Képinfo: A kép nem az enyém (deviantart)

Engedélyezve: 2019. 01. 13.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).