Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Emmet White
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Sane

Kor: 20

Külső leírás: Emmet 175 centis kis padlóvakaró –legalábbis ezt vallja magáról. Teste a tömérdek mennyiségű tánctól inkább vékony, mint atletikus, de igyekszik a gyúrásra is több figyelmet szentelni – ahogy ideje persze engedi. Bőre olyan mészfehér, hogy a kórházi falak hozzá képest piskóták. Őt kifejezetten feszélyezi, de a rajongói szerint pont ez teszi őt olyan ellenálhatatlanul szexivé. Hajfürtjei ébenfekete színben sziporkáznak feje búbján. Hajkoronáját többnyire hátra fésüli, hogy gigászi tincsei ne verjék ki szurokszínben izzó szemeit. Mivel nagy hírű énekes, és dalszövegíró egyben, ezért számára mindig fontos a külső megjelenés. Ha leugrik a sarki boltba ő akkor is úgy kicsípi magát, mintha egy Beyoncé koncertre menne. Piperkőc személy, ha választania kellene aközött, hogy időben elinduljon egy koncertre kócos hajjal, vagy belője a frizkóját, s így elkéssen… Akkor bizony nem érne oda időben. Ruhatárát tekintve nem valami válogatós sztár létére. Neki teljesen megfelel a noname öltözet is, egy a lényeg! Fekete legyen. Bár igen szép hasizmot összehozott magának az évek alatt (azért nem egy Schwarzenegger), semmiféleképp nem vetkőzne le koncerten. Szégyenlős (legalábbis ezt hazudja a menedzserének), az igazság azonban csupán annyi, hogy egy régről maradt tenyérnyi heg fekszik mellkasán. Ezt a kis titkot rajta (na meg azon a bizonyos két emberen kívül) nem tudja senki, és jövőbeni tervei alapján ez így is marad.

Jellem: Emmet egy életvidám srác, tele kalandvággyal, enyhe szarkasztikus humorral és szolid, talán néha kicsit túlzó kedvességgel. Ezt látja a média. Hogy az élet minden egyes percében öröm lakozik benne, szeret mindent, és mindenkit, és az égvilágon semmi sem aggasztja. A valódi Emmet azonban egy kis szúrós kaktuszra hasonlít a nemtörődőm viselkedésével. Eltaszítja a hozzá közelállókat, mintha egy fallal lenne körülvéve, amit lehetetlen megmászni. Nagyon ritka, ha valakinek megnyílik, talán tíz emberből egynek. Ez az egy ember jelenleg a menedzsere, de neki sem hajlandó minden titkát kifecsegni. Ha már itt tartunk akkor makacs is, soha- sohaaa nem mondaná egy embernek, hogy szereti! Túl büszke ő ahhoz. Talán ezért sem volt párkapcsolata. Ha volt is valami alakulóban általában csak a külseje miatt maradtak mellette (egy rövid ideig), aztán dobbantott mindenki a rideg viselkedésére hivatkozva. Mellesleg nem teljesen ellentéte a médiában szereplő önmagának, egyszerűen csak nincs olyan ember, akiben annyira megbízna, hogy önmagát (a szeretetre képes, csipkelődő egyént) másnak is megmutassa. Ja és elég sűrűn káromkodik, néha interjún is becsúszik egy-egy istenes szitokszó, de szerencséjére ezeket sosem jelenítik meg végül a cikkekben.

Élettörténet: 1998-ban született egyke gyermekként. Apja híres üzletember volt (vagy inkább hírhedt, köztudott volt, hogy nem tisztességesen szerezte meg vagyonát), anyja pedig színésznő. Az egyik legrosszabb fajtából. Az a fajta színésznő, aki a gyermekének is ugyan azt a jövőt szánta, mint saját magának. És hogy a gyereknek van-e ellene kifogása? Az már mellékes. Emmet először hat évesen csöppent bele a színészek világába, ahol kezdetlegesen kisebb szerepeket aggattak rá. Ezeket talán még élvezte is valamilyen szinten. Ezután jött a fekete leves. Egyre felkapottabb lett, ahogy cseperedett fel, ugyanis egyre inkább megjelentek rajta az apjától örökölt helyes kis vonások. Volt már modell, mellékszereplő egy sorozatban, főszereplő egy filmben, de egyiket sem élvezte igazán. Mikor betöltötte 18. életévét összepakolta a cuccait, és szó nélkül lelépett otthonról. Egy ideig egy haverjánál lakott, amíg az anyja rájuk nem tört, valami lekenyerezett maffiataggal , aki történetesen vissza akarta hurcolni őt szeretett „otthonába”. Szerencsére megmenekült egy elég hírtelen jött ötlet segítségével. Kiugrott az ablakon, és szerencsésen egy konténerben landolt. Nem törődött a nyilaló fájdalommal, mely minden egyes lépéssel mintha egyre kínzóbb lett volna, sem a bíborszínben úszó mellkasával, amelyből egyre csak lüktetett a vér. Csak az számított, hogy meneküljön, ameddig csak a teste bírja és ameddig az adrenalin hajtja. Ezután az első emlékképe egy kórházi ágy fehér párnákkal, takaróval, és nyikorgó matracrugókkal- ahogy az általában lenni szokott. Fején, mellkasán kötés volt, jobb lába pedig eltört. Tehetetlensége révén magában énekelgetett, valamint verseket, dalokat írt mindenről, ami épp a szívét nyomta. Talán –sőt semmiképp sem hétköznapi, hogy itt találkozott egy híres lemezkiadó cég egyik emberével, aki épp átutazóban volt eme kicsiny városkában. Felfigyelt Emmet tehetségére, és rögtön megragadta a lehetőséget, hogy kiváló énekest és dalszövegírót faragjon belőle.

Hobby: A futás nem az ő műfaja. Egyszer kocogott el az utca végéig, aztán kifulladt, és még fel is idegesítette magát. Inkább hazament. Remek énekes és dalszövegíró, sosem mondana le az éneklésről.

Foglalkozás: Énekes/Dalszövegíró

Extrák: Egy évben kétszer iszik alkoholt: amikor születésnapja van, és amikor nincs** Nehezen betörhető, szelídítéséhez nyugtatólövedék és aszpirin ajánlott** Imádja a savanyú cukrot** Ha nem beszél vagy alszik, vagy meghalt** Retteg a karácsonytól, és a gyerekektől.

Képinfo: Nem saját kép, csupán illusztráció. (https://pm1.narvii.com/6940/0e781369fe7e0a9df64fa8bbb437975a4d2372a7r1-736-1104v2_hq.jpg)

Engedélyezve: 2018. 12. 15.

Módosítva: 2018. 12. 15. 14:40:57
Módosította: Sane

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).