Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Tristan Montgomery
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Regi

Kor: 17

Külső leírás: Haja selymesen omlik vállaira, enyhén hullámos szálakkal keretezi arcát. Színe kellemesen meleg szőke. Azok, akik olyan kegyben részesülhetnek, hogy közelebbről megcsodálhatják fenséges alakját, felfedezni vélhetne benne néhány aranyszínű szálat. Akár a legdrágább kelmékben, melyekbe aranyt is szőnek. Bőre tejfehér, ami uralkodói megjelenését még inkább erősíti. Szemöldökének kellemes, elvékonyodó íve, hosszú, sötétbarna szempillái keretbe foglalják azúrkék ékkő szemeit. Tekintete olyan, akárcsak a legdrágább királyi ékszer – mintha csak az ország legtehetségesebb mesterei munkálták volna meg. Egészen emberfeletti szépséget kölcsönöz lágy vonásainak. Arca nem kifejezetten férfias, mégis karizmatikus. Magával hordoz némi angyali bájt, valami veleszületett kedvességet, jólelkűséget. Orra kissé pisze, de nincsenek benne törések, s nem is túl nagy. Ajkai telt ívűek, gyakran gördülnek halvány mosolyra. De ennek ellenére sem állítaná senki, hogy megjelenése boldogságot sugárzó. Mély szemei magukkal hordoznak egyfajta állandó szomorúságot, gondterheltséget. Öltözéke mindig igényes – legalább is ott, és akkor, ha fontos az adott társaság számára. Pozíciója megköveteli, hogy elegáns és drága kelméket hordjon, de ezt ő nem szereti. Jobban kedveli az egyszerű lenvásznat, a könnyed viseletet. Amiben bátran eljárhat lovagolni, járhatja az erdőt, vagy csak egyszerűen összekosztolhatja magát anélkül, hogy azon aggódna, hogy milyen drága szövetet tett tönkre.

Jellem: Gyors észjárású, komoly fiatalember. Tisztában van az illem, és a királyi udvar minden szabályával és szigorúan ragaszkodik is az összes betartásához. Viszont ki nem állhatja a felesleges bájcsevejt. Tudja, hogy kikkel milyen hangnemet kell megütnie, és véletlenül sem akarna tiszteletlenül viselkedni. De Tristan a lelke mélyén mégis leginkább az „egyszerű” dolgok iránt vonzódik. Ez talán testőrének, s egyben egyetlen és legjobb barátjának köszönhető. A lovag megtanított neki mindent, amit egy férfiúnak élete folyamán ismernie kell, átadta neki a lovagi erkölcsök és gondolkodás színét, s javát. Megszerettette vele az anyatermészet különlegességét. Megismertette vele a kardforgatás, az íj használat és a vadászat minden csínját-bínját. De emellett megtanulta tisztelni is az életet – mégha csak egy állaté is: ha valamit elveszünk, ha valaminek, vagy valakinek kioltjuk az életét, azt vissza kell fizetnünk. Akármennyire is pogány felfogásnak tűnik a keresztény világban eme gondolat, Tristan mindig próbálta szeme előtt tartani. Nem vadászik csupán szórakozásból, de bármikor el tudna ejteni bármilyen vadat. Ismeri az állatok nyomait, William jól kioktatta ezen a téren is. Tudja miből áll a földművelés - bár ő maga sosem végezte -, így megbecsüli azt az ételt, mely a családja és saját erőfeszítése nélkül, de bőséggel az asztalukra kerül. Elméje nyitott, kíváncsi és érdeklődő. Könnyen le tudja kötni fegyelmét az olvasás, új információk szerzése. Hercegként fontosnak érzi, hogy minél műveltebb legyen, hogy a legegyszerűbb parasztlegénytől kezdve a legműveltebb egyházi tisztségviselőig mindenkivel szót tudjon érteni. Sokak szemében zárkózott és kissé magának való. Nem beszél sokat, csak ha az illem megkívánja. De ezzel együtt is kedves, jólelkű fiatal. Jelleme olykor gyermeki, de nem naiv. Nem lehet az orránál fogva vezetni. Viszont a hozzá közelállókhoz vak bizalommal fordul. Viszont személyes kis titkait szinte senkivel sem osztja meg. Talán csak testőre, William az, aki teljes mértékben elnyerte bizalmát ilyen téren is. Vele meg meri osztani lelkének minden egyes vágyát, óhaját. Gyermek kora óta példaképként tekint rá, s ha nem is mondaná ki (hisz ezt nem lehet), de talán még édesapjánál is nagyobbra tartja.

Élettörténet: Régóta várt gyermekként érkezett a királyi családba, s nem csak a király, az ország is várta már érkezését. Tiszteletére egy hetes ünnepséget szerveztek, gyümölcsöt és gabonát osztottak a szét a parasztok között. Ám nem mindenki örült az érkezésének. Akkoriban nem csak külső támadás, hanem belviszály is dúlt az országban. Mivel a királynak hosszú ideig nem született örököse, a nemes urak szívesen láttak volna egyet maguk közül a trónon. Ennek érdekében merényletet szerveztek az éppen csak pár napos Tristan ellen. S akármennyire is hihetetlen, ennek a merényletnek köszönheti azt az embert, aki talán jobban ott volt mellette egész életében, mint szülei. Testőre, William csecsemő kora óta személyi testőre, mióta a lovag megmentette életét. Csecsemő kora óta sosem hagyta magára, még a dajkák mellett is állandó társaságot jelentett Tristan számára. Ő tanította meg írni, s olvasni, a tanítói mellett ő volt legfontosabb mestere. Bevezette a vívás és a lovaglás minden fortélyába,s amellett, hogy edzette, gyermekként mesékkel is szórakoztatta a fiatal herceget. Tristan gyermekkora példaképként tekint rá, s igyekszik hozzá hasonló férfiúvá válni. De mindezek mellett William lett a legjobb, és talán az egyetlen barátja is. Benne ösztönösen megbízik, meg meri vele osztani elméjének minden rejtett gondolatát, félelmét és boldogságát. Társként tekint rá, nem pedig alattvalóként. Sokat tanult tőle az egyszerű parasztok életéről, általa tanulta meg mennyire is fontos a tisztelet, amit minden ember megérdemel – rangjától függetlenül. Ahogy telnek az évek és idősebb lesz, egyre közelebb kerül ahhoz, hogy átvegye apja helyét, és királlyá váljon. Nem érzi azt, hogy készen állna erre a szerepre, kételkedik abban, hogy olyan uralkodóvá tudna válni, mint amilyen szeretne lenni. Úgy érzi, sokat kell még tanulni. Igyekszik folyamatosan képezni magát, hogy minél inkább nyitottabb elmével rendelkezzen, könnyebben boldoguljon és szót értsen a környező országok királyaival. Csupán abban bízhat, és bízik is, hogy William a jövőben is ott lesz mellette támaszként, hogy tanácsaival támogassa majdani uralkodása során.

Hobby: Lovaglás, íjászat. Az erdőben a vadak nyomainak követése.

Foglalkozás: Trónörökös.

Extrák: William alaposan kitanította a lovagi élet minden fortélyára, bár nem érzi sajátjának. Fizikuma meglehetősen gyenge testőre alkatához képest, a fürgeség pedig sajnos nem mindenhez elég. Ennek ellenére megállja helyét a harcművészetekben is. *** Szereti a természetet, érdekli minden, ami a földhöz, növényekhez és az állatvilághoz kapcsolódik. *** Amióta betöltötte a tizenhetedik életévét, elég időssé vált ahhoz, hogy megnősüljön. Ez elsősorban az ország érdeke. Mint politikai, mint öröklési szempontból. De Tristan erre a feladatra sem érzi készen magát. Szülei házassága szintén érdekházasság, nem igazán ismer ezen kívül mást. De ennek ellenére nem szeretné, hogy élete végég olyan ember legyen a házastársa, akivel ismeretlenként kezelik egymást, s csupán az utódnemzés kötelezettsége alkot közöttük némi kapcsolatot. *** Édesapjával, a királlyal sosem állt közeli kapcsolatban, nem volt számára igazi példakép. Édesanyja szívében viszont kiemelt szerepet töltött be mindig is Tristan. A dajkák és nevelők mellett ő is sokat foglalkozott fiával. *** Országát jelenleg nem fenyegeti komolyabb támadás, ám a belpolitika születése óta sem lett szilárdabb. Gyakran fordulnak elő lázadások, kisebb felkelések, aminek a háta mögött egy okkult szekta áll. De hogy mi is pontosan a céljuk? A királyi hatalom megdöntése? Anarchia? Erre a kérdésre még nem derített fényt senki.

Képinfo: Nem saját kép, csupán illusztrációként szolgál. (https://pre00.deviantart.net/2bf0/th/pre/i/2014/220/c/8/em_la_de_yeu_by_xnhan00-d7ucj1j.jpg)

Engedélyezve: 2018. 10. 28.

Módosítva: 2018. 10. 24. 22:25:33
Módosította: Regi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).