Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Eresleth
Kategória: Fantasy
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 59

Külső leírás: Eresleth egy elég fiatal elfnek számít, és ez látszik is rajta, sőt sokkal fiatalabb tűnik koránál, nem csak egy gyerekkori „baleset” miatt, hanem mert a viselkedése is olykor éretlen társaihoz képest. 185 centiméter magas, környezetében ez átlagosnak mondható, nem pedig kimagaslónak. Haja aranyszőke, tarkónál kicsit felnyírt. Sokáig volt hátul egy hosszú copfja, de megunta így váltott a rövidre, ami nem volt túl nagy változás, mert elöl szinte ugyan ilyen volt eddig is a haja. Különösen selymes, szinte folynak tincsei az ujjak között olyan puha, ezért is nehéz néha beállítani külön formába őket. Ha kell, simán használ bármilyen hajcsatot hullámcsatot, nem csinál belőle identitásproblémát. Bőre szinte már csillogóan fehér, bizonyos krémek miatt pedig tényleg képes elérni ezt a hatást élénk napsütésben. Szemei rikító azúrkékek, ha túl sok benne az érzelmi töltet sötétben még halványan foszforeszkálónak is tűnik. Megjelenésében az elegáns és a kényelmes ötvözetet részesíti előnyben, utálja a tradicionális ruhákat, mert szerinte bonyolult és macerás viselni őket. Arca gyakran kifejezéstelen, ez külön simán tartja a bőrét, csak ritkán élénkebb a mimikája.

Jellem: Elég nehéz természetű, legalábbis mindenki ezt állítja a környezetében. Elvileg nincsenek kimondottan nagyon jó barátai, csak simán barátai, így szinte nincs olyan lény, aki mindent tudna róla. Első benyomásra mindig barátságtalan, nem szereti a formalitásokat – csak akkor ha úgy érzi nagyon bevágódhat egy fontos és/vagy neki tetsző személynél, de van hogy ilyenkor sem tudja meghazudtolni magát és túljátssza a dolgot – és csak azzal képes hosszú távon is szóba állni, aki már eleinte is elviseli. Az érzelmeit nehezen fejezi ki, eddig annyira nem is volt rá szükség, mi több inkább lepergeti még a felé irányuló dolgokat is, ha problémásnak érzi őket. Nem preferálja a testi kontaktust sem bárkivel, ahhoz nagyon kedvelnie kell valakit, hogy elviselje a random ölelgetést vagy karolást, arcpuszit, hasonlókat. Amit viszont nagyon szeret, beszólogatni másoknak, viccesnek szánt megjegyzéseket tenni, amit sokan viszont nem kedvelnek, és szerinte nem megfelelően reagálnak rá mert nem fogják fel, így csak akkor süti el, ha tudja, hogy az illető képes nem megsértődve válaszolni, vagy éppenséggel pont az a célja, hogy lerázzon valakit magáról. Mindemellett vannak persze kedves pillanatai, nem mindig egy érzéketlen tuskó így az empátiaszintje a látszólagos burok alatt magas, tud törődő lenni és figyelmes, épp csak ezt ki kell nála érdemelni. Ha munkára kerül sor, kissé maximalista és szereti a precizitást, amit másoktól is elvár, ezért nem könnyű vele együtt dolgozni. Jobban is szeret egyedül csinálni szinte bármit, ha tudja, hogy más csak lelassítaná. A külsejére olykor elég akkurátus, szerinte jó ízlése van és szeret erre odafigyelni. Másokat talán csak ebben nem szokott kritizálni, mert az ízlést tiszteletben tartja, de az ápoltságot elvárja. Gyengéje, ha valaki ebben az odafigyelésben hasonló mint maga, de ritkán jegyez meg elismerősen bármit. Az szinte alap, hogy tudja jól néz ki, vonzó és külsőben népszerű, sokan még akkor is vonzónak tartják, ha megismerik nehéz természetét, így nem kedvelik de egy bizonyos vonzalom megvan. Épp ezért olykor flegma természettel kezeli, ha a külsejére kap megjegyzést, ilyen irányból nehéz őt megközelíteni, mert szinte senki nem tudja, hogy vannak bizonyos külső jegyek, amire ha kapna megjegyzést hatásos lenne elérni nála valamit.

Élettörténet: Egy olyan világba született, ami határos a modern, jelenlegi emberi világgal, mégsem ugyan az. Egy kapu választja el a szomszéd településen. Ennek hatására, bár még mindig csak tünde-lények és hasonlók élnek a világukban, gyakran jutnak át az emberi világba. Pont ennek köszönhető az ő modernizációjuk is. A kapu elég új, és szinte senki nem tudja a pórnép között, mikor és hogyan jött létre, de egy biztos, uralkodói utasításra. Eresleth egy alkímiában jártas családba született, amit sajnos a kapu megjelenésre eléggé szétzilált. Apja nagy üzleti értéket látott benne, így rendszeresen jár át az emberek világába, ahonnan termékeket hoz át, mindenfélét, és saját boltot tudott nyitni ezekből, sőt neki is innen vannak például ruhái, vagy olyan drogériás termékei, ami a saját világukban nem kapható. Mára már hatalmas boltja van abban a városkában, ahol most élnek, és meglepő módon egyedül él apjával, sőt valójában tőle is kissé külön, de a közelben. Édesanyja is hasonló lehetőségeket látott a kapuban, csak éppenséggel teljesen másik irányban, mint az apja. Ő szenvedélyes alkimista módjára mai napig űzi ezt a mesterséget, épp csak az emberi világban bujkálva. Soha nem értette meg, hogy miért jobb neki egy idegen világban idegenek között rejtőzködve élni, mint itthon „szabadon” de soha nem is tudott erről beszélni vele. Két testvére van még, akik szintén eléggé eltávolodtak tőle. Nővére anyjával tartott az emberi világba, állítólag ott is talált magának társat, bátyja viszont bekerült az uralkodói házba vezető pozícióba, ami miatt semmi szabadideje nincs szinte, és ugyan annyit halott róla, talán még kevesebbet is mint nővérétől. Jelenleg Eresleth szinte unalmasan éli mindennapjait, legalábbis nem sok dolga van. Ha szükség van rá, apjának segít be, de erre egyre ritkábban van szükség. Elég ragaszkodó vele kapcsolatban az apja, mert már csak ő maradt neki a családból, így azt gondolja, kompenzálni tudja azzal, hogy mindig megadja neki amit csak tud, egyedül időt nem tud rá gyakran szánni. Talán már késő is, mert Eresleth mindenkitől nagyon elhidegült. Jelenleg nem tudja mit szeretne csinálni a világában a jövőben, valamiért biztos benne, hogy apja vállalkozását majd kell tovább vinnie, amit elfogadott már, hiába nem érdekli igazán. Addig viszont próbál mindenfélét megtanulni vagy próbálgatni, ami a világában lehetséges, egyedül az emberi világba nem ment még át, mert nem érdekli semmi onnan azon kívül, amit apja hoz át.

Hobby: nincs kifejezetten

Foglalkozás: nincs

Extrák: Azt az utóbbi években észrevette magán, hogy ha az emberi világot nem is, de a ruhákat azokat nagyon kedveli onnan. Sokszor gondolkodott már azon, hogy szeretne tervezni ilyesmiket, de mindig olyan magazinokat hoz neki apja, hogy egyszerre tetszik neki mégis elveszi a kedvét a tervezgetéstől, mert nem érzi magát elég fantáziadúsnak hozzá. || Több mindenben jeleskedik, ami a családjára jellemző. Egész jó az üzleti érzéke, de az alkímiában sem utolsó, épp csak eszébe sem jutott még ötvözni a kettőt. || Nagyon édesszájú, és ezt nehéz is nem észrevenni rajta. Midig olyasmit eszik ami édes vagy minimum édeskés, és szinte folyamatosan nassol valami apróságot, amihez épp hangulata támad. Szerencséje, hogy fajtájának genetikája miatt cseppet sem hízik tőle, ezért sem sportol különösebben, mert feleslegesnek és izzasztónak gondolja a semmiért. || Beállítottsága nincs kifejezetten. Világában bármi lehetséges, semmit nem tiltanak, üldöznek vagy ítélnek el, maximum is csak viccet csinálnak belőle. Még nem volt olyan lény, aki igazán meg tudta volna közelíteni a szívét. Volt persze fiatalabb korában olyan, aki tetszett neki, de felnőtt fejjel már butaságnak tartja. Sokan igaz próbálkoztak is nála, de annyira felszínesnek ítélte meg, hogy hamar lekoptatta bármelyik érdeklődőjét, ezért sokan vannak, akik nem kedvelik és elkényeztetettnek tartják.

Képinfo: Crimson Chains ()

Engedélyezve: 2018. 10. 16.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).