Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Eugene Timothy Chadwick
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Corndoggie

Kor: 25 év

Külső leírás: Valahogy mindig meglepődtek azon, mikor kiderült, milyen géneket kapott extrába: smilodon, vagyis tigris? Karfogú, őslény tigris? Biztos? Nem túl… kicsi hozzá? Nos, nem. Lehet magasságilag nem tűnik ki a tömegből, de ha fizikai erőről van szó, akkor lehet rettegni. Ez is csalóka ám nála, hisz nem tűnik egy bivalynak: kecsesen izmos, a legkecsesebben a családban. Az anyja tömné is rendesen, de ő valahogy nem tud hízni, mert lemozogja a zsírt aztán izommá alakítja. Mire nem jó a szervezet! Jellegzetessége a répavörös, rikító haja, ami itt-ott sötétebb vörös tincseket is magában rejt. Bőre kissé hamvasszürkés, égésveszélyes. Anyajegy itt-ott a leégett területeken fel is lelhető, ahogy pár sebhelye is van fiatalkori háztetőmászós korszakából. Arca nem kelti, nos, a legszimpatikusabb hatást. Mogorva arcberendezése nem segít a vevők kiszolgálásában, de már megszokták. Világosszemei úgy villognak sápadt arcán, hogy ha valaki nem járt már egy ideje gyónni, inkább bepótolja a húsvásárlás után. Ajkai szép teltek, többször is mosolyoghatna velük a családtagokon és gyerekeken kívül másokra, ahogy a sötétvörös szemöldökét is tudja NEM ráncolni. Ruhái javarészt sötétszínűek, egyszerűek meg elegánsak – de a legdögösebb akkor is a hentesszerkója.

Jellem: A gagyi popokat imádja hallgatni munka közben, de letagadja. A picsarázós zenékre siklik legjobban a penge. Persze otthon meg bömbölteti a rockot, de munkába szigorúan pop, vagy R&B. Ha valaki azonban kiszúrja, hogy a késeivel hadonászva rázza magát… letagadja. Szemrebbenés nélkül, hisz azért szégyelli is. Szeretne menőnek tűnni, a bárdos vagány csávónak, de popra rázva, komolyan, semmi menőség nincs ebben. Nem szereti, ha kinevetik, napokig kísértik bénázásainak élménye. Épp ezért törekszik a tökéletességre és a maximumra – a munkamánia nála alapkő a sikerhez. Kitartó és keményen dolgozik, emellett precízen is, jobb szereti egyedül megoldani a dolgait, pluszba segítséget csak akkor kér, ha valaminek nem tud utánajárni. Mondhatni, nem tűri a hibát, se magánál, se másnál. Nagyok az elvárásai, és ezt nem csak magával szemben állítja fel, hanem másokkal szemben is. Nagyon sokan ridegnek és komornak gondolják, pedig otthon, a falak között, a családtagokkal vagy barátokkal igenis el tud lazulni, s nevetgélni. A poénjai igen sötétek és morbidak, esetleg mocskosak, de nem szokta eme tudását oly gyakran csillogtatni. Az üzlet a mindene, mindent megtenne érte, ezért is figyel oda nagyon rá, tesz meg érte mindent. Pedáns, akad egy kis tisztaságmániája is, habár nincs baja azzal, ha valaki kölcsönkéri a cuccait, de ha szó nélkül teszik… remélhetjük a családjának nevében, hogy gyorsan tud futni az illető. Visszafogott és magának való jelleme ellenére, nagyon kedveli a háziállatokat és a gyerekeket – a jól nevelt gyerekeket. A hisztérikus megnyilvánulásokat nagyon nem értékeli, sőt, ha valaki ezzel akar elérni nála valamit, vagy érzelmi manipulációval… azt végleg leírja magában, ezennel ennyi volt. Onnan nem tudja már magát felkaparni. Összességében igen nehéz jelleme van, de ha valaki ennek ellenére is elfogadja, ő lesz érte a leghálásabb – s leghűségesebb.

Élettörténet: Lehetett volna élsportoló. Esetleg rendőr. Valamilyen diplomás, okos ember. Ő mégis azt választotta, amit a családjában a férfiak generációk óta: a hentes szakmát. Apja is ezt csinálta, nagyapja is, nagybátyja is… a családi üzletben nőtt szinte fel, mindig is vonzotta a hús. Jó, az extra géneket kívül is. Mindig is lenyűgözte ama tudás, amit az apjától és nagyapjától látott: a kések, bárdok felismerése. Egy pillantással meg tudták mondani, hogy mennyire éles és mit visz, vagy hogy melyik állathoz mi kell. Esetleg, hogy melyik hús jó, vagy nem. Örömmel tanulta ki a hentes szakmát, lelkes tanonca volt az öregeknek, kik boldogan tanították a suhancot mindenre, amit ők is tudtak. Persze nem volt nehéz, jó orra volt Eugene-nek mindig is ezekhez, s élvezettel, beleéléssel dolgozott. Nem hiába hagyták már 18 éves korára egyedül az üzletben, főleg, hogy nagyapja egészsége romlandóban volt. Míg a húga otthon segített, ő az üzlet körül. Az utóbbi években már több versenyen is indult már szakmájával, eddig mindig a dobogón végzett. Az elmúlt három évben sorra hozza el a dinó falatkái iránti elismeréseket. Persze, mindezt csirkehúsból, mert még a végén a fanatikus génmódosított hüllők feljelentenék. Ettől függetlenül keni-vágja a különböző állatok részeit, és ha akad olyan, latinul is! Perverz boldogság fut végig a gerincén, mikor visszakérdezhet, hogy úgy értette, hogy a bal tibia alatti hús, ugye? Sajnos a rokonokkal is meg-megteszi ezt, bár olyankor inkább megszokásból már, mintsem kóstolgatásból. A húga egyenest utálja, mikor ezt csinálja, de nem csak emiatt tudnak összekapni. Ellenkező jellemük miatt a mai napig képesek felordítani a lakást, csak hogy tíz perc múlva együtt tévézzenek a kanapén, a lehető legnagyobb nyugalomban. Az utóbbi időben Eugene kicsit idegesebb, ugyanis a nagyapja végleg kiszállt az üzletből, édesapja pedig mindenáron vinni akarja a saját és az apja munkakörét, azonban nem hagyja, hogy a fia besegítsen – akár modernizálással. Emiatt már az apjával is össze-összekap.

Hobby: Hentelés – vagyis a munkája. Emellett nem veti meg a TV nézést se, vagy rádióhallgatást. Szeret még társasjátékozni, és a kis rokonokkal lógni, sokat kocog, edz és fitneszre is eljár a húgával.

Foglalkozás: Hentes bácsi, akivel lehet a rosszgyerekeket ijesztgetni

Extrák: Foglalt, vagyis ő még nem tudja, de én igen.* Smilodon, és nem, nem kardfogú tigris. Azért lenyeli a dolgot, ahogy azt is, mikor megkérdezik hol hagyta a mamut és lajhár haverjait… Génjeire igen büszke, bár kicsit soknak tartja, mikor a család magára „Őscicusi rezidenciaként” céloz. Ő kérem szépen nem cicus. Sose volt, sose lesz. Csak jó szolga esetén… ** Minden extra gén ellenére igenis szeret fürdeni, és szokott zöldséget és gyümölcsöt is enni. Kivétel, ha zöld… bármi, ami zöld, az úgy bántja a lelkét, így nem eszi meg. Az a tehénnek való, nem neki. *** Remekül lát a sötétben is, a hallása is sokkal jobb. **** Néha késztetést érez arra, hogy nyakon nyaljon embereket, majd óvatosan a torkuk ama részét, ahol a nyelő- és légcsövük fut, fogai közé fogja… Nem, nem jár kezelésre. Még. Szeret harapni is még … szeretetből is. Meg úgy gyilkolási vágyból is. Hrr. ***** Egyedül nagyanyja hívja Timnek, mindenki más Gene-nek hívja a családban. A nagyinak mindenki Tim, miután az apósa, a férje, fia és immár unokája is eme névvel lett anyakönyveztetve. ****** Nincs ideje szerelemre meg párkapcsolatokra, emellett annyi finom husi veszi körül… minek futna bárki után, ha egyszer úgyis a kése alatt végzik, később? Jó, nem teljesen, de olyan menőn hangzik, mikor ezzel jön a „na és van már valakid?” kérdésre.

Képinfo: A kép illusztráció. Nem az enyém, alkotó a képen megjelölve. ()

Engedélyezve: 2018. 10. 06.

Módosítva: 2018. 10. 04. 21:09:56
Módosította: Corndoggie

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).