Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hayden Legrand
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Denna

Kor: 34

Külső leírás: Körül lengi agyfajta kisugárzás, ami miatt egyszerűen csak biztonságban érzi magát az ember mellette. Arca mindig kicsit szigorúbb és komolyabb mint kellene, de ettől függetlenül egyből lerí róla, hogy egy korrekt és megbízható pasas. Nem kifejezetten magas, cserébe nagyon szálkás és mindig kihúzza magát. Megszállottja a szemkontaktusnak, néha már kényelmetlenül sokáig vizsgálja az arcokat. Talán szakmai ártalom. Szép arca egyedül álla miatt férfias, néhol felbukkan pár mély ránc, de mindent összevetve még így is igazán jóképű. Haja szőke, bőre világos. Az utóbbira rátesz még egy lapáttal, hogy, mivel nagyon fázós, sokszor kicsit ellilulnak ajkai. Munkatársai állandóan azzal heccelik,hogy rosszabb napjainak akár egy friss hullának is elmehetne. Tavasszal, nyáron jobb a helyzet, képes kicsit barnulni, egy kis színt felszedni, de az ősz beköszöntével, újra visszatér hullaszín önmagához. Ruhái letisztultak, minél inkább az egyszerűségre törekszik, na meg a praktikusságra, ettől függetlenül mindig összeszedett és igényes a megjelenése.

Jellem: Maga a megtestesült rendszer. Precíz, figyelmes és maximalista. Nem végez félkész munkát és amíg rajta múlik, más sem fog. Mindig egy kicsit okosabbnak hiszi magát másoknál (sokszor talán jogosan is), ami nem feltétlenül mutatkozik ki először, csak mikor hirtelen döntést kell hozni, és ő kérdés és mindenfajta megbeszélés nélkül hajtja végre elképzeléseit. Ez nem azt jelenti, hogy lenézne bárkit is, vagy, hogy teljes mértékben elnyomna mindenkit a környezetében; a hétköznapokban nagyon is tud ő kompromisszumot kötni. Egy kicsit merev személyiség. Na már nem úgy, mint egy konzervatív vagy prűd ember, ő sosem ítél első látásra, sőt, a génjeibe van kódolva a "mindenkinek kell egy második esély" felfogás, viszont nagyon nehezen tud felengedni mások előtt/között. És még nagyon bizalmatlan is; kicsit ironikus, hogy míg mások pár perc beszélgetés után nyitott könyvek előtte, ő nagyon nehezen enged közel magához bárkit is. Szinte kötelességének érzi, hogy segítsen másoknak, ez kell a önbecsüléséért, a lelkiismeretéért és szimplán csak azért is, mert ő egy jó ember.

Élettörténet: Franciaországban született, szülei nagyon fiatalok voltak és annál is inkább szerelmesek. Aztán a hirtelen nagy szerelem ki is aludt, elváltak, és mire Hadyen észbe kapott, már egy teljesen más országban, egy teljesen más kontinensen találta magát anyjával. A nő szerette nagyon, de túl felelőtlen volt, túl gyerek még az anyasághoz, pont emiatt egy idő után már inkább Hayden nevelte őt, nem fordítva. A gimnáziumi évei alatt nem akadt túl sok problémája, jó tanuló volt, a tanárok, a diákok kedvelték, még az sem zökkentette ki, mikor anyja újra megnősült. Egy gazdag férfihoz ment feleségül, akit a nő úgy befolyásolt, ahogy csak akart, de mindent összevetve egy szimpatikus férfi volt, és csak úgy jöttek a féltestvérek-testvérek hátán. Egészen kicsi korában eldöntötte már, hogy ő segíteni akarja az embereket, mindezt nyomozóként, úgyhogy ilyen irányban is ment tovább egyetemre. Ott, vagyis a szemben lévő kávézóban ismerkedett meg a túl szeleburdi, és túl rendezetlen Pablóval. Pablo szerelemnek hívta az első látásra, legalábbis a részéről. Ami Haydent illeti, nos, ő nagyon sokára adta csak be a derekát. Nem hitte volna, hogy működhet egy épkézláb kapcsolat két ennyire eltérő személyiség között. Pablo maga volt a káosz, széthagyta a cuccait, mindig mindenhonnan elkésett, minden elterelte a figyelmét, a tejre öntötte a müzlit és még csak az sem érdekelte, ha felemás zokniban volt. Aztán öt randi és 4 év együttlét után Hayden már nem tudta elképzelni az életét szereleme rumlija nélkül, összeköltöztek és kisebb szervezkedés után össze is házasodtak. Idő közben elvégezte az egyetemet és el is helyezkedett gyilkossági nyomozóként, és meg kell hagyni, jó volt a munkájába. Aztán egy ügybe olyan mélyre ásta magát, amilyenre rég nem kellett volna, kicsúszott a lába alól a talaj, a fenyegetések ellenére is folytatta a nyomozást, ami férje életébe került. Valószínűleg neki szánták a golyót, neki kellett volna aznap arra mennie, de a dolgok másképp alakultak. A gyilkosokat végül elkapták, a nyomozást lezárték és ő egy időre visszavonult. Nehezen, de megemésztette a gyászt, vagyis inkább elfogadta, felülkerekedett rajta. Ennek már 3 éve, azóta újra dolgozni kezdett, de valahol a lelke mélyén magát okolja Pablo haláláért.

Hobby: Szeret matematikai képleteket megoldani. Fejben. Azon kívül minden reggel futni jár, énekel a zuhany alatt és olvas.

Foglalkozás: Nyomozó

Extrák: nem tud főzni, hiába próbálkozik vele, vagy a konyha gyullad meg, vagy ehetetlen lesz az étel *** rengeteg növénye van, állatok nevelésére képtelen *** nagyon jó kapcsolatban van a munkatársaival *** utálja, ha mellette vagy a közelében dohányoznak *** ami az internetet illeti, mintha nem is léteznie, pár google által kidobott cikk a megoldott ügyeiről, de semmi több *** van pár apró szokás, amit még Pablótól vett át, de nem képes szabadulni tőlük *** amikor tud, önkénteskedik ***

Képinfo: nem saját ()

Engedélyezve: 2018. 09. 30.
2019. 11. 09.

Módosítva: 2019. 11. 08. 16:40:15
Módosította: Denna

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).