Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Black Jack
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Sai

Kor: 20

Külső leírás: Középhosszú barna tincseit copfban hordja. Egy piros masnival fogja össze mely első ránézésre elégé nőiessé teszi megjelenését. Sötét türkíz kék szemeivel pedig igen igézően tud rápillantani kiszemelt zsákmányára. Olyan akár egy macska. Ruházatában viszont nem kívánja magára felhívni a figyelmet, színtelen, fakult ingeket és nadrágokat hord. Bőven elég neki az, ha tekintetével magára tudja vonni mások tekintetét.

Jellem: Roppant eszes, gúnyos és beképzelt. Amit akar azt meg is szerzi magának. Legyen az nő, kincs vagy hajó. A hírnév mégse tartozik ide, szeret a háttérben maradni. Ateistának vallja magát mégis egy kereszt lóg a nyakában. Emlék, mely édesanyjától származik... az egyetlen.

Élettörténet: Doarus szegény negyedébe született. Prosti anyától és a királynőt hűen szolgáló apától. Apja csak egy órát vett aznap a nőtől, de mikor távozott egy csomagot is hátra hagyott anyja számára. Anyja mégse éreztette vele, hogy csak púp a hátán, pont ellenkezőleg nála jobb anyát nem is találhattak volna neki az égiek, de ugyebár , mint minden szomorú élettörténetben itt is véget kellett, hogy érjen egy élet. Az anyját AIDS vitte el. Prostiknál nem szokatlan."járvány." Jack pedig egyedül maradt csak 8 éves volt. Azóta felküzdötte magát a ranglétrán. Legyőzte a felhők fekete Szakállát mindössze 18 évesen, megszerezte a hajóját a Fekete özvegyet és vele együtt a legénységét is. Csak úgy , mint Fekete szakáll néhai szövetségeseit. Azok közt is több nemes figura is megtalálható. Nevét akarata ellenére, de már most beírta a történelembe. Mégse teljesen elégedet eddigi eredményeivel. Van egy mende monda mely szerint mióta világ a világ létezik egy forrás mely segítségével az örök ifjúságra tehetsz szert. Igen az ő célja a halhatatlanság megszerzése.

Hobby: kalózkodás, ivás

Foglalkozás: kalóz, lázadó

Extrák: Van egy horgony tetoválás a jobb csuklóján. Melynek levágott kötele egy szót formál: Family. Legényége jelenti számára a családot. Ez a szó számára a legszebb a világon. Tudtán kivül apja figyelemmel kiséri az életútját, de szigorúan mindig csak a hátérből. Apja hiánya erős apakoplexust alakított ki nála. Egy fekete perzsa macska az örök kalóz társa. ( nőstény)

Képinfo: Nem saját (https://i.imgur.com/LjfE05R.png)

Engedélyezve: 2019. 01. 26.
2019. 03. 08.

Módosítva: 2019. 03. 07. 23:09:50
Módosította: Sai

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).