Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Forfax ala Beno
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Corndoggie

Kor: Vita téma

Külső leírás: Hihetetlenül magas. Jó, lehetne emberfelettien is, de ő megelégszik a 199 centiméterével – csakis azért, mert imádja, ha valami nem kerek. Hosszú lábak, amiből az egyik édes fekete mancsba torkollik. Karmaira vigyáz, reszeli őket, feketére festi, szereti az ezüst ékszereket is, az arany túl hivalkodó neki. Ami csak lehet, koponyás mintájú rajta, vagy vicsorgó fogsoros. A pokolban nem is tűnt ki ezzel, de a mennyben… Ha az öltözéke, s magassága nem lenne éppen elég, arcát se az angyalok faragták a legszebb márványukból. Talán a márvány stimmel, hisz falfehér – ha fáradt, akkor inkább hulla -, de a mogorva, sokszor savanyú képe a démonibb vonássokkal cseppet se a mennybe való. Fülei hegyesek, inkább a fekete tündérekéhez hasonló, akik a lelkeket kísérik utolsó útjukra. Arca hosszúkás, csontos, felszedhetne kicsit több húst is magára. Szemei sokszor beesettek, a túl kevés alvás miatt szarkalábak húzódnak a vörösen világító látószervei alatt. Orra egyenes és kissé pisze, amivel mindig ugratták, hogy „olyan angyalian édes rajta”. Ma már ez szóba nem kerül, mert bármit kiszimatol velük. Ajkai vékonyak, sokszor vannak feketére kifestve. Szemöldöke, az… néha nincs. Ha olyan kedve van, leborotválja, ha akar rajzol, ha nem, akkor nem. Legtöbbször eléggé barátságtalan pofája van, de amúgy rengeteget nevet, meg pajkos és barátságos a maga módján, szóval, ha olyannal lóg együtt, máris másabb a kisugárzása. Kevésbé… vérfagyasztó.

Jellem: A kinézete szinte tökéletesen tükrözi azt is, ami benne lapul. Szarkazmus, cinizmus, enyhe negatív hozzáállás, lustaság, pofátlanság, büszkeség, harag… Igen, akad benne pár a hét főbűnből is, vagy talán az összes? Nos, kedvfüggő, de sose fog nemet mondani egy zabálós haragos szexre… vagy egy alvásra. Kivétel, ha ehet és ihat helyette, no meg beszélgethet. Roppant mód szociális, sose tud a seggén megmaradni, utál unatkozni. Az a halála. Imád ismerkedni, új neveket új arcokhoz párosítani, mások jellemét kitalálni, s magában örülni, hogy ez is összejött neki. Jól feltalálja magát a legszarabb helyzetben is, remek a problémamegoldó képessége – a pokolból jött, alap -, de valahogy az empátiája, az… az sokszor említésre se méltó. Nem érti ezeket az érzelmes dolgokat ennyi év felföldi szolgálat után se. Aki hülye, haljon meg – ezt vallja, s a páciensein is ezt alkalmazza. Lusta, szóval vágnia kell az eszének, hogy mindenből kihúzza magát: tőle lehet a legjobb tanácsokat kapni. Mindenre, ami illegális, természetesen. Amúgy nincs baja azzal, ha segítenie kell, de csak akkor, ha lát hajlandóságot a másikon, miszerint tenni is akar a saját nyomora ellen. Mindenkinek kell egy segítő seggberúgás, ő pedig ezer örömmel vállalja át magára ezt. Pluszba imádja az abszurdabbnál abszurdabb történeteket, ki nem állhatja az életre képtelen tagokat, de imádja a történeteiket… enyhe mazochizmus szagolható a levegőben, hölgyeim és uraim, de ez se meglepő. A pokolból jött, szereti, ha kicsit fáj. Szókimondó, ami szívén – vagy mijén – az a száján, őszinte is, pedig furkálódhatna, de az annnnyi energia… el tudják képzelni ama idő alatt, míg épp valaki szívat, mennyit aludhat? Ugye! Amúgy is annyi hülye van a világon, neki abban nincs semmi öröm, ha párat ugráltathat. De ha a busz csapja el… az más.

Élettörténet: Nem tudja hogy jött létre, csak azt, hogy olyan bazi öreg már, sok emléke megfakult a régiek közül. Ő mégis örömmel ecseteli, hogy az anyja angyal volt, az apja meg valami sátáni kutya, s rohadt kemény estéjük volt, aminek következtében megszületett ő. A csoda. Ki tudja milyen messze áll az igazságtól, végtére is a démoni vonások mellett bizony rendelkezik angyaliakkal is, de jobb szereti a sötét oldalt, mert ott van süti. És mexikói kaja. Mindegy is, az élete mondhatni emlékezetes, részét a pokolban töltötte. Ott volt, ott csinálta a démoni dolgát: mivel van benne pokolkutya vér, rabokat őrzött, vagy éppen kísért a Purgatóriumból ki s be. Így épített ki angyalokkal is kapcsolatot, mert hát, munkatársak, nem? Pacsi, meg csaholás, lelkes érdeklődés a fehérség és szentség felé. Miért ne? Anyai ágon ez is van benne – legalábbis a kis meséje szerint. Talán tényleg így van, mert mikor kopói orrával kiszagolta a Purgatórium körüli mocskosságokat, miszerint bizonyos szent embereket hamarabb engedtek fel angyali és démoni összebeszéléssel, mint ahogy az járt volna nekik, nos… ő nem hallgatott. Mi az, hogy azok a szemetek neki plusz munkát okoznak? Ha Piet atyának nyolcszáz év tisztítótűz van előírva, miért kell neki kétszáz vagy háromszáz évvel hamarabb érte menni, kiszedni belőle, előkészíteni s elkísérni? Felháborító! Szóval panaszkodott, aminek következtében több turpisságra fényderült. Ez se a fenti, se a lenti szervezetnek nem volt jó, s habár őt nem veregette senki vállon, milyen ügyes volt, szerepe volt a Purgatórium egyfajta átrendezésében. Ő azonban cseppet se örült neki, mert egy csomó szolgának fel is meg le is út lett, az angyalok közül pedig pár náluk úsztatta pelyhes testét… mondjuk úgy, hogy az ő mancsa alatt is égett a talaj már, s rohadtul nem tetszett neki. Felmondott. Az más kérdés, hogy ez mennyire tabu volt már akkor is: mi az, hogy nem tetszik a munka? Újat szeretnél? Nah. Forfax azonban sose ismerte a nemet és a lehetetlent. Pofátlanul, magabiztosan kopogtatott hát oda, ahol még nagyobbal jöttek neki: A Mennybe. Mondjuk úgy, hogy egy roppant nehéz menet után végül is kapott állást. Újat. Új helyen. Új környezetben. Talán a vezetőség meg is gondolta volna magát, ha az akkori őrangyalok felét nem ismerte volna. Náluk rendesen működött a ranglétrán való lépkedés, így sok Purgatórium pacsi pajtás kötött ki egy fokkal fentebb ekkorra. Azóta is itt tengeti a napjait, ha olyan kedve van igyekszik, ha olyan, akkor nem… Azonban az tény, hogy eddig neki volt a legtöbb embere, mert elég gyorsan hullanak nála. Panasz mégse lehet igazán rá, végtére is, a feladata az, hogy IGYEKEZZEN megmenti az embereket sok dologtól. Ennek pedig eleget tesz.

Hobby: Fekete s csontvázas dolgok gyűjtése, szent énekek metálos változata, ivászat, fogadások, ingyen vagy itallal fizetett tanácsadás, lustálkodás pofátlanul.

Foglalkozás: Valami őrangyalféle, kevés öregséget megélt pácienssel.

Extrák: : A pokolban Beno ala Forfax néven futott. Forfax az angyali, Beno pedig… nos… majdnem démoni neve. *** Fő ismertetőjegye a szent énekek metálos éneklése és a sok gesztikulálás. Kézzel. Lábbal. Szárnnyal. Nyelvvel… upsz, wrong channel. *** Keresztény ének gyűjteménye IS van. Mindegy milyen szent ének, ő boldogan hörgi metalikus szimfóniában. Minél hangosabban, annál idegebb. *** Felejtsd el a szentlélek dolgot, a szenteltvizet meg a szenteltostyát. Forfax tequilát iszik és mexikói kaját zabál. Mert ők tudják hogy kell keresztény módra bulizni. *** Hívd kutyusnak, blökinek, ebadtának csak nyugodtan, de arra nem ad időt, hogy elgondolkozz azon hova raktad a végrendeletedet, mert letépi a pofádat. *** Páciensnek hívja az embereket, akikre vigyázott vagy épp vigyáz. *** Szexuálisan vonzódik egy paradicsomleveshez is. Panszex, és a cső bármelyik oldalán remekül elélvez. Mármint remekül érzi magát.

Képinfo: A kép illusztráció (féle). ()

Engedélyezve: 2018. 09. 06.
2018. 09. 06.

Módosítva: 2018. 09. 06. 13:46:32
Módosította: Corndoggie

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).