Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Tulajdonságok
Név: Thomas Carter
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Denna

Kor: 25

Külső leírás: Thomas teljesen átlagos, mégis, a kisugárzása és az önbizalma az első pillanattól nagyon vonzóvá teszi. Úgy gondolja, az első benyomás a legfontosabb, ezért mindig a legjobb formáját próbálja hozni; a haja mindig precízen beállított, ruháit úgy válogatja össze, hogy egyszerűnek tűnjenek, de még sincs rajtuk soha egyetlen gyűrődés sem, de még a mozgására is kínosan odafigyel. Bőre nagyon világos, már majdnem fehér, haja barna, mint ahogy szemei is. Testalkata szálkás, leginkább a jó gének miatt, de közrejátszik az is, hogy sokszor jár különböző sportklubokba, hogy új ismeretségeket kössön.

Jellem: Akár emberi kaméleonnak is hívhatnánk, annyira könnyen váltogatja személyiségeit. Pontosan tudja, kivel mikor és hogy kell beszélnie ahhoz, hogy elérje amit akar. Könnyen köt és tart meg kapcsolatokat, barátságokat, igazából ha nem "munkáról" van szó, egy egészen szerethető figura. Minden esetben támogatja azokat az embereket, akiket kedvel, viszont nem kifejezetten lehet segítőkésznek nevezni, az igaz, de ha tényleg baj van, ha látja, hogy valóban kell a segítsége, ott van. Ritkán látni dühösnek, vagy szomorúnak, az ilyen érzéseit jó mélyen elnyomja magában, és csak akkor szedi őket elő, ha már kész megoldást találni rájuk. Ha valaki megkérdezné, biztosan őszinte embernek nevezné magát, viszont az igazság az, hogy hiába nem terjeszt vagy állít hibás vagy hamis információkat, az igazság egy részének elhallgatásában már-már profi. Thomas egy nagyon határozott, motivált és rafinált ember, ha valamit eltervez, azt meg is csinálja.

Élettörténet: Egy kertvárosi családba született második gyerekként, van egy nővére, aki pontosan két perccel idősebb nála. Szüleivel jó kapcsolatot ápol, mindig is szót értettek, ha voltak is vitáik, azokat is sikerült megbeszélniük, kompromisszumot kötniük. Nővérével kicsit más a helyzet, vele sem utálták egymást soha, egyszerűen csak túlságosan eltérő a jellemük, így egy idő után már tényleg csak akkor beszélgettek, ha muszáj volt. Thomas már egészen kicsi kora óta tudja, hogy az újságírás az ő útja. Iskolás korában ő vezette az iskola újságot, mellette kisebb lapokhoz írt cikkeket, aztán érettségi után sikeresen felvették kommunikáció és média szakra. Nem egész egy évig bírta, utána otthagyta. Gyakorlati tapasztalatot akart szerezni, a saját maga módján építeni a karrierjét, ezért elvállalt mindenféle munkát, a legkülönbözőbb újságoknál, lapoknál, sokszor potom pénzekért. Így kavarodott az életébe egy bulvárszerkesztőség. Eleinte csak szórakoztatta, de gyorsan rájött, hogy tehetsége van ahhoz, hogyan derítsen ki valós, de mégis megdöbbentő információkat celebekről, sztárokról, így mire észbekapott, már csak effajta témákkal foglalkozott és foglalkozik. Az igazán nagy áttörést, hogy teljesen elismerjék még nem sikerült elérnie, de jó úton halad felé, és a szakmán belül már így is nevet szerzett.

Hobby: Lényegében a munkája a hobbija, illetve szeret videó játékokkal játszani, sütni, főzni, új dolgokat tanulni és barkochbázni.

Foglalkozás: Újságíró

Extrák: igyekszik minél kevesebbszer adni az arcát a cikkeihez, ez jóval megkönnyíti az információszerzést, és az is, hogy az összes cikkét "Tom Cart"-ként publikálja *** láncdohányos, többször is próbált már leszokni, de mindig csak pár hónapig bírta *** nem rég ért véget egy hosszabb kapcsolata, 3 évet voltak együtt párjával *** anyanyelvén kívül öt másik nyelven beszél még ***

Képinfo: nem saját ()

Engedélyezve: 2018. 09. 05.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2019. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).