Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Daniel Scott
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Denna

Kor: 18

Külső leírás: Sosem próbált meg kitűnni a tömegből, sőt. Mindent elkövet annak érdekében, hogy a lehető legátlagosabb legyen a megjelenése. Pedig ha az ember egy kicsit jobban megfigyeli, észreveszi, hogy Daniel nagyon szép vonásokkal rendelkezik. Haja hamvasszőke és göndör, sokszor -leginkább lustaságból - hagyja megnőni, olyankor még kócosabb, mint általában. Teljesen úgy öltözködik mint a vele egykorúak, legtöbbször egyszerű póló-farmer és tornacipő kombinációban látni.

Jellem: Daniel egy igazán jó eszű gyerek. Gyorsan átlát és felfog mindent, kár, hogy nem hasznosítja ezt nagyjából sehol. Mindenféle ambíció és motiváció nélkül sodródik az árral, teljesen a "majd lesz valahogy" életszemlélet jellemzi. Amit kell, amit kötelességének érez megcsinál, annál se többet, se kevesebbet. Annak ellenére, hogy egy viszonylag csendes fiúról beszélünk, valahogy mégis mindig van körülötte valaki. Valószínűleg pont azért, mert olyan jó hallgatóság, és igazság szerint megbízható is; ami azt illeti, néha olyan információk kerülnek a birtokában, amivel simán tönkretehetné az illető életét. Nagy szerencse, hogy az emberekkel is pont annyira érdektelen, mint minden mással. Persze, nem mintha életét unt, vagy esetleg depressziós lenne, legtöbbször inkább vidám, mintsem komor, és amíg valami leköti a figyelmét, még akár lelkes is tud lenni.

Élettörténet: Amikor megszületett, szülei fiatalok voltak és nagyon szerelmesek, anyja még be nem futott színésznő, apja producer volt, az első pár évben igazán jól alakult minden, lassan egyengették a karrierjüket, nevelték Daniel, szerényen, de boldogan éltek. Aztán anyja híres lett, és valahogy minden kisiklott. Hangosan és rosszul váltak el a szülei, a válás után sokáig egymáshoz sem szóltak. Ennek ellenére mind a ketten próbálták a maguk módján nevelgetni Danielt, és most már az ő jelenlétében igyekeznek kevésbé gyűlölni egymást. Habár anyja elismert és híres színésznő, Daniel a lehető leginkább kimarad mindenből, ami ezzel jár. Utálja és taszítja a hírnév, köszöni szépen, ő bőven megelégszik az egyszerű életével, ahol van privátszférája és magánélete. Pont ezért él apjával, bár ez is túlzás, mert a férfi munkája miatt sokat utazik. Az iskolában általában mindenkivel kijön, tanárokkal, diákokkal egyránt, de nem igazán tagja egy baráti társaságnak sem. Különálló egységet képez, aki mindig másokkal tölti az idejét.

Hobby: Nincs neki, mindent túl gyorsan megun.

Foglalkozás: Tanuló.

Extrák: volt már kapcsolata fiúval is, lánnyal is, de ezek sosem voltak túl hosszú életűek *** retteg a pókoktól *** 8 éves korában szerepelt egy reklámban, már akkor eldöntötte, hogy az volt az első és utolsó alkalom *** egy ideig a zenélés volt a mániája, valamennyire játszik zongorán, hegedűn és gitáron ***

Képinfo: nem saját, pinteresten találtam (http://)

Engedélyezve: 2018. 09. 01.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2019. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).