Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Dominick Russel
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Denna

Kor: 30

Külső leírás: Fehér bőre és kissé húzott szemei árulkodnak csak arról, hogy egyik szülője, pontosabban anyja koreai. Sötét, már-már fekete szemeit vékony szemöldök keretezi, amelyek mindig szigorúan, ellentmondást nem tűrően állnak. Szemeihez hasonlóan, haja is sötét, bár inkább barna, mint fekete. A figyelmesebbek észrevehetnek benne pár szőke tincset, ami egy rosszul sikerült hajfestésnek köszönhető még fiatal korából, aztán az évek alatt megszerette, hozzánőtt ez a fajta "szín", ezért azóta már direkt festeti be pár hajszálát időről időre. Testalkata kifejezetten vékony, utál sportolni és a csak a szerencsés géneknek köszönhetően nem látszik meg rajta a sok gyorséttermi étel, amit állandóan fogyaszt. Megjelenésére nem fordít sok időt, csak, ha jó benyomást akar tenni, akkor viszont egészen úgy néz ki, mint egy másik ember.

Jellem: Őszintén, Dominicket hosszútávon elviselni nem kis kihívás. Kimért és mogorva, viszont ha egyszer elragadják érzelmei, akkor kő-kövön nem marad, mindenkibe belemar, aki csak a közelében van. Szavakkal, leginkább. Nagyon könnyen eléri másoknál, hogy kevesebbnek érezzék magukat nála, az ember azt hinné, saját komplexusait vetíti ki, de az igazság az, hogy nem, egyszerűen csak neki valóban ilyen szörnyű személyisége van. Bármi féle kedvességet, törődést csak a hozzá nagyon közel álló emberek tapasztalhatnak meg, ezeknek az embereknek a számát egy kezén megtudná számolni, de őket legalább tényleg képes emberszámba venni. Velük meglepően engedékeny és türelmes, néha talán túlságosan is. Világéletében maximalista volt, ha valami nem ment neki, addig csinálta, próbálta, gyakorolta, míg ő nem lett az egyik legjobb, ha nem a legjobb. Élete minden területére jellemző ez a kitartás, csak éppen az emberi kapcsolataira nem. Mint ahogy jelleme, a humora is botrányos. A legtöbb viccet nem érti, kivétel a favicceket, amikre konkrétan könyvei épültek.

Élettörténet: Dominick becsúszott gyerek volt. Szülei örültek érkezésének, de lévén, hogy éppen karrierjük csúcsán voltak, eléggé elhanyagolták a nevelését. A gyerekkorára a leginkább jellemző szó, a függetlenség. Már egész fiatalon oldotta meg saját magának a problémáit, nehézségeit. A családja mindig igyekezett támogatni őt, de mire eljutottak oda, hogy tegyenek is valamit, Nick már rég megoldotta a nehézségeket. Középiskolás korában ismerkedett meg legjobb barátjával, először azt hitte, a fiú megtestesít mindent, amit utálhat egy emberben, de csakhamar közel kerültek egymáshoz. Amikor Dominick elkezdett az írással foglalkozni, ő volt az, aki végig támogatta. Az első könyvét egy szerelmes regény-írópályázat keretében adták ki, dacból írta csak meg azt a könyvet amivel végül nyert, be akarta bizonyítani, legfőképp magának, hogy már pedig ő ért ehhez műfajhoz is. Azóta ír más féle-fajta könyveket is, de még mindig a romantikus regényinek van a legnagyobb rajongótábora. Idő közben pár félreértés miatt megszakadt a kapcsolata barátjával, ami azóta is emészti néhanapján, de büszkesége nem hagyja, hogy bármit is változtasson a helyzeten.

Hobby: Nincs állandó hobbija, mindig az, amiben éppen kihívást lát.

Foglalkozás: Író.

Extrák: sosem tartotta szenvedélyének vagy hobbijának az írást, olyan munkának tartja mint bármi mást *** furcsa módon sok "rajongója" nem csak mint írót, hanem mint embert is szeretik, ami leginkább a jó marketingnek tudható be *** van egy macskája, aki hivatalosan is az első a fontossági sorrendjében *** voltak, vannak problémái az alkohollal, de nem nevezhető alkoholistának *** 18 éves korától fogva ugyan az a kiadónak ír

Képinfo: nem saját, pinteresten találtam ()

Engedélyezve: 2018. 08. 30.
2019. 11. 09.

Módosítva: 2019. 11. 08. 16:45:25
Módosította: Denna

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).