Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Naomi Hope (Kitalált karakter)
Kategória: Fantasy
Feltöltő: NaomiPhantomhive

Kor: 16

Külső leírás: 152 centi magas hosszú, tűzpiros hajú lány. Tengerkék szemekkel és arcán szeplőkkel. Testén, főleg jobb oldalán és bordáján, meg végig a jobb kezén, foltokban kéken fluoreszkáló hegek vannak. (Csak akkor világítanak ha elő jön az ereje.)

Jellem: Korához képest nagyon intelligens, bár jelleme néha egy kis gyerek szintjével vetekszik. Hamar megtud bántódni és az érzelmeit nyiltan kimutatja. Nagyon perverz és az idősebb, öltönyös és kifinomult pasik a gyengéi. Imádja, ha a partnere dominál felette, de közben szeret vele játszadozni és különféle szituációkba keverni kedvesét. Nagyon ragaszkodó tipus és sokszor vágyik a gyengédségre, hogy valaki mindig a karjaiba tudja zárni. Szereti a gyerekes dolgokat, főleg a rajzfilmeket, de ha kell határozott és hátborzongatóan vigyorogva tudja elmondani, hogy hogyan végezne a nem kívánt személlyel.

Élettörténet: Naomi szülei halála után ugyan úgy megtartotta nemesi címét és vagyonát, majd démonokkal kezdett el játszadozni. Hamar össze jött egy Zero nevű démon nagyúrral akivel három és fél évig volt együtt. Ez ídő alatt szert tett egy képességre és kiderült, hogy egy angyal reinkarnációja. Bár sikeresen kiszedték belőle Angelát, a szárnyait lekellett tépni a lány testéről aminek a hegei még mindig jól látszódnak lapockáin. Ha erejét használja felragyognak a kék hegek és a keze elkezd napsárgán világítani amikből egy lökés hullámot tud létre hozni. Ha sokat használja az erejét, orra vérezni kezd és elvesziti az eszméletét. Ha sokk hatás éri, létre tud hozni egy védő burkot amin szinte lehetettlenség átjutni.

Hobby: Atletika, Rajzolás, Édesség evés, Rajzfilm nézés

Foglalkozás: Magán tanuló

Extrák: Nagyon szereti a gyerekes dolgokat, szeret perverzkedni és az édességet minden mennyiségben. Nagyon érzékeny a közelmúltban történtek miat. Könnyen megtud bízni ezen felűl az emberekben, bár emiatt sokszor keveredik bajba. Nagyon naiv, és segítőkész. Nem szereti mikor kiabálnak vele és ha nem neki van igaza.

Képinfo: Saját kép a saját karakteremről (http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=559sketch_1533137700908.png)

Engedélyezve: 2018. 08. 28.

Módosítva: 2018. 08. 26. 20:18:44
Módosította: NaomiPhantomhive

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).