Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Vincent B. Coventry
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Sweetie

Kor: 22

Külső leírás: Vincentet a legtöbb ember egy kis taknyos 16-17 éves gimnazistának nézi, és ő ezt élvezi is. Jobban mondva élvezi a többi ember reakcióját, mikor ránéznek a születési dátumára a személyién. Kicsit talán az átlagnál alacsonyabbnak mondható a maga 168 centijével, de köszöni szépen, ő ezzel teljesen meg van elégedve. Vékony testalkatú srác, régebben röplabdázott, ami pakolt rá egy kis izmot, de semmi kiemelkedőt. Bőre annyira fehér, simán elmehetne kísértetnek vele. Sajnos barnulásra teljesen képtelen, csak égni tud, de legalább azt pár perc alatt, így mindig vigyáznia kell, hiszen ő arra is képes, hogy télen leégjen egy naposabb délutánon. Hófehér bőrével kontrasztban van fekete haja, aminek természetesen van ilyen színe. Igazán se nem rövidnek, se nem hosszúnak nem lehet mondani frizuráját, és mindig reggeli kedvétől függ, hogy hajlandó e bármit is kezdeni vele. Legtöbbször nem. Megvizsgálva arcát nagy zöld szemeket találunk, egyenes orrot, és szép ívű szájat. Szemöldökét több nő is megirigyeli tőle. Mindent összevetve jóképű a fiú, ez tagadhatatlan. Stílusát tekintve igazán vegyes, hangulata határozza meg éppen miket kombinál össze.

Jellem: A legerősebb szó, amit lehet rá használni az a nyugalom. Vincent semmit nem kapkod el, semmivel nem lehet kihozni a sodrából, higgadt, türelmes. Ez a nyugodtsága, amivel tudja kezelni a dolgokat, másokra is átragad, profi abban hogyan kezelje mások dühkitöréseit, hisztijeit. Sajnos ezzel a nyugodt attitűddel együtt jár, hogy mások esetleg ridegnek vagy hűvösnek gondolják, közönyösnek, ami egyáltalán nem igaz. Egy nagyon felelősségteljes és határozott fiatalemberről beszélünk, aki nem látja értelmét annak, hogy elragadják a hirtelen érzelmek, hangulatváltozások. S habár nem hagyja, hogy elragadja az érzései hirtelen fellángoló tüze, mégis nyíltan beszél a gondolatairól, érzéseiről. Számára a kommunikáció alapja egy bármilyen kapcsolatnak, így nincs problémája az érzelmei közlésével. Természetesen, ahogy az lenni szokott az angyalarcú embereknél benne is él a kisördög. Szeret csipkelődni, kétértelmű megjegyzéseket tenni, zavarba hozni a másikat. Nem kell őt félteni, ha szükséges igenis megtudja védeni magát, és olyankor igencsak nagy a pofája. Feledékeny, ha nem lenne a nyakára nőve még a fejét is elhagyná, és ami sokak számára zavaró az "ejj ráérünk arra még" életérzés egyik képviselője. Aggodalmaskodással nem vádolható figura az is biztos.

Élettörténet: Vincent egy nagy, félig amerikai, félig britt családba született. Ő a harmadik gyerek az ötből. Két nővére, egy öccse és egy húga van, s a három generáció a nagyszülőkkel együtt élt mindig is egy nagy családi házban. A gyerekeknek sosem kellett egyedül lenni, mindig vagy a nagyszülők vagy a nagyobb testvérek vigyáztak rájuk, s minden gyerek megtanulta az alkalmazkodást és az elfogadást egymás mellett. Vincent tizenöt éves volt, mikor átélte az első szerelmét, ami igaz csak plátói volt. Nem várt sokat azzal, hogy közölje a családjával, hogy homoszexuális. Míg a testvérei és a szülők ezt viszonylag jól fogadták, és hamar elfogadták addig a nagyszülőkkel voltak a nagyobb viták, mire ők is beletörődtek a dologba. Mindig is jó tanulónak számított, ráadásul kivételes érzéke volt mindig is az emberekhez, ám ahelyett, hogy érettségi után egyetemre ment volna, au pair-ként dolgozott két évig Norvégiában egy testvérpárnál, ahol a kisebbik gyerek testileg fogyatékkal élőnek számított, s tolószékes volt. Az a két év volt életének legszebb és legkalandosabb időszaka Vincent szerint. Utána hazautazott, s jelentkezett egyetemre gyógypedagógiát tanulni. Jelenleg ez tölti ki az életét.

Hobby: utazni, sorozatokat nézni, barátokkal lenni, enni

Foglalkozás: egyetemi tanuló

Extrák: Több partnere is volt már, ám még egyetlen olyan komoly kapcsolata sem, amit hazavitt volna bemutatni. || Imád egyetemista lenni, de már nagyon várja, hogy dolgozhasson is. || Ha lehetősége van rá, próbál a nagyobb szünetekben visszautazni pár napra Norvégiába. || Van egy háromszög tetoválás a nyakánál, valamint egy földgömb a bal lapockáján. || Soha nem csinált titkot a homoszexualitásából. || A B. a középső nevét jelöli, ami a Bartholomew, de nem igazán használja, szerinte túl "sznob britt" hangzású".

Képinfo: A kép nem az enyém (pinterest)

Engedélyezve: 2018. 08. 05.

Módosítva: 2018. 07. 22. 21:23:53
Módosította: Sweetie

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).