Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Vegita
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Lena_

Kor: ismeretlen

Külső leírás: Fekete, lángszerűen égnek álló haj. Széles vállak. Kidolgozott, izmos test. Általában kék-fehér ruházatban látható, bár Bulma néha ráerőszakolja az emberek által divatosnak tartott cuccokat.

Jellem: Arrogáns, büszke, és mindenkinél feljebbvalónak gondolja magát, elvégre ő egy (csaknem) legyőzhetetlen csillagharcos. Son Goku tehetsége, kitartása és ereje piszkálja az önbecsülését, ezért folyamatosan versenyzik vele, hogy bebizonyítsa, le tudja győzni. A legtöbb ellenfelét lenézi. Szűkszavú, és hirtelen haragú. Gyakran káromkodik, rendre utasít másokat.

Élettörténet: A Vegeta bolygó királyának egyetlen fia, tehát valójában herceg. Nem ember, hanem csillagharcos, és erre rendkívül büszke, ahogyan a rangjára is. A bolygója elpusztítása után a három életben maradt csillagharcos közül ő volt a legerősebb. Freeza seregében parancsnokként szolgált, amíg rá nem jött, hogy a kristálygömbök milyen lehetőségeket rejtenek. Örök életre vágyott. Eddig csak legendákból tudott arról, hogy lehetséges a szupercsillagharcosi szint elérése, azonban az örök élet mellett akár ilyesmit is kívánhatott volna. Rá kellett jönnie, hogy mindezt csak kemény munka árán érheti el, azonban az örök élet ígérete sohasem hagyta nyugodni. A földieket mindig is lenézte, azonban az ellenfelek jelenlétének és erejének felmérését, saját ki-jének elnyomását és gerjesztését tőlük tanulta meg. A Namek elpusztulása után - jobb híján - a Földön kötött ki. Erre az egyetlen oka, hogy végigcsinálja az emelt gravitációs edzést, amivel Son Goku is készült a nameki harcra Freeza ellen. Egy cél lebeg a szeme előtt: elérni a szupercsillagharcosi szintet, hogy legyőzhesse azt a narancssárga idiótát...

Hobby: edzés, morgás, erőfitogtatás

Foglalkozás: Nem érzi szükségét annak, hogy dolgozzon.

Extrák: Aki vendégül látja, készüljön fel, hogy csillagharcoshoz méltó étvággyal rendelkezik, és borzasztó jellemmel. A földi világ egyelőre idegen számára.

Képinfo: Dragon Ball Z (Pinterest, salvamakoto) | A kép illusztráció. ()

Engedélyezve: 2018. 07. 09.

Módosítva: 2018. 07. 07. 01:37:32
Módosította: Lena_

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2019. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).