Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Bulma Briefs
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Andro

Kor: nem tudni pontosan, a húszas éveiben jár

Külső leírás: Bulma egy igen gyönyörű nő, akinek hatalmas kék szemei, valamint világoskék haja van, melyből szeret mindenféle frizurákat készíteni. Arca lágy vonású, nőies, orra pici, ajkai csodálatosak. Nem túl magas termetű nő, karcsú és ott domborodik, ahol kell neki. Ugyanis igencsak figyelemreméltó idomokkal áldotta meg az Anyatermészet. Általában csinosan öltözködik, követi a divatot, de a laboratóriumban mindig fehér köpenyt visel.

Jellem: Amilyen csinos, olyan nagy hangja van ennek a nőszemélynek. Igen, Bulma nem fél kimondani, amit gondol, határozott jellem, aki néha férfiakat megszégyenítő módon vezeti le a dühét, ha valaki felidegesíti. Azonban ennek ellenére törődő, a barátaiért bármire képes személy, akire mindig lehet számítani, ha a többiek bajban vannak. Rendkívül intelligens, és mindig inkább az eszét használja, hiszen harcolni nem tud. Ha kell, tűzbe teszi a kezét azért, aki fontos neki. Hűséges barát, szerető feleség és anya, de jaj annak, aki a családját, vagy a barátait bántja.

Élettörténet: Bulma egy nyugati nagyvárosban él a szüleivel, és ő volt az első ember, akivel Songoku annak idején találkozott. Az akkor tizenhat éves lány azért kelt útra, hogy megkeresse a legendás Sárkánygömböket, amelyek teljesítenek egy kívánságot. Bulma egy jóképű barátot akart magának, így Songokuval együtt elindultak felkutatni a gömböket. Utazásuk során számtalan kalandban volt részük, Bulma megismerkedett Yamchával, első szerelmével, akivel a kapcsolata amolyan se veled-se nélküled volt. Az évek során rengetegszer szakítottak, majd mindig összejöttek, mígnem Bulma végül megelégelte a férfi csélcsap életmódját és véglegesen kiadta az útját. Nem sokkal később jött össze Vegitával, a kényszerűségből a Földön maradt Saiyajin herceggel, akitől később két gyermeke született; Trunks és Bra. Az évek során rengeteget segített Songokunak és barátainak legyőzni az aktuális ellenségeket, idegen bolygókra utazott, néha épphogy megúszott egy-egy veszélyes kalandot, de sosem adta fel.

Hobby: mindenféle eszközök feltalálása, Vegita piszkálása

Foglalkozás: tudós, a Capsula Corporation nevű vállalat igazgatója

Extrák: *** Toriyama Akira Dragon Ball mangájának, valamint az abból készült anime-sorozatoknak egyik főszereplője *** Ő találta fel a Sárkányradart, amelynek segítségével könnyebben lehet megtalálni a Sárkánygömböket *** Hivatalosan sosem ment hozzá Vegitához, mert nem akarta elkötelezni magát, hiszen független nő akart maradni *** A barátai közül senki sem mer neki ellentmondani, és ő az egyetlen, akitől még Vegita is tart *** Vezetékneve Briefs, ami rövidnadrágot jelent. *** A Capsule Corporation nevű vállalat igazgatójának lánya, majd később a cég igazgatója *** Az apja találta fel a kapszulákat, amelyekbe akár még toronyházak is elrejthetők ***

Képinfo: A kép a Dragon Ball Z animéből van (http://)

Engedélyezve: 2018. 07. 09.

Módosítva: 2018. 07. 05. 16:01:47
Módosította: Andro

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).