Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Riza Hawkeye
Kategória: Full Metal Alchemist
Feltöltő: Lena_

Kor: 27

Külső leírás: Vállig érő, szőke hajjal rendelkezik és barna szemekel. Testalkata átlagos, a katonai szolgálatnak köszönhetően rendkívül edzett. A hátán lévő tetoválást, amelyet néhány égési sérülésből szerzett heg tör meg, mindig eltakarja a ruháival. Általában katonai egyenruhában látható, feltűzött hajjal.

Jellem: Szabálykövető, szigorú, mégis melegszívű teremtés. Céltudatos, eszméit mindig szem előtt tartja. A lélekjelenléte irigylésre méltó, nehéz kizökkenteni, vagy zavarba hozni. A munkájában profinak számít, ami megköveteli ezeket a tulajdonságokat. A fegyverekre nem a gyilkolás, hanem a védelem eszközeiként tekint. Elhivatottsága Mustang ezredes oldalán mindenki számára nyilvánvaló.

Élettörténet: Riza gyermekkoráról nem sokat lehet tudni; annyi bizonyos, hogy félt édesapjától, aki a tűz erejét használta fel az alkímiához. Amikor meghalt, Riza megkönnyebbült, azonban úgy gondolta, ez a fajta alkímia az emberiség pusztításához járul hozzá. A hátán lévő tetoválás valójában az öreg lángalkimista "ajándéka," amitől a lány mindenképpen meg akart szabadulni. Apjának egyetlen tanítványa, Roy Mustang szabadította meg ettől a tehertől, akinek élete végéig hálás lesz emiatt. Mivel egyetértett Mustang elképzeléseivel Amestris jövőjét illetően, az oldalára állt, és megesküdött, hogy minden erejével és tudásával védeni fogja őt. Katonának állt. Nagy hatással volt rá az ishvali háború, ahol parancsra kellett ölnie, de sohasem veszítette szem elől a valódi célját: segíteni annak az embernek, aki egy jobb jövőt hozhat el - bármilyen áldozat árán. Rizát a legtöbben a rangja szerint szólítják meg, és ritka, hogy szabadnapjain összefusson vele az ember. Civilként szereti a haját leengedve hagyni, és hosszú szoknyákat hordani. Van egy shiba inuja, Hayate, akiről gondoskodhat. Folyamatosan tanítja a számára igencsak fontos ebet. Riza kapcsolata az Elric fivérekkel kezdettől fogva barátságos, kedveli őket, és nagyra tartja elhatározásukat a testük visszaszerzésével kapcsolatban.

Hobby: Hayate tanítása, Mustang noszogatása, lőtéri gyakorlatok

Foglalkozás: hadnagyként szolgál Amestis állami hadseregében; mesterlövész és fegyverspecialista; testőr

Extrák: -

Képinfo: A 2003-ban készült FMA sorozat alapján készült illusztráció. (Forrás: Pinterest) (https://hu.pinterest.com/pin/360639882633793472/)

Engedélyezve: 2018. 07. 09.

Módosítva: 2018. 07. 04. 19:03:49
Módosította: Lena_

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).