Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Iorweth
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Shayola

Kor: nem tudni

Külső leírás: Hogyha valaha is meglátod két dolog lehetséges. Egy vagy mázlista vagy és nem ölt meg téged, kettő nagyon nagy bajban vagy, mert személyesen jött el megölni. Sugárzik belőle az önbizalom, és mindig fejét magasan hordja. Testét könnyű páncél boritja, és néha a leölt ellenségei ruháját is magán hordja. Egyedüli s egyben legszembetűnőbb hibája a bal oldalán található vörös kendő takarja. Emellett egy tetoválással rendelkezik ami jobb nyakánál ahol a bőr kilátszik rajzolódik ki a csodálatos borostyánmintázat. Arca markáns egyetlen szakáll sem borítja, zöld szeméből sugárzik a gyűlölet és a megvetés. Íját mindig hátán viseli, csípőjén pedig a tegez és két kardja pihen meg.

Jellem: Idealista, könyörtelen, és precíz vadász. Gyűlöli az embereket, és mindenképp le akar velük számolni. Mindörökre. Rasszista mivoltját mi sem leplezi amikor az emberekről kezd beszélni, a mérhetetlen gyűlölet és faji különböztetés Mekkája esik ki a száján. Persze, hisz ők is csak halottan akarják látni ahogyan Iorweth is. Az érmének a két oldala amit képviselnek, de hogy melyik a mocskosabb vagy a jobb, nem tudja. Mindene saját népének a kiszabadítására összpontosul, hogy az elfek nem holmi kis tárgyak, szolgák és kurvák, hanem egy szabad nép akinek ugyan úgy megjárna minden jog, mint a többi "lapos" fülűnek.

Élettörténet: Egy igazi legenda az elfek között. Már már hősként titulált Hadvezér, aki a népéért harcol. Mint a legismert embergyűlölő számtalan város,és civil lakos lelte halálát miatta. Mint a Scoia'tael vezetőjeként kiállta az élet próbáját. Sok igen tehetséges bérgyilkos, és katona lelte halálát turpissága miatt Északon, egyedül csak Roche élte túl a vele való találkozást. Ő és Isengrim volt a két túlélője annak a mészárlásnak ami Vrihedd Brigade-ben történt. Ekkor szerezte a vágást a szemén, amit a mai napon is hord, és eltakarja vörösben izzó fejpántja.

Hobby: emberek ölése

Foglalkozás: Scoia'tael vezetője

Extrák: Tökéletesen bánik a íjjal, emellett kardforgatásból is jeleskedik. Harci tudása majdhogynem kifogásolhatatlan, egyedül talán arroganciája nagyobb ennél. Rasszista, viszont akik megszerzik bizalmát azokhoz nagyon lojális. Tud emberi nyelven, és az ősi nyelven is mivel Aen Seidhe származású. Van neki egy kis kézzel faragott furulyája, amin előszeretettel szokott rajta játszani. Game: A Witcher 2 és a Gwent-ben is szereplő karakter, ami a CD Projekt tulajdona.

Képinfo: A kép csak illusztráció, nem áll a birtokomban ()

Engedélyezve: 2018. 06. 30.
2019. 12. 13.

Módosítva: 2019. 12. 12. 18:43:51
Módosította: Shayola

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).