Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Liam Graham
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Denna

Kor: 26

Külső leírás: Ami először feltűnhet rajta, hogy nagyon szeplős. Főként arcát és vállait borítják, de egész testén találni belőlük, mintha csak festék lenne. Gyerekkorában gyűlölte őket, sokan piszkálták is miatta, de mostanra már megtanulta, hogyan "viselje őket". Szemei kékek, néha szürkék, a fényviszonyoktól függ. Arca szép, vonásai lágyak, mégis férfiasak. Szőkés-vöröses haja puha és mindig precízen beállított. Nagy odafigyelést fordít megjelenésére, ruháira. Szereti a szűkebb farmereket és a vintage darabokat, viszont irtózik a feliratos pólóktól és a szakadt nadrágoktól. Testalkata szálkás, mondhatni izmos, meglátszik rajta a sok éves sportolás.

Jellem: Liamnek van egyfajta kisugárzása, amely leginkább az önbizalmából ered. Tisztában van erősségeivel és gyengeségeivel, így amikor valaki megpróbálja kioktatni, szempillantás alatt arrogánssá válik. Igyekszik változni, de mindig amikor odakerül, hogy máshogy kellene viselkednie, elhalasztja a következő alkalomig. Pedig szereti a jó vitákat, ha meg tud győzni mást, vagy őt meggyőzi más, csak legyen szellemi partner az illető. Könnyen kiismeri az embereket, ennek ellenére utál manipulálni bárkit is, azért annál többre tartja az embereket. Mindig is a társaságok egyik központi szereplője volt, könnyen köt új ismeretségeket és barátságokat. Szeret segíteni másoknak, megoldani mások problémáit, addig sem kell a sajátjaival foglalkozni. Ő egyfajta időzített bomba; élete során minden rosszat a szőnyeg alá söpört, lehetőség szerint nem is foglalkozott velük - mindig igyekszik a jelenre és jövőre koncentrálni. Tudja ő, hogy egyszer szembe kell majd néznie a gondjaival, de ahogy csak lehet, inkább kitolja azt a napot. Emiatt valahol gyávának is érzi magát, és nagyon csodálja azokat az embereket, akik bátran beszélnek érzéseikről.

Élettörténet: Szüleit korán elvesztette, szinte fel sem fogta, már a nagynénijénél lakott. Habár a nő szerette, munkája lévén sokat utazott, ezért különböző barátok, családtagok vagy bébiszitterek nevelték, akik mindig lazán fogták. Ennek hatására, tizenéves korára bekerült egy baráti társaságba, ami nagyon rossz hatással voltak rá. Aztán egyik reggel felkelt, és már nem akart tovább bajba kerülni. Új hobbinak az úszást választotta, eleinte csak szórakozásból csatlakozott egy úszóklubba, de nagyon hamar belehabarodott a sportba. A sikereket egymás hegyén halmozta, nevet szerzett területén. Aztán, ahogy az lenni szokott, az élet közbeszólt. 23 évesen leukémiát diagnosztizáltak nála. Eleinte orvosai kordában tudták tartani, de végül nem volt már más lehetőség; bal lábát valamennyivel a térde fölött amputálni kellet. A rehabilitáció után nem sokkal egészségesnek állapították, de ő úgy érezte csak ez után jön a neheze. Nagyon sokáig csak az úszással törődött, nem volt B-terve. Végül jelentkezett egy egyetemre, ahova tekintettel az állapotára, és jó hírnevére fel is vették. Viszont azok az évek, amiket kihagyott a tanulásból nagyon megnehezítették a dolgát, de végre megint van miért küzdenie, és ezért nagyon hálás.

Hobby: Amit és amikor bír sportol, fotózik, olvas és régi filmeket néz

Foglalkozás: Egyetemista

Extrák: *** tud sütni, főzni *** biszexuális, és ezt a lehető legnagyobb természetességgel kezeli *** van egy háromlábú macskája *** egyedül él, de gyakran találkozik nagynénjével *** utálja a közösségi oldalakat, egyedül instagramon található meg *** akármennyire is ellenkezik, még mindig járnia kell egy rehabitilációs csoportba *** nem eszik húst és a tejtermékeket is kerüli ***

Képinfo: nem saját, pinteresten találtam (https://i.pinimg.com/originals/e8/5b/9e/e85b9e3fbb7025f87e04cf9461335a7e.jpg)

Engedélyezve: 2018. 06. 30.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).