Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Caithlynn Graves
Kategória: Hentai
Feltöltő: gab287

Kor: 16

Külső leírás: Vonásai szabályosak, tökéletesen szimmetrikusak, angyali szépségű arca olyan hibátlan, hogy festeni nem lehetne gyönyörűbbet. Titokzatos pillantású, borostyánszín, enyhén mandula vágású szemei felett elegánsan ível sötét szemöldöke. Ajkai olyan teltek, duzzadtak, hogy mindenki meg van győződve róla, feltölttette őket! Pedig csókra – és más, izgalmas tevékenységekre – invitáló ajkai a természet bőkezű adománya. Dús hajkoronája vajszőke zuhatagként keretezi angyali szépségű arcát, selymes, lágy hullámokban omlik háta közepéig. Azok számára, akik nem ismerik, megfoghatatlan, titokzatos komolyság lengi körül, csak azok veszik észre a pajkos fényeket misztikus pillantású szemeiben, akik tudják, hogy a komor arckifejezés valójában egy nagyon csintalan lányt takar. Teste meghökkentő ellentétben áll ártatlan szépségű arcával. Magas lány, 173 centis magasságához társuló 54 kg-jával egy valóságos, két lábon járó nedves álom. Lábai elképesztően hosszúak, karcsúak, combjai gyönyörűen formáltak, izmosak. Csípője lányosan keskeny, ám izgató ívben fut lehetetlenül karcsú derékba. Izmos hasa olyan lapos, hogy azt a képzetet kelti az emberben, mintha állandóan behúzná. Mellei nagyok, teltek, még véletlenül sem egy tizenhat éves lányt juttatnak a szemlélő eszébe, hanem azt, hogy vajon melyik plasztikai sebész mert megműteni egy kamaszlányt – és nem is tévednek. Bőre hibátlan, napbarnított – télen szoláriumozott – de alapvetően világos bőrét nem tudja kreolosra sütni. Egész testéből sugárzik a fülledt erotika, ami meglepő ellentétet alkot arcának szende, szűzies kisugárzásával. Öltözéke nagyon változatos: hol, mint egy szende, szűzies tündér, máskor bővérű kurva, hol egy visszahúzódó, titokzatos goth-lány, vagy egy vad, zabolázhatatlan metal-girl, esetleg csak egy kedves, helyes szomszédlány. Egyetlen dolog jellemző összes öltözetére, hogy mindegyik kihangsúlyozza izgató testének buja idomait, semmint elrejti.

Jellem: Cat – ellentétben titokzatos-komoly arckifejezésével – kedves, vidám lány. Önfeledten játszik, és viccelődik, mintha múltjának sötét évei semmilyen nyomot nem hagytak volna tiszta lelkében. Persze ez így közel sem igaz. A fájó emlékek nem múltak nyomtalanul, és még ma is gyakran ébred rémálmoktól gyötörten. De ezt nem veri nagydobra, fogadott bátyján, Angel-en kívül, nemigen tudja senki. Úgy gondolja, hogy ha magába roskad, és a múlton busong, attól nem lesz előrébb, és csak a saját szájízét, a saját életét keseríti meg vele. Angel-nek végtelenül hálás, úgy tartja, hogy a fiú megmentette az életét – noha közvetlen életveszélyben sosem volt, hacsak azt nem vesszük annak, hogy csak egy hajszál választotta el attól, hogy belehaljon a drog túladagolásba – és ezért bármikor kész lenne meghalni Angel-ért. Még nincsenek kialakult tervei az életére vonatkozóan, de Angel rávette, hogy járjon iskolába. Egyelőre nem érti miért olyan fontos ez, hisz’ Angel sem jár iskolába, és lám, mégis bandavezér. De beletörődött, hogy ha ezzel örömet okoz neki, akkor becsülettel ki fogja járni a középiskolát. Megszállottan ápolja, karban tartja a testét. Retteg a gondolattól, hogy tíz-tizenöt év, múlva egy széthízott, vén, kiélt kurva lesz, ezért megszállottan edz, hogy a lehető legfeszesebben tartsa a testét. A lehető legegészségesebben próbál élni, és mindent megadni a szervezetének, bőrének – Angel-t már az őrületbe kergeti a mániájával! – mert attól tart, hogy nem úszta meg nyom nélkül azt, hogy 14 éves korára kis híján halálra drogozta magát, és nem akarja, hogy ez meglátszon rajta. Bár tizenhat éves, és teste maga a megtestesült buja álom, egyelőre nemigen vágyik bensőséges kapcsolatra. Igazándiból viszolyog a fiúk érintésétől, Angel az egyetlen, akitől eltűri, hogy megsimogassa, megölelje. A többi fiút messze elkerüli, legalábbis ilyen téren.

Élettörténet: Caithlynn kábítószeres, hajléktalan szülők gyermeke. Egész kis gyermekkora óta a kábítószer megszerzése körül forgott az élete, eleinte a szülei számára, aztán később a saját maga számára. Hat évesen szívott először marihuanát, nyolc évesen már speedezett, tíz évesen már heroint szúrt. A szülei nagyjából ekkor múltak ki mellőle, azóta kallódik az utcán, egyedül. Korán érő, nagyon szép, lányként hamar megtetszett egy bandavezérnek, aki a kábítószeren keresztül láncolta magához, és kiélte rajta pedofil vágyait. Mell implantátumait alig 12 évesen kapta, mivel a vezér rá volt kattanva a mangák oppai-loli főhőseire, és a valóságban is akart magának egy nagy mellű gyereklányt. Ahogy Cat idősödött, úgy csökkent a vezér érdeklődése iránta, és egyre gyakrabban dobta oda jutalomként a bandatagoknak, akik nagyon alaposan helybenhagyták, minden ilyen alkalommal. Az utolsó másfél évét tulajdonképpen a banda kurvájaként élte, minden nap tucatnyian lelték örömüket a testében, és különböző testnyílásaiban. Ekkor már soha nem volt józan, ha véletlenül nem volt belőve, akkor részeg volt. Már bőven tizennégy éves volt, amikor az Angyal Öklei-vel akadt össze a bandája, akik egyszerűen szétverték őket. Így menekült meg, és került Angel-hez, aki, mint a kishúgára vigyáz rá, azóta. Nagyon kemény menet volt leszokni a kábítószerről, és a szeszről, de Angel-lel, és a bandájával sikerült, és ma már tisztán éli életét. És ami a lényeg, szexmentesen...

Hobby: Gyöngyfűzés

Foglalkozás: Tanuló – Angel unszolására most kezdte a középiskolát.

Extrák: Ő ragaszkodott hozzá, hogy Graves legyen a családneve – az igazi családnevét nem ismeri. *** Hiába bandavezér a fogadott bátyja, jobbnak látta – és Angel is – ha képes megvédeni magát. Így rendszeresen ellátogat ő is Brock-hoz, hogy karbantartsa testét, és leckéket vegyen, verekedésből. Ő inkább a rúgásokra specializálódott, küzdő stílusában messze túlsúlyban vannak ezek a technikák, a legkülönbözőbb harcművészeti stílusokból összeválogatva, és egy stílusba komponálva. De a legfőbb önvédelmi fegyvere a futás: nem ismer olyan embert, akinél ne futna gyorsabban, valószínűleg korosztályos világrekordot tudna futni!

Képinfo: A kép az fsmcdesigns alkotása (https://fsmcdesigns.deviantart.com/art/BarbieGF2Pet-447307162)

Engedélyezve: 2018. 05. 19.
2020. 12. 27.

Módosítva: 2020. 12. 21. 14:17:49
Módosította: gab287

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).