Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Kurt Wagner/Árnyék
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Andro

Kor: 16

Külső leírás: Kurt Wagner nem hétköznapi kinézettel rendelkezik, ugyanis külsejét csak nagy jóindulattal lehetne emberinek nevezni. Testfelépítése ugyanis kissé állatra emlékeztet. Testét puha, kék színű bunda fedi, szemei aranysárgák, arca hosszúkás, fülei hegyesek. Kezein három-három, lábain két-két ujj található. Testét ezen kívül kiegészíti egy mintegy másfél méter hosszú farkinca is. Haja színe ébenfekete. Termete átlagos, alkata szálkásan izmos a sok edzésnek hála. Álcázott alakjában pont úgy néz ki, mint bármely hétköznapi ember. Civil öltözetként általában kényelmes darabokat választ - farmer és ing, vagy póló -, ám küldetéseken társaihoz hasonlóan egyenruhát húz. Ez fekete színű, rajta egy vörös jellel, kiegészítve egy sárga övvel. Kezein sárga, lábán piros színű kesztyűt visel ilyenkor.

Jellem: Kurt igen játékos, vidám természet, imád bolondozni, mint minden korabeli fiatal. Szeret bulizni, a barátaival lógni és kedveli a társaságot. Ám belül nagyon önbizalomhiányos, retteg attól, hogy az emberek megtudják, hogy is néz ki valójában. Erős kisebbrendűségi érzése van, amit igyekszik palástolni. Segítőkész, jószívű, megbízható, igazi csapatjátékos, aki még az ellenségeit sem hagyja cserben. Nagyon tud ragaszkodni és szeretni. A bolondozást néha hajlamos túlzásba vinni, de azért tudja, hol a határ.

Élettörténet: Kurt mutánsnak született, anyja Mistique, egy alakváltó mutáns, apjáról semmit sem tudni. Annyi bizonyos, hogy még kisbaba korában Magneto genetikai kísérleteket végzett rajta, majd anyja elmenekült vele, ám elveszítette a gyermeket. Kurtot egy német házaspár találta meg, és a sajátjukként nevelték. Nem tudni, hogy Kurt képessége mikor jelentkezett először, de tizenöt évesen költözött Bayville-be, Charles Xavier professzor Tehetséggondozó Iskolájába, hogy megtanulja féken tartani és kiaknázni a képességeit. Kurt már az első napján összemérte az erejét Todd Tolanskyval, azaz Varanggyal, majd majdnem elhagyta az intézetet, ám Scott Summer, alias Küklopsz kérésére mégis maradt. Eleinte szerelmes volt Kitty Pryde-ba (Árnymacska), akivel később a legjobb barátok lettek, bár a lány eleinte tartott a démonszerű fiútól. Később megtudta, hogy az anyja Mistique, a kapcsolatuk azonban sosem lett anya-fia kapcsolat. Rengeteget harcolt az X-ekkel a Testvériség, majd Magneto mutánsai ellen, végül Apokalipszis ellen. A Hölgyválasz bálon összejött iskolatársnőjével Amanda Seftonnal, aki már régóta ismerte a fiú titkát és ő volt azon kevés emberek egyike, aki az Őrrobottal folytatott harc után nem ítélte el a mutánsokat. Sokáig félt felvállalni önmagát, hiszen rettegett az emberek reakcióitól.

Hobby: bulizás, bulizás és bulizás, na meg együtt lenni a csapattal.

Foglalkozás: diák, az X-men csapat tagja

Extrák: *** Devin Kallie Grayson képregényének szereplője, a képregény pedig az X-men Evolúció című, nálunk is bemutatott rajzfilmsorozat alapján készült. A képregény online olvasható, összesen kilenc számot élt meg. *** Kurt képessége a teleportáció, tehát egyik helyről a másikra tud teleportálni akár egymagában, akár mással együtt. Ám ezt csak két mérföldön belül tudja megtenni, ráadásul látnia, vagy tudnia kell, hová kell érkeznie *** Valódi kinézete inkább egy koboldéra emlékeztet *** Xavier professzor adott neki egy holo-órát, amelynek segítségével egy normál tinédzser holografikus képét képes magára vetíteni. Így képes iskolába járni anélkül, hogy bárkit halálra rémisztene *** Kurt igen akrobatikus mozgású, farkincája pedig amolyan ötödik végtagként funkcionál, ami elbírja a fiú súlyát *** Bár úgy tűnik, nem törődik Mistique-kel, de valójában szeretné megismerni az anyját *** A legjobb barátja Scott Summers, akire amolyan bátyként tekint *** Mostohanővére Vadóc, akivel a kapcsolata kissé viharosan indult, de később egymás támaszai lettek ***

Képinfo: A kép nem az én alkotásom, a rajzfilmből van. (http://)

Engedélyezve: 2018. 05. 10.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).