Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Winona Blaire
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Sumire

Kor: 27

Külső leírás: A haja rövidre vágott,csak az álla vonaláig ér. Tincseinek színe szinte fekete, de fényben látszik, hogy enyhén vöröses árnyalatúak. Emiatt élénk kék, viszonylag nagy szemei még feltünőbbek, bár nyilt tekintete amúgy is vonzóvá teszi őt. Bőrszíne egészséges, arca kicsit szeplős. Mivel vonásai inkább lágyabbak, első ránézésre kevesen tippelnék rendőrnek. Megjelenése azonban fitt és mutatja edzettségét is. Magassága 173 cm. Ruházata nem feltünő, főleg nadrágot visel és kedveli a kabátokat.

Jellem: Álltalában fegyelmezett és türelmesnek mondható személy, ezt munkája követeli meg tőle. Eléggé intelligens és művelt is, amit nem titkol, mert ha kell akkor használja tudását, de a megérzéseire is nagyon odafigyel. Ezt akadnak akik félreértik viselkedésében. Továbbá empatikus nő, de mindig igyekszik reálisan nézni a dolgokat, ezáltal pedig uralkodik érzésein. Az igazságtalanság dühíti fel a leginkább.

Élettörténet: Nona édesanyja korán halt meg egy betegség miatt, így apja és anyai nagyanyja nevelte őt. Kisgyerekkora nagy részét az idős nővel töltötte, mert apja is gyilkossági nyomozó volt és sokat dolgozott. Ez a vallásos, sőt babonás és ennélfogva néha furcsa nő miatt lett Nona inkább ateista... Ami később viszont őt is a rendőri, illetve nyomozói pályára vitte, az a bátyja halála és az apja tisztelete volt. Amikor idősebb testvére túladagolta magát, akkor Nona 15 éves volt és már egy ideje az apjával élt. A tragédia őt is és a férfit is megrázta. Ő mindig közelebb állt az édesapjához, mint a testvére és azért régóta gondolkodott azon, hogy az apja nyomába szeretne lépni. Végül döntött is emellett, mert remélte, büszkéve teheti a férfit és enyhítheti bűntudatát is. Eddig nem is okozott csalódást, mivel nagyon jó eredményekkel tanult és fiatal kora ellenére mára a gyilkossági osztály egyik legjobb nyomozója.

Hobby: lőtérre jár gyakorolni, olvas és zenét hallgat

Foglalkozás: rendőr, gyilkossági nyomozó

Extrák: az édesanyjáról nem tud túl sokat. A beceneve Nona. A csillagjegye Bak, ami csak azért fontos, mert az utolsó ajándék amit a bátyja adott neki a születésapjára, az egy nyaklánc volt egy Bak szimbólumos medállal.

Képinfo: Nem az én alotásom, csak illusztráció. (https://pre00.deviantart.net/12e3/th/pre/f/2015/093/6/3/spw02_01_by_bgk_bengiskhan-d8o79zl.jpg)

Engedélyezve: 2018. 05. 10.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).