Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Asari Ren
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Bummie_KS

Kor: 1700 - (17 éves)

Külső leírás: Sötét haja keretezi arcát, bőre fehér, de persze nem egy hipo reklámból szabadult szökevény. Vékonyka testalkat, néha a háta begörnyed, de ez ritkán fordul vele elő. Amúgy mindig kihúzza magát. Fülében nincs fülbevaló, nem is akar pedig mindkét ősének ragyog egy-egy pár kristály a fülükben. Szemei elütnek hajától, piszkos szürke színűek. Orra piszés, szépen ívelt állához illő. Szája eltakarva van a képen, de amúgy nem széles és hosszú, pontosan annyira teltek ajkai, hogy ne tűnjön túl soknak.

Jellem: Elsőnek talán azt tudom kiemelni, hogy túlságosan magabiztos. Hisztissége már néha a barátainak fáj, valójában csak szeretné reálisan látni a világot. Elkényeztetett kis vakarcs, mindig mindenben a könnyebb utat választja és telefonja nélkül, úgy érzi valami hiányzik belőle, igazi "kocka" egy gyermek. A szája akár a bécsi kapu, ami a szívén az a száján, nem fél kinyilvánítani a véleményét. Kötekedőnek tűnik, de ha jobban megismerik őt, rájönnek, hogy minden kifelé mutatott ellenszenves viselkedés, valójában egy aggódó, törődő vámpírt takar, kivéve a nagy egóját, büszkeségét. Ő inkább a szavakhoz ért mintsem a tettekhez, szeret elmerengeni minden apró dolgon, legyen az virág, vagy bármi más. Nincs hozzászokva az érintésekhez, számára az ölelés kínos, kényelmetlen. Szeret írni is, de tudja amiket magának ír azzal nem megy semmire, hiszen a könyveket már nem veszik, megszűnt az értéke. Ezért készül modellnek, minden álma, hogy egyszer az emberek közt éljen, mégha nehéz is lesz neki.

Élettörténet: Vámpír családból jött, vámpír felmenőkkel. Neki is, mint bátyjának suliba kell járnia. A szüleivel, nagy tesójával teljesen jó a kapcsolata, nincs olyan amit ne tudnának megbeszélni, a család többi tagjai is inkább a szavakkal bánnak jobban mint maga a tetteikkel. Egy igazán jó gyerekkora volt, tulajdnonképpen nem csúfolták, nem cikizték ki társai. Teljes vámpír, vagyis az erejét két vámpírszülőtől örökölte. Az egyik a teleportálás, a másik pedig a tárgyak mozgatása. Az utóbbi valahogy nem megy neki, mindig meggyűlik vele a baja.

Hobby: Gép előtt ücsörgés, telefonozás, modellkedés

Foglalkozás: Diák

Extrák: A képességei: • Teleportálás, tárgyak mozgatása Egyéb: • Keveset eszik • Minden álma, hogy modell legyen • Az emberek közt szeretne élni • Néha eljátszik a gondolattal, mi lenne, ha félvér lenne • Meleg (uke)

Képinfo: http://www.fanpop.com/clubs/queens-fantasy/images/40030172/title/kawaii-anime-boy-photo

Engedélyezve: 2018. 04. 30.

Módosítva: 2018. 04. 29. 07:55:59
Módosította: Bummie_KS

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).