Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Asa Kasa /kitalált/
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Jarmyla

Kor: 17 év

Külső leírás: Asa megjelenése nem sok jót sugall. 175 cm magas férfiú kezdemény általában póker arccal tekint a világba. Haja a tarkójáig ér, szemeiben méregzöld lángok táncolnak, mik könnyedén rabul ejtik a bele tekintőt. Külseje szinte vonzza a tekintetet, izomzata jól karbantartott, bőre világos, ajkai enyhén teltek.

Jellem: Henge Okamiként kedves és segítőkész azokkal, akik úgy viszonyulnak hozzá. Arcáról semmit nem lehet leolvasni, talán szemei ha néha napján elárulnak valamit. Amivel könnyedén ki lehet mozdítani a sodrából az a környezet szennyezés és károsítás valamint a családjáról való kérdezgetés. Ilyen esetekben elszakadnak kötél idegei és a gonosz ordas oldalát mutatja meg, mivel mindent pusztít ami a számára kedves dolgokat fenyegeti.

Élettörténet: Apja egy vándor volt, aki egy elhagyatott hegyi szentélyben keresett magának menedéket. Egy alkalommal medvetámadás érte, de egy Okami megmentette, viszont megsérült. A férfi segített a nőstény farkason, aki cserébe familiárisa lett. Az együtt töltött idő összekovácsolta szívüket és szerelmük gyümölcse Asa lett, ki farkas formában látott napvilágot. A férfi erőltetésére Asa-t iskolába járatták és emberek között nevelték, de Asa nem akar ember lenni. Ő anyja nyomdokaiba akar lépni és a hegyek védelmére kíván kelni. A szülei, hogy jobb belátásra bírják, új iskolába íratták, bár ehhez egyáltalán nem füllik Asa foga.

Hobby: Séta az esőben, hegyeken és erdőkben.

Foglalkozás: Diák

Extrák: *Hallja a természet sóhajait **Képes gyógyító mágiát alkalmazni, amit megvágott fákon szokott használni, nagy ritkán embereken. ***Gyűlöli az előítéleteket és a káros embereket. ****Scotophilia (sötétség szeretete) ***** Asa gyógyítót jelent.

Képinfo: A képet nem én csináltam. ()

Engedélyezve: 2018. 04. 30.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).