Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Eizo Ning
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Eshii

Kor: 23 éves

Külső leírás: Ázsiai vér csörgedezik igaz benne, de bőven üti a 184-185 centit. Bőre enyhén kreolos, de inkább a nap, mintsem a gének miatt. Izmai kellően kidolgozottak, s mivel a rengeteg testmozgás mellett odafigyel az étrendjére is, felesleg alig akad rajta. Kevert vére miatt ázsiai és kaukázusi vonások fedezhetők fel arcán: még szeme igaz mandulavágású, de nem oly mértékben, mint egy teljesen ázsiaié. Állkapocscsontja és szemöldökcsontja erőteljesebb, orra egyenes, de nem pisze. Szemöldöke fekete, szép ívű, s igaz haja is hasonló színű, legtöbbször az elől, hosszabbra hagyott tincseket szőkítteti. Ajkai teltek, csibészien tud velük mosolyogni, ha épp nem fedi maszk az arca felét. Azonban még eme esetekben is kirívó a világos tekintete: leginkább szürke, de enyhe világoskék fondorlatok teszik még különlegesebbé. Ruházata a hétköznapokban a laza, vagány stílust tükrözi, míg munkái alatt igyekszik sötét, kényelmes, de praktikus darabokban lenni.

Jellem: Egészen kicsi korától azt tanították neki, hogy az alkalmazkodás a túlélés kulcsa. Ennek szerint élte mindig is életét, ha a hétköznapokról, vagy küldetésekről is volt szó. Ha kellett, megértően hallgatott, vagy rámenősen kajtatott, de akadt olyan is, mikor nemtörődömséget mutatott. Sokszor annyit kellett játszania a szerepet, vagy annyiszor kellett senkinek és semminek lennie, hogy nem igen tudta, ki is ő. Az utóbbi időben csak haragot, eltökéltséget érez, hajtja a vére, utána akar járni mindennek, ami miatt a családjának bűnhődnie kellett. Családszeretőnek nevelték, s ez mai napig benne van. Öccse a mindene, imádja a srácot, gondoskodik róla, igyekszik nevelni is, ahogy tudja. Humora, a pozitív gondolkodása és a talpraesettsége sokszor volt eddig is kiút a nehéz helyzetekből. Találékony és kreatív, néha kicsit sunyi is, tudja hogy érje el azt, amit akar, úgy, hogy a másiknak ez fel se tűnjön. Azonban nem sokat használja eme képességét, ellenben a megfigyelést igen. Remek emberismerő, jó a logikája, igen kritikus, s bizony azt is tudja, mikor kell meghátrálni. Nem feladni! Azt bizony nem ismeri. Sose ismerte.

Élettörténet: Családja már évszázadok óta űzi ama mesterséget, amit a császár ideje alatt kellett végrehajtaniuk: bérgyilkosság, testőrség, üzenetek továbbítása, vagy épp olyan dolog, amit a császár kért. Későbbiekben szükségtelenné váltak, így a kínai vagy egyéb más maffia, pénzes emberek végrehajtóivá váltak. Eizo eme zavaros, pénzért bármire hajlandó korszakba született, első fiúként a családba. Amerika, az Egyesült Államok, tökéletes helyszín volt a Ning családnak arra, hogy üzletet nyissanak: napközben a fiú rendeléseket szállított ki, éjszaka pedig éppen azt tette, amire az apja megbízatást kapott. Minta kölyök volt, tanult, segített otthon, imádta a tizenegy évvel fiatalabb kisöccsét. Néha álmodozott arról, hogy mást csinál, de hezitálás nélkül teljesítette mindig apja kéréseit. Mégis, egy nap, az idillinek tűnő családi üzletet valaki felgyújtotta: édesapja, nagybátyja és egy unokabátyja ebbe halt bele, míg édesanyja igaz túlélte, de pár nappal később belehalt az égési sérüléseibe. Eizo eleinte balesetnek hitte, igen nagy és borzalmas balesetnek, azonban hamar rá kellett döbbennie, hogy sokkal másabb dolog állt a háttérben. Az üzlet után egy héttel a házuk is leégett, annyi szerencséje volt, hogy az öccse iskolában volt, ő pedig épp nem tartózkodott otthon. Újabb érdekesebbnél érdekesebb balesetek történtek a rokonságában, így egy idő után úgy döntött, hogy a maradék pénzükkel felfogja az öccsét, Samet, s elindult vele. Nem volt úti cél, csak életben akarta tudni az öccsét, és megállítani ezt egész őrült helyzetet, no meg bosszút állni azon, aki miatt annyi mindenkinek meg kellett halnia a családjában.

Hobby: Különféle sportok, legyen ez csapatos, küzdő vagy magányosan űzendő; zene minden mennyiségben, vágófegyverek gyűjtése, városjárás.

Foglalkozás: -

Extrák: Nem dohányzik, viszont alkoholt szokott fogyasztani. Elég jól is bírja, de ha túlzásba viszi, borzalmas másnapos. *** Foglalkozása eléggé összetett, hisz családját kérték fel bérgyilkosságtól kezdve testőrködésen át csomagkézbesítésig mindenre. *** Többféle harcművészethez és fegyverhez is ért. Testalkata ellenére is kiemelkedő a lopakodásban, hangtalanul tud osonni anélkül is, hogy kifejezetten odafigyelne a lépteire. *** Elég hamar tudta magáról, hogy biszexuális, de nem igen hangoztatta. *** Imádja a macskákat, emellett mióta az eszét tudja, összeszedte a környékbeli kiscicákat, s hazavitte őket. Persze, eleinte egyet se tarthatott meg, így egy csomót elajándékozott. Sokszor gondol arra, ha nem ebbe a családba született volna, biztos álaltokkal foglalkozna. *** Foglalt.

Képinfo: A kép nem sajátom, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2018. 04. 30.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).