Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Lenora Keats Reenberg
Kategória: Hentai
Feltöltő: Sumire

Kor: 23

Külső leírás: Első ránézésre hűvös szépség. Arcvonásai finomak ugyan akár egy festmény, de mivel színei halványak ez kölcsönöz neki némi ridegséget is. Ha olyan kedvében van ezen segít némi sminkkel, de sosem viszi túlzásba... Haja mindig rövidre vágott és fizurára igazított, ezért jól látszik szép ívű, hosszú és karcsú nyaka. Tincseinek természetes színe az a fehérbe hajló skandinávszőke, amit észak-európai származású apjától örökölt. A szemei nagyok, viszont nem vakitóan kékek mint azt az ember várná, hanem a fényviszonyoktól,illetve hangulatától függően szürke vagy zöldes árnyalatúak. Így szinte tekintete az egyetlen ami némi melegséget mutat és megtöri a "jégkirálynő" illúziót. Testalkatára nem panaszkodhat, mivel szépen formált alakot tudhat magáénak. Kislányosan kecses végtagok tartoznak hozzá, de szemrevaló, nőiesen széles csípővel és telt mellekkel büszkélkedhet. Magassága 164 cm, súlya 50-55 kg között mozog... Ruhatárában inkább fiús darabokat, nadrágokat, pólókat és ingeket találni. Ezek vagy nagyon "lazák" vagy elegánsak. Szoknyát, ruhat csak különleges alkalmakkor visel, esetleg akkor ha valakit tényleg le akar nyűgözni. Egyetlen ékszer, amit állandóan hord az egy lila rózsás fülbevaló, de ennek különlegessége, hogy csak az egyik párja lóg a fülében...

Jellem: Nem egyszerű kiismerni és igazodni hozzá. A ridegséget tükröző külső egy alapvetően kedves természetet rejt és Keats kellemes társaság. Megnyerő hatással van a környezetére, mert őszintén igyekszik mindenkivel jól kijönni, a legtöbbször ez sikerül is neki. Művész lélek és szabadszellem egyben, ennek köszönhetően pedig sokkal elfogadóbb mint mások vele szemben. Némi lázadó hajlam is van benne, nem mindig tartja be a szabályokat... Ami viszont megnehezití az életet vele az a hangulatingadozás. Előfordul ugyanis, hogy egyik napról a másikra teljesen más embernek tűnik. Erőt vesz rajta a rossz kedv, a depresszió vagy épp a szorongás, a paranoia. Ez próbára teszi a kapcsolatait.

Élettörténet: Van aki úgy tartja, az aki az év utolsó napján jön a világra szerencsés ember lesz... Lenora Keats Reenbergnek mégsem jutott az átlagosnál több szerencse, sőt. Egy művész pár első gyermekeként született, aki Amerikában nőtt fel. Írországból származó édesanyja festő, dán apja pedig író volt. Utóbbi mindig is furcsa ember volt, de erre a család nem fordított igazi gondott, az anya pedig nem beszélt férje zavart viselkedéséről... Gyerekeinek is megtiltotta, hogy erről bárkinek is emlitést tegyenek. A titkolózás csak addig tartott, amíg egy nap szörnyű tragédia történt: a mentálisan beteg férfi végzett feleségével és magával is. Az akkor 17 éves Keats az esemény hatására teljesen összetört... A traumát csak pszichológus, illetve gyógyszer segítségével tudta többé-kevésbé feldolgozni, de teljesen sosem tette túl magát rajta. Mivel kiskorúak voltak, őt és hugát gyámság alá vette egy másik család, de a lány ezentúl sokkal érzékenyebb lett és mindent nehezebben viselt... Amikor visszatért tanulni az iskolába, sokszor keveredett összetűzésbe társaival, mivel a szülei halála miatt hirhedt lett és így célpontja a gúnyolódásoknak,kínzásoknak. A gyámszülők hozzáállása szintén rossz hatással volt rá... Lényegében a család őt is bolondnak tekintette: az egyik fél így túlzottan elnézően, a másik pedig nagyon szogorúan bánt vele. Ebből elég hamar elege lett. 19 évesen elköltözött egy barátnőjéhez, most is vele él, de testvérét látogatja. Viszonylagos nyugalmát abban találta meg, hogy újrakezte és jelenleg is zenei tanulmányait folytatja. Kiskora óta hegedül és énekel, illetve tehetséget mutat zaneszerzésben, dal írásban. Ilyesmivel szeretne foglalkozni... A tanulás mellett dolgozik is. Több rövid ideig tartó párkapcsolata volt már ugyan, de eddig csak csalódás érte. Pszichológusra és gyógyszerre még ma is szügsége van, gyenge és érzékeny idegzete miatt.

Hobby: zenehallgatás, komponálás, szeret olvasni és színházba járni is, kedveli a filmeket

Foglalkozás: Tanuló, de időnként kisebb munkákat is vállal

Extrák: Extrák: *Bár teljes nevén mutatkozik be, nem szereti ha Lenorának hívják. *Nála 4 évvel fiatalabb huga második neve Byron, szintén az angol költő után. *A lakótársával közösen van egy fekete macskájuk. Keats pár hónaposan találta az utcán és a neve Ében lett. *Van néhány tetoválása, amik számára jelentíssel bírnak: A csukló belső oldalán >> Színes virágfejek: Nefelejcs, Pipacs és Napraforgó egymás mellett (kb.10-12 cm nagyságú), A háton >> Egy egyszerű vonal és árnyék hím szarvas (ez nagy), A bal kulccsont alatt >> Egy kicsi szívecske ami egyben egy hegedű is.

Képinfo: A kép nem az én művem! Csak illusztráció... Nem találtam az alkotót... (https://i.pinimg.com/originals/53/3f/4b/533f4b97a1bc1cedb5d722a050436bb3.jpg)

Engedélyezve: 2018. 04. 30.

Módosítva: 2018. 04. 18. 20:21:10
Módosította: Sumire

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).