Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Aihara Yuki (kitalált karakter)
Kategória: Kuroko no Basuke
Feltöltő: Alice2001

Kor: 16

Külső leírás: Mézszőke haja selyemként omlik a hátára, kék szemei a nyugodt óceánra emlékeztetik az embert. Bőre hibátlan, akár egy porcelánbabáé nem fehér és nem is napbarnított a kettő között van valahol a színe. Pisze orra és cseresznyepiros ajka van. Nem egy égimeszelő, mindössze 167cm magas. Alkata egy modellével vetekszik. Sportos mégis törékenynek tűnik. Nem szeret sokat bíbelődni a külsőjével elég neki a haját kifésülnie. Fontos nála a kényelmesen öltözet, mintsem csinos vagy kihívó ruhadarabok. Ha nem egyenruhájában van, akkor feketében járkál. Utálja az egyberészes ruhákat. Ha nem megy sehova, akkor képes akár egész nap melegítőben és egy minimum két számmal nagyobb pólóban lenni otthon.

Jellem: Yuki hiába néz ki úgy, mint egy aranyos baba ő már rég egy éret nőnek gondolja magát. Nagyon makacs, amit a fejébe vesz, azt véghez is viszi bármi áron, nem érdekli, kit kell ehhez a földbe tipornia. Aztán ott van a nagy szája. Rá igaz a legjobban az, hogy, ami a szívén az a száján is és emiatt sokan gondolják bunkónak. Mindenkitől tartja az egy méter távolságot, emiatt senki sem ismeri őt igazán. De a tökéletes maszkja mögött egy megtört lány van, akit tönkretettek a vele egy idős gyerekek és a versenyzés. Ezek miatt szeretett hiányosnak mondható és bizalmatlannak. Nehezen lehet elnyerni a bizalmát, szinte lehetetlennek tartják, de aki elnyeri, azt az embert sosem támadja hátba és kitart mellett még, ha a világ legnagyobb hülyeségét is akarja elkövetni az illető.

Élettörténet: Mondhatni tökéletes családba született Szentpéterváron. Anyukája Orosz, míg apukája Japán nemzetségű. Jól indult a gyerekkora egészen hat éves koráig, onnantól anyja elkezdte tanítgatni a jégkorcsolya alapjaira, hogy majd egy profi műkorcsolyázót faragjon az ő lányából. Persze Yukit nem kérdezte, hogy akarja ezt csinálni, sosem kérdezte őt, hogy mit szeretne vagy mit nem. Mindig az volt, amit anyja akart egy igazi diktátor volt Yuki szerint. Azt akarta, amit már ő fiatalon nem érhetett el, így a lányra erőltette a dolgokat. Yuki az elején még imádta is, amit csinál, azaz addig, míg apja eljárt megnézni őt, ami az idő múlásával egyre ritkábban tett meg. Később a szülei kapcsolata megromlott, csak vitatkoztak és kizárólag ezzel voltak elfoglalva, Yukival nem is törődtek, akit az általánosban folyamatosan terrorban tartották a többiek, mert tehetséges és magának való volt. Mikor betöltötte a tizenegyet a szülei elváltak és az anyájánál kellett maradnia. A nőnek ez csak jól jött, így tovább hajthatta a lelkileg összetört lányát a korcsolyában. Mikor betöltötte a tizenötödik életévét, akkor rendezték meg abban az évben az utolsó versenyt, ami nagyon fontos volt az anyjának. Ha megnyeri a versenyt, a hetedik aranyérmét vihette volna haza és beleírhatta volna magát a műkorcsolyatörténelmébe. Vitathatatlan, hogy egy zseni. De még egy zseni is hibázhat és ő akkor vétette élete legnagyobb hibáját. Az utolsó ugrásnál rosszul mozdult és a jobb lábára érkezet a kemény jégen, míg a fejét is bevert. A versenyről a mentő vitt el. Két napig ájultan feküdt a korházban a kimerültség és a sérülése miatt. De a felébredése után jött csak a fekete leves. Kiderült, hogy annyira megsérült a jobb lába, hogy műteni kellett, ami sikeres volt. Csak a felépülése vett sok időt igénybe, több, mint fél évet. Ezek után kijelentette az orvos, hogy nem léphet jégre, mert még egy esés és járni sem fog majd tudni. Kicsit megviselte, de inkább örült ennek az egésznek. Persze ezeket apja megtudta és rögtön magához vette a kislányát és, amint csak lehetett Japánba vitte magához. A felső közép első évét már a Kaijoban kezdheti, mint Kise Ryota osztálytársa.

Hobby: Titokban énekel, olvasás, kutyájával játszani és sétálni vele

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Folyékonyan beszél oroszul, japánul és angolul is. Imádja az édeségeket. Édesapja kosárlabda fanatikus, így ő is ért hozzá, de még sosem próbálta ki. Van egy kicsi farkaskutyája, akit Árnyéknak hív. Kitűnő tanuló. Utálja a felszínes és nagyképű embereket.

Engedélyezve: 2018. 04. 14.

Módosítva: 2018. 04. 14. 18:43:37
Módosította: Onichi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).