Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Emerald Williams-Fiss
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Moonchild

Kor: 17

Külső leírás: 157 cm / 58kg, kaukázusi. Származását tekintve ameriki, negyed részt dán, biológiai apai ágról. Világos bőrét gyakran tarkítják véraláfutások, horzsolások. Erős sminket használ, általában zöld szemeit hangsúlyozza ki velük. Orra egyenes, orrnyerge felső részén finom törés látható az ívben melyet korábbi helytelen csontforradás okozott. Ajkai teltek, általában mérgesen feszülnek egymásnak. Emerald mindig mérges, ám maga sem tudja miért. A haragja gyakran agresszióban nyilvánul meg, ezt előszeretettel alkalmazza másokon is legyen szó testi vagy lelki formáról. Kifejezetten szép lánynak számítana, már ha nem rombolná saját magát. Addikciójának hála bőre sápad, van ahol sebek borítják, a fogai pedig gyengülnek, rohamosan romlanak. Egykoron gyönyörű, dús, sötétszőke hajkoronája volt ám szüksége volt a pénzre így eladta azt. Sokkal erősebb, mint amilyennek tűnik egyébként. Igaz vékony, de arányos. Esztétikus, szálkás izomzattal rendelkezik, teste feszes. Határozottan hajlékony (megjegyzés: - élnék a szójátékkal: hajléktalan is!), egészen gyermekkorára visszamenőleg balettozott, megannyi fellépést tudhat maga mögött.

Jellem: Emerald akár csak szülei, igazán karizmatikus, megnyerő első benyomást tud kelteni. Korához képest nagy vonzerővel bír, mely miatt gyakran féltékenyek rá az emberek, könnyen szerez magának ellenségeket. Látszatra gőgös, magabiztos. Mindig magáénak akarja az utolsó szót, még akkor is,ha nincs igaza. Meg van a magához való esze. Tisztában van az értékeivel, amit okosan ki is használ. A matekban is egész jó egyébként, már amíg grammokat kell dollárba átszámolni. Táncos múltjából kifolyólag magasak az elvárásai magával és másokkal szemben is, ez lett az ő Achillés-sarka. Egy ideig próbált mindenkinek megfelelni, de egyre mélyebbre süllyedt, minduntalan csalódott magában és másokban, aztán egy idő után már nem próbálkozott tovább, csak sodródott az árral. Nem buta egyébként, kifejezetten jó esze van. Fontos megemlíteni, roppant manipulatív, enyhén szociopata. Jellemzően ráveszi az embereket, hogy az események alakulása során ő jöjjön ki pozitívan egy-egy helyzetből. Egy valami biztos: különbözik a többi drogostól: Emerald minden esetben állja a szavát.

Élettörténet: Hősnőnk élete már születése előtt teljesen elcsúszott. Családfáját tekintve egy elcseszett szivárványcsaládba érkezett ikeröccsével, Mironnal egy lombikprogramnak hála. A házaspár kevert spermával dolgozott, hogy megadják az esélyt a kölyköknek, a sors azonban belenyúlt a hatalmas tervbe. Az igazság az, érkezésük egyetlen oka a kapcsolatmentés volt. A házaspár megromló viszonyán azonban a csöppségek sem segítettek, sőt. Ahogy cseperedtek a srácok kérdés nélkül ki lehetett venni ki-kinek a vérszerinti leszármazottja. Míg Miron a homoszexuális pár aktív, jóval érettebb és érzőbb tagjára hajazott addig Emerald égetni valóan rossz, karakán és agresszív kislány volt. Az első négy évük elég nagy szívás volt. Szinte soha sem látták együtt a két férfit. Az aktív fél a munkába temetkezett a passzív pedig a drogok felé fordult. Az egyetlen ok amiért megmaradhattak a házaspárnak az aktív fél befolyásos pozíciója és széles ismeretségi köre volt. A helyzet akkor kezdett javulni, mikor a szüleik szétmentek, majd az aktív fél hazahozta rezidensét és bemutatta őt, mint új nevelőapukát. Ha egy kicsit is, de belekóstolhattak a normális életbe. Hozott nekik a fogtündér,a télapó és a nyuszi is ajándékot évről évre, ugyan úgy féltek az ágy alatt lakó szörnytől, és ugyan úgy örülhettek végre,ha a nagyitól „titok csokit” kaptak, míg nyáron meglátogatták őket. Előkészítős koruktól jártak balettre, így Emerald levezethette a feszültséget és sokkal nyugodtabb lett. Aztán ahogy telt az idő minden öregedett és egy újabb válást vészelhettek át. Ekkor Emerald nagyon mérges volt. Mérges volt a szüleikre, mert azok melegek voltak és ezért az iskolában bántották őket. Mérges volt rájuk azért, mert elváltak és bár soha nem történt ilyesmi, de mégis azt gondolta választás elé van állítva. Aztán az évek előre haladtával csak egyre dühösebb és dühösebb lett. Haragudott az iskolára, a barátaira, a családjára. A hobbijára, a környezetére,a társadalomra, de a legjobban magára. Talán ez a mérhetetlen harag és vérszerinti apjuk egy-egy drogos látogatása is közrejátszott az anyag kipróbálásában. Először csak kicsiben kezdte. Egy-két cigike, később tabletta, aztán jöhetett a nehéztüzérség. A barátai lemorzsolódtak, a családját kizárta. Új barátai lettek, akik a családja is. Egy sokkal menőbb család, legalább is ő így gondolja. Nincsenek homokos szülők, picsogó kis öcsi, felelősség,hülye felnőttek vagy elvárások. Csak sodródik az árral.

Hobby: Kemény drogok, olvasás.

Foglalkozás: Alkalmi munkákból él.

Extrák: Játék: Life is Strange//Original karakter,a saját ötletem alapján.*** Apja igazságügyi orvos szakértő, valamint a helyi kórház korboncnoka, nevelőapja pedig sebész. Vérszerinti apjának soha sem volt munkája, priusza annál több. Büntetőintézeti elmegyogyóban kezelik a férfit több rendbeli rablás, gyilkosság miatt. Emerald ikeröccse homoszexuális – bár nem vallja be a fiú-, ráadásul mindig is hátráltatta nővérét érzékenységével, félelmeivel és aggódásával. Az iskolában pontosan ezek miatt elég sokat bántották őt és testvérét is, akit mindig neki kellett megvédeni. Egy ilyen,iskolaudvari incidenset követően tört el az orra is. A balett előadások során a príma szerepeket sorra vették el előle és ítélték az egyik támogató (megjegyzendő, sokkal tehetségtelenebb) lányának. 16 évesen a legjobb barátja megerőszakolta a végzős bált követő after partin, amire nem is emlékezett tekintve , rendesen be volt nyomva szerencsétlen. A csodálatos este eredménye egy nem kívánt terhesség lett, amit későn vettek észre, így már nem lehetett megszakítani. Emerald még mondhatni lapos hassal hagyta ott egyik napról a másikra a családját, a gyerek apjának szüleihez költözött arra az időre,míg kihordja a gyereket. Miután tizenhat évesen életet adott egy egészséges kisfiúnak üres kézzel állt az élet előtt. Elveszítette a legjobb barátját, plusz szégyellt haza menni és elmesélni az egészet, nem akarta magára haragítani, vagy csalódást okozni a szüleinek, tudta, így is elég nagy csalódás érte már őket. Elvették tőle a kölyköt, aki 9 hónapon át élt benne, továbbtanulásról nem is álmodozhatott, ráadásul drogos apja még egy olyan nyomorult névvel verte meg, aminek a jelentése ZÖLD. Mindig is gyűlölte a nevét. Ezek összességében elég okot adnak neki arra, hogy haragudjon a világra és mindenkire aki benne él. Haragjának ez minden forrása. Egyébként a sors iróniája, hogy a meghallgatása sikerült, és bár nem tud róla, otthon egy levél várja: sikeres felvételt nyert a bostoni balettintézetbe. Nem mer hazamenni, szégyelli magát. Problémái elől a drogba menekül, szívesebben foglalkozik más bajával, minta sajátjával. Az utcán él, alkalmi helyeken húzza meg magát.

Képinfo: Elena Sai (https://www.artstation.com/elenasai)

Engedélyezve: 2018. 04. 14.
2018. 07. 19.

Módosítva: 2018. 07. 18. 00:22:44
Módosította: Moonchild

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).