Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Chloe Elisabeth Price
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: SlytherinQueen

Kor: 24 év

Külső leírás: Elég magas lány, nagyjából 175 és 178 centi közöttire saccolható. Chole stílusára nincs igazán megfelelő jelző, de abban bárki egyetérthet, hogy a nőiesség mintapéldáját nem róla fogják ábrázolni. Stílusa amolyan tipikus lázadó, ő az a lány, aki már a megjelenésével is képes megfélemlíteni másokat. Haja élénk kék, puha, félrövid. Bőre hibátlan, puha és fehér, egyedül arcán fedezhető fel néhány halovány barna kis szeplő. Ajkai puhák, arccsontozata nőies, finom vonásokat kölcsönöz számára. Nem szokott túlzásokba esni sminkelés terén, inkább a natúr sminkek híve, s ha fel is visz magára valamit, abban bizony szín sosincs. Szereti kihangsúlyozni kék szemeit, s szépen ívelt, apró száját. Kiegészítőket hord, de csak azokat, amiket már megszokott, vagy számára fontosak. Mindkét karján színes kis karkötők lógnak, füleiben apró köveket hord, s nyakában azt a nyakláncot viseli, amit még gyermekkorában, legjobb baratnőjétől kapott ajándékba. Jobb karján egy egész karos tetoválás húzódik, melyet akkor varratott magára, mikor megismerte élete első szerelmét. Öltözködés terén, szeret túlzásokba esni. Imádja a kirívó ruhákat, a vicces feliratú, vagy vagány mintájú felsőket, s a testhez simuló, szarrá szaggatott nadrágokat. Szinte minden mellé tornacipőt, vagy bakancsot húz. Ezek mellett, szinte már teljesen hozzánőtt egyszerű, fekete sapkája, amit lényegében csak alvăshoz, és mosáshoz vesz le a fejéről.

Jellem: Chloe egy makacs, önfejű, és lázadó fiatal nő. Szereti kifejezni stílusával is az archetipikus-rocker stílusát. Egyáltalán nem veti meg a fű és az alkohol használatát, sőt mi több, ő maga is árul némi plusz pénz reményében tudatmódosító szereket. Nagyszajú, és hirtelen haragú. A “többet ésszel, mint erővel” mondás szöges ellentétének lelkes követője, s gyakran tesz csípős, durva megjegyzéseket másokra. Mindezek mellett szereti a másságot, s mivel demiszexuális, neki valóban nem a külsőségek, vagy a testiségek a fontosak. Emiatt, nála szinte minden ember tiszta lappal indít, nem ítélkezik. Túlságosan bátor, szereti az adrenalint, valószínűleg kihalt belőle a félelem érzet. Emiatt rengetegszer keveredik bajba, sokszor pedig ő generálja a balhét. Ex barátnője, majd a legjobb barátja után, édsapja is magára hagyta, ennek következtében pedig nehezen bízik meg az emberekben. Az évek során eléggé pesszimista, s már-már bunkó lány lett belőle. Néha hajlamos elfeledkezni arról, hogy más embereknek is vannak érzései. Érzéketlen, felelőtlen, és forrófejű, habár hibáit általaban hamar realizálja, s olyankor mély megbánást képes mutatni. Hajlamos a féltékenységre, nem szívesen osztozik a barátain, vagy szerelmén másokkal, s mivel könnyen túlzásokba esik, ilyenkor időt kell hagyni neki, hogy kissé lehiggadjon. Személyisége miatt, másokat is könnyen bajba sodor, és szereti a felelősséget mások vállára aggatni. Ilyen szempontból rendkívűl gyerekesnek is nevezhető. Ha szerelmes, kiszemeltjéért a csillagokat is lehozná, türelmes és figyelmes vele szemben. Csak és kizárólag szerelmének és barátainak merni megmutatni gyengéd oldalát. Durva külseje ellenére Chloe egy érzelmes, depresszióval küzdő, szeretetéhes és kedves lány. Az idegenek felé a legkeményebb maszkját mutatja, és olyan profin képes elrejteni érzéseit, hogy a legtöbbjüknek fel sem tűnik, hogy belűl valójában segítségért ordít. Ex barátnője, és apja eltűnése óta, kitartó depresszió áldozata. Sokat sír, régebben önmagát is képs volt bántani a belső fájdalmak megszűnésének reményében. Borderline személyiség zavarban szenved, könnyen lemond dolgokról, és folyamatosan szorong valami miatt.

Élettörténet: 1994 Márcus 11.én született, Arcadia Bayben, Oregonban. Kiskorában szinte minden idejét az akkori általános iskolai barátnőjével, Maxxel töltötte. Akkoriban volt egy macskája, Bongo, kinek halálaval kezdődtek a bajok a lány életében. Nagyjából tizenkét éves korában veszítette el édesapját, aki a munkaból hazafelé tartva szenvedett brutális autóbalesetet. Ezek után legjobb barátnőjét felvették a Művészeti Egyetemre, így egyik pillanatról a másikra, ő is eltűnt a lány életéből. Chloe egyedűl maradt a gyászban. Éveken keresztűl csak felszínes barátsagokat kötött, majd megismerkedett Rachellel, egy korabeli lánnyal az új iskolájaban. Hamar egymásba szerettek, ám az élet mindig akkor hozza a bajt, amikor éppen a legboldogabbnak hiszed magad. Chloe édesanyja fejét elcsavarta egy ex katona. Hamarosan elvette a nőt, és hozzájuk költözött. Chloenak már az első pillanattól kezdve unszimpatikus volt a cseppett sem barátságos férfi. Lassan minden napos program lett veszekedni szüleivel, ami oda vezetett, hogy hamarosan drasztikusan megváltoztatta külsejét. Rachellel elkor már igazán különleges kapcsolatot ápolt, ám egy nyári estén, Rachel is eltűnt. A rendőrség, és a szülők is tehetetlenek voltal az ügyben, amit, végül feladtak. Chole a mai napig keresi a lányt, ám a magány, az érzés, hogy elárúlták, és a depresszió mára már szinte teljesen tönkretette. Drog és alkohol függő, kicsapták az iskolából, a munkahelyeit hetente váltja. Mindemellett hatalmas tartozásai vannak, és minden apró kis percét Rachel keresésével tölti.

Hobby: Rachel keresése, drogok árulása, rajzolás

Foglalkozás: Nincs állandó munkahelye, hetente váltogatja őket.

Extrák: Játék: Life is Strange ~ Demiszexuális ~ Elsősoron seme ~ Szabad ~ Drog és alkohol függő

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom. (https://raidesart.deviantart.com/art/Chloe-Price-Speedpaint-704593204)

Engedélyezve: 2018. 04. 08.

Módosítva: 2018. 04. 08. 08:22:56
Módosította: Onichi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).