Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jayline Whitestrome
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Sumire

Kor: 20-23 év körüli

Külső leírás: Ez a fiatal hölgy nem éppen átlagos külsővel jött a világra, ugyanis ezüstösen fehér haja igen feltűnő és egyedi jellegzetessége. Szemének jeges árnyalata sem egyszerű szürkéskék, mert aki alkalmat kap rá az észreveheti a zöldben játszó "gyűrűt" a pupilla sötétje körül. Midezek együtt első látásra kissé kísérteties megjelenést adnak neki és ezt a hatást fokozza, az is hogy Jay szeret sötét ruhákat viselni, amelyek kiemelik bőrének sápatságát is. Vonásait,alkatát és termetét jobban szemügyrevéve viszont nincs benne semmi ijesztő: nem túl magas - 168 cm - és finom izomzatú, karcsú nő, arca pedig csinosnak mondható.

Jellem: Nehéz gyermekkora miatt személyisége korán komollyá és távolságtartóvá vált. A felszínen sokszor mutat hidegséget vagy komorságot és a felesleges társalgásokat sem szívleli. Keménysége azonban főként óvatosságból fakad, de ha képes valaki bizalmat és biztonságérzetet kelteni benne annak megnyílik. Kényszerből vette magára a magányos farkas szerepet, hogy ez álltal erősebbé válhasson, de érzékenységet, rengeteg érzelemet rejteget és folyt el magában.

Élettörténet: Valódi családjáról nincs sok emléke. Ami biztos vele kapcsolatban, hogy az utcán, elhagyatva találtak rá amikor még kisgyermek volt. Egyedül gubbasztott egy házfal tövében, ahova az akkor tomboló hóvihar elől húzódott be. Szerencséjére nem mindenki maradt közömbös iránta: valaki megszánta és nem hagyta őt megfagyni a hidegben. Ez a valaki ráadásul egy jómódú férfi volt, aki valahogy megérezte, hogy a lány különleges. Befogadta, taníttatta és úgy nevelte fel őt mintha csak az apja lett volna. A pártfogó régi kúriájának falai között töltött idő fedte fel azt is, hogy Jay rendelkezik bizonyos képességekkel. Nevelőapja bíztatta arra is, hogy adotságát használja mások megsegítésére... Egy nap azonban váratlan dolog történt: a férfit holtan találták, valaki vagy valami brutálisan meggyilkolta. Jayline maga is a gyanúsítottak listájára került és ez volt az ami arra késztette őt, hogy elhadja otthonát. Úgy döntött hogy a világot fogja járni mint afféle okkult detektív, ahogy önmagát nevezi. Egy ideig különösebb baj és feltűnés nélkül járta a maga útját. Felvette a Whitestorm álnevet és legtöbb idejét arra szánta, hogy a segítségére szorulók által kapott megbízásokat teljesítse. Azonban őt is támadás érte, bár az ő életét végül megkímélték... Ennek hatására elhatározta, hogy kiderítí ki vagy mi állhat a furcsa és ijesztő támadások mögött. Arra is rájött, hogy saját védelme érdekében szügsége lenne valakire aki hajlandó fegyverhasználatra tanítani és aki megvédené őt munka közben, ha kell... Azóta három főbb cél vezérli: többet kideríteni a valódi családjáról, testőrt és segítőt találni magának, ez után pedig rájönni a támadások okára.

Hobby: Olvasás, okkult és természetfeletti tanulmányok és rajzolás

Foglalkozás: Okkult, iletve természetfeletti detektív/nyomozó

Extrák: Jayline különleges adotságokkal bír: olyan dolgokat és lényeket lát, amiket más nem. Képes kapcsolatba lépni szellemekkel is. Továbbá ha hozzáér egy adott tárgyhoz vagy épp személyhez, akkor képes olvasni azok "emlékeinek" egy részében. Ez utóbbi miatt lett öltözékének fontos része a kesztyű. Ha dolgozik mindig viseli őket.

Képinfo: A kép Zombiesmile munkája! ( DeviantArt ) (https://img00.deviantart.net/8874/i/2015/256/1/d/silent_scout_by_zombiesmile-d99hou6.jpg)

Engedélyezve: 2018. 04. 03.

Módosítva: 2018. 03. 28. 18:55:55
Módosította: Sumire

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).