Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Devon
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Mephistopheles

Kor: 16-18 közötti lehet.

Külső leírás: A testmagassága az átlagnál talán kissé alacsonyabb olyan 170 centi körülire tehető. A bőre egy árnyalattal fehérebb az átlagnál, nem az a teljesen sápadt,de kicsit fehéres. A haja mélyfekete matt színű mely a válláig lóg le. Az arcára simuló fekete tincsei gyakran lógnak szintén fekete szemeibe enyhén eltakarva azokat.Ez őt cseppet sem zavarja sőt némileg pozitívnak is látja hisz így nem kérdezgetik őt arról hogy miért oly sötét feketék a szemei. Egy fekete pulcsit hord mindig melynek kapucnis részét mindig erőst a fejébe húzza. Mázli hogy a pulcsija kb. 1 számmal nagyobb mint amit az ő mérete megkívánna,de épp ezért könnyedén tud elveszni a kapucni áldásos takarásában..A városokat róva is így megy enyhén előre görnyedten kezeit a pulcsi elülső zsebeibe temetve.Fekete pulcsija mellé társul szintén fekete hosszú cső farmerja is mely nem lóg rajta egyáltalán,s végül a sort zárja a sötétszürke cipője melyet mindig szorosra húz és dupla csomót köt rá,hogy véletlenül se kötődjön ki. Egyetlen útitársa a végtelen vándorlásában az a hátán lévő táskája.

Jellem: Jellemét tekintve egyáltalán nem szocializálódott. Nagyon szótlan és csendes. Az érzelmek/érzések számára nem ugyanazt jelentik mint egy átlag ember számára.Sokáig élt elzárva a külvilágtól steril, irányított körülmények között így az emberi kapcsolatok számára közel semmit sem érnek.Általában mindig hideg fejjel gondolkodik nehéz őt kihozni a sodrából konfliktus kerülő .Erre ő külön oda is figyel hisz ezt sokáig tanították neki.Ezen tanítások egyik velejárója a nem kívánt enyhe skizofréniája melyet jól jellemez az,hogy mikor sikerül őt felidegesíteni egy olyan személyiség lép a színpadra nála,mely szöges ellentéte az alap Devonnak. Olyankor szabadjára engedi azt a haragot és mély megvetést melyet mélyen a kettéhasadt lelkében a világ és minden benne lakó iránt érez. Ilyenkor felelőtlenné válik és képes akár minden erejét bevetni mellyel azt kockáztatja,hogy idő előtt felfedi magát a tudatlan világ előtt. A könyörület és együttérzés szavak jelentését ismeri,de átérezni őket szinte egyáltalán nem képes. Ha a szituáció úgy kívánja képes érzelmeket elég hihetően megjátszani,de ezt csak nagyon ritka esetekben teszi. Próbál mindig elvegyülni vagy teljesen eltűnni az emberek szeme elől,nem szereti a tömeget. Ezért kedveli a sötétet hisz olyankor teljesen eltűnhet,a sötétség az ő igazi otthona.

Élettörténet: Az előéletéről nem lehet sokat tudni hisz akik némileg tisztában voltak azzal,hogy ki vagy mi is ő már csontvázként fekszenek egy ismeretlen meg nem nevezett helyen. Annyi bizonyos,hogy egy kísérleti laborban született vagy hozták létre. A kísérlet valószínűleg kudarccal végződhetett mert napjainkban a labor helyén omladozó falak félig meddig leégett erdő és elszenesedett csontvázak vannak. Illetve a helyszín teljesen lezárt és tiltott terület még a műholdak számára is.Hogy mi is ő pontosan ezt ő maga sem tudja csak abban bizonyos,hogy sokkal erősebb bármely embernél és birokra kel bármilyen az útjába kerülő harcossal.Mikor kisétált a fekete lángok és omladozó labor romjai közül,melyet eddig otthonának hívott. Majd vértől átitatott kezeslábasának utolsó darabjait is letépve magáról felnézett a vérvörös Holdra.... Akkor tudta,hogy mostantól övé az a világ aminek létezését eddig eltitkolták előle.Azóta rója az utakat/városokat/országokat.Célja az,hogy ő legyen a legerősebb minden lény közül a bolygón és,hogy idővel mindenki megismerje azt,hogy mi is az igazi félelem. "Erős érzés a tisztelet,mely képes megmozgatni több ezer ember szívét is...de a félelem...az képes kettétörni akár magát lelket is"

Hobby: Meditálás,olvasás

Foglalkozás: Nincs

Extrák: A neve egy emlékeztető a régi otthonáról melyet ő maga választott. "Újjászületésekor" mikor ledöntötte az utolsó falat is és kisétált az omladozó kapukon a portán a falon egy latin szöveg alatt ezt a nevet látta "Devon".Hogy eredetileg hogy hívhatták arról nincs adat. Utazásai során folyamatosan újabbnál újabb ellenfelek támadtak rá melyek mindegyike ugyan azt a jelet viselte valamely testáján mely az ő "otthona" külső falán is volt anno. Ebből következtetett arra ,hogy van egy társaság mely elakarja őt tüntetni és akik tudhatják,hogy mi is történt vele,ez is hajtja őt előre.Elcsendesíteni mindenkit. "Ha keresni akarnak keressenek csak,...de ha egyszer rámtalálnak....onnantól már őket fogják keresni."

Képinfo: Nem saját kép,csupán illusztráció a becses szerepe. ()

Engedélyezve: 2018. 03. 19.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).