Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Ron Weasley
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: Sai

Kor: 17 (35)

Külső leírás: Vörös hajával és sok kis szeplőjével azonnal lerí róla, hogy a Weasley család tagja. Szemei kéken csillognak bár néha nem kíváncsiságtól sokkal inkább a félelemtől. Alkata vékony, későbbiekben, ha nem is izmosodik sokat férfiasodik. Öltözködése egyszerű a család anyagi háttere miatt. Nem vetti őket szét a pénz így többnyire bátyjai kinőtt ruháit hordja el. Karácsonyra mindig egy kötött pulcsit kap az édesanyjától mellyen nevnek kezdő betűje díszeleg.

Jellem: Egy gyermeki trauma következtében halálosan retteg a pókoktól( mondjuk ki nem!?) Ezt Frednek köszönheti, aki a plüsackóját pókká változtatta. Felnőtt fejjel is Hermione segítségét kéri ilyen kritikus helyzetben. Jól sakkozik és szeret is. Első éves korukban a sakkjátékának köszönhetik Harry- ék, hogy tovább tudtak jutni Mókus professzor után. Nem kifejezetten jó tanuló, de nem is buta, egszerűen csak nem az erőssége az, hogy leüljön és magoljon, főleg, ha az idő is derüs és csalogató. Szereti a kidvicset, bár nem olyan kiemelkedő benne.

Élettörténet: Aranyvérű mégis vérárulónak tartják családját amiért szimpatizál a muglikkal. Arthur és Molly Weasley 6. gyermekeként jött a világra. A legkisebb fiúként utána Ginny látta meg napvilágot, mint egyetlen leánygyermek a családban. Így báytjai szivatásai főleg rajta csattantak. Legaktívabban ebben Fred és Georg vett részt. Nem csak a macis incidenssel, megpróbálták rávenni, hogy mondja el a megszeghetetlen esküt ez meghiúsúlt apjuk közbelépésének köszönhetően. Jó nagy fejmosást kaptak az öregüktől ezért az ikrek. Családja elég szegény, emiatt régebben csúfolták is főleg a kis Malfoy herceg. Az iskolai évei alatt talán ő sokkal nagyobb ellenszenvet érzet iránta, mint Harry vagy Hermione. A 7 év alatt sok kalandba, életveszélyes helyzetbe keveredett Harry oldalán, de visszatekintve rájuk egyiket se bánja, kivéve mikor pókokat kellett követnie és nem pillnagókat. 7. évükben mikor a Malfoy rezidencián " vendégeskedtek" akkor egy pillanatara elismerte Malfoy tettét, nem védte meg őket nyíltan, de nem is szúrta őket hátba egyszerűen kivételes alkalom egyike volt, hogy csöndben maradt és eljátszotta a rémült kisfiút aznap. / Roxfort évei után feleségül vette Hermionét , akitől két gyermeke született, Rose és Hugo. A weasley név beírta magát a történelembe, nem csak Harry képe nézet vissza egy-egy csokibéka képről hanem az övé is és ez rettentő büszkévé tette őt. Lánya első Roxforti útján arra kérte őt, hogy ne vigye túlzásba a barátkozást a kis Scorpiussal. Hisz Weasley papa nem élni túl, ha a Malfoy és a Weasley vér egy nap egyesülne. :P

Hobby: sakk, kvidvics

Foglalkozás: tanuló később felnőttként auror

Extrák: Pálcájának magja unikornisszőr és 14 hüvelyk hosszú. 1980 március 1. született. van egy patkánya Makesz akiről későbbiekben kiderült, hogy maga Peter Pettigrew. Utána egy baglya lesz kit Pulipintynek nevezz el.

Képinfo: nem saját (https://i.pinimg.com/564x/50/68/e6/5068e6591995b551ea45ae9e463f31ff.jpg)

Engedélyezve: 2018. 03. 19.

Módosítva: 2018. 03. 15. 13:40:45
Módosította: Sai

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).