Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Ruben Dominique Owens
Kategória: Yaoi
Feltöltő: EvilvonSparklePanda.

Kor: 26

Külső leírás: Mondhatnám, hogy átlagos, de... nem. Nagyon nem az. Kivéve a magasságát, az az. Szóval, ő egy 170 centi körüli férfi, szinte végtelen hosszú combokkal, gyönyörű csípővel, vékony simítani való derékkal, finoman mozgó szálkás izomzatú mellkassal, csinos enyhén kockás hassal, vékony, ám izmos karokkal és kecses kezekkel. Röviden és tömören, egy gyönyörű férfi, aki jobban hasonlít egy babához, főleg lehetetlenül szőke hajával és kék szemeivel. Ám a kemény munka és az emberek ítélkezése, az egykori gyengéd tekintete és kedves mosolyt megkeményítették, gyakrabban gunyoros, mint kedves.

Jellem: Határozott, megalkuvást nem ismerő és makacs. Ez a három legjellemzőbb tulajdonsága. Alaptermészete a kedvesség és a segítőkészség, de ezt megpróbálja minél jobban elnyomni, inkább hidjék, hogy egy szívtelen gazember. Túl sokszor használták ki vagy alázták meg ezek miatt a tulajdonságok miatt, csak akkor segít, ha senki sem látja. Alapvetően cinikus, szeret másokkal heccelődni, játékos és csipkelődő, ám ismeri a határokat, s ha még is átlépi, tud bocsánatot kérni. Mindig visszafogja magát, az ő hibáiról aztán ne tudjon senki. Ám, a barátaival, a családjával fel tud engedni, megmutatni az igazi énjét.

Élettörténet: Egy aprócska kis angol városkában látta meg a napvilágot, ő volt a negyedik gyermek a családban, de az első fiú. Hatalmas teher volt ez számára, szülei a vidéki nemesség tagjai, nagy igényeket és elvárásokat támasztottak neki. Még három éves sem volt, mikor elkezdődtek a vívó órák, a matematika, nyelvek. Ahogy cseperedett, egyre inkább kiábrándult a nemességből, az ő kedves lényét szinte eltiporták, kinevették, a nővéreit és a húgait le sem nézték, ember számba sem vették, pedig mind, egytől egyig gyönyörűek voltak, loknis szőke hajuk, kék szemük, piros ajkuk, nyúlánk ám ahol kell, gömbölyded alakjukkal. Ám szüleinek, ők csak nyűgök voltak, akiket ki kell házasítani, hozományt kell nekik adni. Könyörtelenül edzették a fiút, hisz a szemükben ő volt az, akiért fohászkodtak, aki kiemeli őket az egyszerű vidéki életből, a családi újból Londonban tud élni. Ám miután szeretett kishúgát hozzáadták egy idős férfihez, az pedig könyörtelenül, egy éjjel vak féltékenységében megölte szeretett testvérét háttat fordított ennek a világnak. Már nem tudnak a szülei parancsolni neki, nem fogad vakul szót, s nem egy báb szülei színházában. A városkában dolgozik, egy ügyvéd mellett. Ügyesen titkolja származását.

Hobby: olvasás

Foglalkozás: ügyvédbojtár

Extrák: Remekül kártyázik, nem szereti és nem is bírja az alkoholt, odavan az álaltokért, főleg a kutya és macskafélékért, ám a keleti országok állatait is nagyra tartja, kiváltképp a pandákat.

Képinfo: Nem az ÉN karakterem csupán ILLUSZTRÁCIO. (http://sajt.hu)

Engedélyezve: 2018. 03. 19.
2018. 12. 02.

Módosítva: 2019. 06. 06. 22:45:26
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).