Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Faul Jenkins
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Eshii

Kor: 29 éves

Külső leírás: Észak-európai vonásokat örökölt szüleitől. Magas, erős csontozatú, izmai dagadnak hófehér bőre alatt. Nem egy sebhelye akad a korábbi harcokból, amik csak még vonzóbbá teszik a női szemnek. Jóképű férfi, arca arányai közelítenek a tökéleteshez. Haja sötétszőke, a hosszabb tincsei a fülei alá érnek. Mivel nem szereti, ha aranybarna szemeibe lógnak, legtöbbször hátrazselézi. Orra egyenes, szemöldöke szép ívű, ajkai igaz nem teltek, de sokszor húzza őket csibészi mosolyra. Fogai a sok verekedés ellenére is megvannak s jó állapotúak. Ruhái inkább kényelmesek, mintsem divatosak, de azt lehet rájuk mondani, hogy vagányak. Sok a csat, a szíj, no meg elhagyhatatlan a kesztyűje és a nyaklánca is, ami egyszerűen csak tetszett neki. Lábáról nem rohad le a bakancs.

Jellem: Egyszerű jellemnek tűnik, aki kevéssel beéri, s nincsenek nagyratörő vágyai. Nem maximalista, elég rendetlen, lusta is. Azonban remekül átlát a káoszon, vág az esze, talpraesett s önálló. Egyáltalán nem csapatjátékos, idomított fenevadjával hála azonban képes szinte már bárkivel összedolgozni. Makacs, nem nagyon érdekli más véleménye, hisz ha másra hallgatott volna mindig, már rég halott lenne. Persze a józanészre hallgat, meg a zsigeri érzésekre, de tipikusan a maga ura. Nem szokása hibázni, mivel átgondol mindent többször, nem hirtelen, de azért könnyű felhúzni, ellenben hamar megbocsát. Nincs türelme a hülyeségekhez, se azokhoz, akik bénák és nem tudnak egyedül ellenni, vagy túl sok gondot okoznak. Nem kifejezetten segítőkész, de ha baj van, ő az első, aki ott van. Van humorérzéke is, s próbál mindenhez viccesen hozzáállni. Elég sok minden szakadt már a nyakába, s eddig ez az egyetlen módszer, amivel talpon tudott maradni. Kicsit csalóka is ilyen téren, mert mosolyogva, nevetve tud elküldeni megfulladni, pedig halál komolyan gondolja.

Élettörténet: Életéről keveset tudni, nem is igen beszél magáról soha se. Ami biztos, hogy szülei hétköznapi emberek voltak, s hogy Gobu igen fiatal korában csapódott hozzá, méghozzá egy idézés után. Tinédzserként hagyta el a szülői házat, alkalmi munkákból élt, sok mindent megtanult belőlük. A rendszertől próbált távol maradni, több s kevesebb sikerrel. Azután futott össze először a rend tagjaival, miután betöltötte a tizennyolcat. Eleinte nem akart csatlakozni, de belátta, hogy egyedül nem boldogulhat örökké, no meg Gobu egy őrültnek hála súlyosan megsebesült, s csak a rend tagjaihoz fordulhatott. Megtanították a rend alapjaira, a szokásokra, no meg ezer más dologra, amire nem gondolta volna, hogy szüksége lesz. Mégis, örömmel tanult, élvezte, s megtiszteltetésnek vette, hogy az emberek védeleméért tehet valamit. Szüleivel megszakadt minden kapcsolata, hisz így is próbálta őket védeni azoktól, akiket ő vadászott. Az utóbbi időben örül is ennek a döntésének, ugyanis egyre erősebb démonok s egyéb szörnyek bukkannak fel, egyre nagyobb a fenyegetés, a rend pedig egyre kétségbeesettebben próbálja a rendet fenntartani - hol több, hol pedig kevesebb sikerrel. Ezért is adták ki neki most a feladatott, hogy keressen meg egy varázslót, s vegye rá, hogy melléjük, ne pedig az ellenség oldalára álljon. Sose volt az ilyenben jó, nem is érti miért pont neki kell menni, de ha ez az új küldetés, akkor nincs mit tenni.

Hobby: Minden, ami természethez köthető, lustálkodás, olvasás.

Foglalkozás: -

Extrák: Eredeti neve a Scott Jenkins. Faul kelta szó, jelentése farkas. Mivel szeret inkognitóban tevékenykedni, ezt szokta használni. Valódi nevét nagyon kevesen tudják. *** Démon farkasmedvéjének neve Gobu. Négy lábon is több mint 2,5 méter, két lábon pedig hatalmas jószág. Alapjáraton jámbor, csakis gazdájának engedelmeskedik. *** Van egy kis lyuk, ahol lakik, de inkább a fegyvereinek tartására használja. Jobb szeret a szabad ég alatt aludni. *** Remekül tud harcolni, nem csak fegyverekkel, de az öklével is. *** Imád nyalókázni. Mióta leszokott a cigiről, ez a védjegye.

Képinfo: A kép nem sajátom, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2018. 01. 28.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).