Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Dhiren
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Eshii

Kor: Ismeretlen

Külső leírás: Átlag magas férfi, enyhén kreolos bőrrel, amin itt-ott régi küzdelmek sebhelyei fedezhetőek fel. Alkata vékonynak mondható, de erre rátesz a ruháinak bősége: sok izom rejtőzik a szőtt darabok alatt, amiket munkával, vadászattal és küzdelemmel edzett. Arca jellegzetes, nem mondható jóképűnek, vagy sármosnak, inkább karakteresen szigorúnak, erős, íves arcvonásokkal. Erre rátesz a hosszú, enyhén hullámos világosszőke haja, amit szinte kivétel nélkül mindig felfog, de bizonyos tincsei így is szívesebben kunkorodnak arca mellett. Orra egyenes, enyhén sasorr, fülei jellegzetesen hosszabbak, ahogy minden fajtársának emberi alakjukban. Szemöldöke vékony, szép ívű, sötétszürke. Alattuk fekete pillák keretében világos karmazsin tekintete sokszor hozza a frászt a környezetére. Ajkai teltek, de elég keveset mosolyog velük. Nyakában szinte mindig ott lóg az anyjától kapott aranygyűrű, amit születésekor kapott tőle.

Jellem: A kötelességtudatossága nem halványult meg magányos életmódja mellett se, ahogy a komolysága, komorsága, egyszerűséghez való ragaszkodása és a merevsége se. Igen szigorú magával, így a környezetével is. Tisztában van igaz azzal, hogy mindenki más, s bizonyos szinten el is fogadja, de ez nem változtat a tényen, hogy a legjobbat várja el mindenkitől, amire csak képes. Remek emberismerő, az álalti ösztönei erre rá is tesznek: hamar megállapítja kivel érdemes neki egyáltalán szóba állni. Hisz nem beszél sokat, nem kedveli a felesleges szavakat, hisz a tettek híve. Azokat ismeri el, kik beszéd helyet cselekednek, s őt biza szónoklattal se lehet rávenni semmire, még igazán motiválni se. Céltudatos, maximalista, és amit elkezd, ő bizony azt be is fejezi. A kölykökkel való együttélése során döbbent rá sok rossz hibájára, amiket ha kijavítani vagy megváltoztatni nem is igen tud, igyekszik velük szemben enyhébb lenni. Miattuk jött rá, hogy élvezni is tudja a társaságot, kedvét leli az okításban, s hogy bizony bőven van neki szíve, bármennyire is kételkedett ebben. Aggódás, féltés, önzetlen szeretet, mindezek újak neki, de nem tántorodik meg tőlük. Immár meglepődik néha magán, de nem lényeg, hisz mélyebb önismeretre és világszemléletre tehet így szert.

Élettörténet: Egy fehér bengáli apa, és egy szibériai anya egyetlen csemetéje, kik a nagy vándorlási és területfoglalási időszak alatt találkoztak. Biztos akadt még apai ágról féltestvére, ahogy anyai ágról, de apjával sosem találkozott. Ahogy a többi fiút, őt is az anyja tanította egy ideig, hogy aztán a vele egykorúakkal csapatot alkotva kiképzésük elkezdődjön. Sokáig vágyott az elismerésre, a figyelemre, a tiszteletre, s talán még az apját is szívesen megismerte volna. Nem érdekelt a többi tisztavérű megszólása, bengáli vére igenis sok előnyhöz jutatta a hátrányok mellett. Mégse találta közöttük a helyét, kemény próbálkozások és rengeteg esély után úgy döntött, hogy búcsút mond az északi családjának, és az ösztöneit követve megindult délnek, a párás erdőkbe. Nagyobb volt az ottani bengáliaknál, s habár a szibériaiak között se kellett félteni, a meleg időjárás és a víz folytonos közelsége még merészebbé tette. Mégis, ahogy meghódította a jelenlegi területét, megnyugodva kezdte el magányos életét. Ha valaki bemerészkedett a területére, gond nélkül üldözte el, ha alakváltó volt, ember vagy tigris. Élvezte a magányt, legalábbis jobbnak tűnt neki, mint az elvárások között tengődni. Talán az is hozzátartozott, hogy hozzá volt szokva ahhoz, ha egyedül volt, minden egyszerűbb volt valamilyen szinten. Maga ura volt, saját területén, amire ügyelhetett. Egy szokásos territórium körbejárása során azonban egy határos vidéken egy elhunyt nőstény fajtársára talált, tigris alakban. Meglepte a dolog, de az még jobban, hogy jó pár nappal ezután két alultáplált kicsire talált a területén. Maga sem tudná igazán megmondani miért is, de gondolkodás nélkül vette őket magához. Azóta is velük van, vigyáz rájuk, tanítja őket, s jobban élvezi, mint várta.

Hobby: A kölykök tanítása, területének gondozása, esetenként lustulás, úszás és vadászat.

Foglalkozás: -

Extrák: Dhiren, az Erős. Van, aki még emlékszik rá, de egyáltalán nem bánja, hogy fiatalabb kori énje szépen lassan a homályba vész. Ez persze nem jelenti azt, hogy az ereje is. *** Keverék révén tigris alakja is jellegzetes: a két fajta közötti tömeg, magasság és hossz, a színe pedig hihetetlenül világos szibériaira hasonlít. Fiatalként zavarta, hogy úgy fest vele, mint egy vén a tanácsból, de rádöbbent, hogy ez mennyire megzavarja a kihívóját. *** A két bengáli kölyök, kire vigyáz, immár már képesek szinte emberré változni. Az emberi években 6 éves kinézetű kisfiú, Ehan és a kislány, Leela azonban nehezen boldogul még a fülük, farkuk és bizonyos csíkjuk elrejtésével. *** Remek úszó, imádja a vizet, s nem hiába áll vízparton a kis kunyhója.*** Kunyhóját mindig szépítgeti, jól tud faragni, s a többi kétkezű munkában is örömét leli.

Képinfo: A kép nem sajátom, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2018. 01. 23.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).