Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Gabriel Kieran Harmsworth
Kategória: Yaoi
Feltöltő: EvilvonSparklePanda.

Kor: 25

Külső leírás: Fú, hol is kezdjem? Hátulról sikítanak, hogy írjam le. Olyan feneke van, hogy halála után az angyalok aranyba öntik. Jó akkor kezdjük innen. Csodaszép termete van. Tipikus szépfiú kinézet, ha élhetek ezzel a képzavarral. Középmagas, nyúlánk, karcsú és szálkás. Lábai hosszúak, combjai szinte sohasem érnek véget, csípője kecsesen ring minden egyes lépésére, édesanyja szerint, ugyan úgy, mint apjának. Habár nem kétkezi munkás, még is finoman izmos mellkasa van, valószínűleg, a rengeteg gyakorlástól, hiszen a hegedülés is megmozgatja ám rendesen azokat az izmokat, főleg, hogy ő szinte egész nap, csak állt és kínozta a húrokat, míg finom lágy muzsikává változtatta át. Oh! Ha már itt tartunk, azok a finom kezek is megérnének egy misét, az ujjai finomak, hosszúak és vékonyak, szinte könyörgésre csábít, hogy simogassanak meg vele. Arca nemesi vérről árulkodik, arcéle határozott, álla nemesi, ajkai lágyak és teltek, orra íve finom, szemei ezüstje pedig akár a folyékony higany.

Jellem: Maga sem tudja eldönteni, hogy határozott vagy csak mérhetetlenül csökönyös, vagy mindkettő. Egy bizonyos, nem bír megmaradni egy helyben, mindig kell tennie valamit, miközben hegedül is folyamatosan mozog a zene ütemére. Olyan akár egy macska, imádja, ha a kényeztetik, cirógatják, órákig el tudja viselni . Ám ugyanolyan hevesen is reagál az őt ért sérelmekre. Ugyanolyan ravasz is, van esze, hiszen csak hobbiból tökélyre fejlesztette a tolvajlás mesterségét, észrevétlenül képes kilopni bármit a zsebedből, de ez számára csak időtöltés volt, hisz tényleg képtelen lazsálni vagy unatkozni. Türelmes, nagyon nehezen lehet a türelméből kizökkenteni, de ha ez még is sikerül valakinek, az jobb ha fut.

Élettörténet: Anyja a nemesek alsó osztályába született, de ezt egy percig sem bánta, hiszen szeretetben nőtt fel, ám ez addig tartott, míg megismerkedett Alexander Harmsworth-el, a királyi flotta admirálisával. Elkápráztatta nemesi lénye, szőke haja és azok az ezüst szemei! Elcsavarta a fejét, majd tovább állt a flottával, ebből a bűnös éjszakából született Gabriel. Anyja hiába tudta, ki gyermekének apja még sem vállalkozhatott erre a hatalmas útra, hiszen ő maga a gyarmatokon élt, a férfi pedig Londonban. Szülei első mérgükben kitagadták Ellizabethet, megviselte ez az egész, de igen talpraesett nő volt. Szerény körülmények között szülte meg gyermekét, de szeretettel fogadta, szülei is megenyhültek irányába így visszafogadták a kis családot, Gabriel pedig már születése óta levett mindenkit a lábáról, édesanyja barna haját és apja higany tekintetét örökölte, kettejük nemesi vére keveredve csodás példányt eredményezett. Ahogy cseperedett, úgy bontakozott ki zenei tehetsége, akármilyen hangszert is adtak a kezébe rövid idő után már játszott rajta, ám kedvence a hegedű lett. Édesanyja csodálatos énekhanggal rendelkezett, így próbálta tanítgatni erre is fiát, ám fiának vele ellentétben borzalmas hangja van, csak dúdolni tud szépen. Nem sokat bánkódtak rajta, hiszen a hangszerek kárpótoltak érte. Ez az idill nem tartott sokáig, hiszen az angol katonák vérszemet kapva, bárkit lelőttek, árulás vádjával. Sajnos egy rosszakarójuk elintézte a halálukat, Gabriel is csak azért élte túl, mert nem tartózkodott otthon. Bostoni kis házukat felforgatva találta, családtagjait vérbe fagyva. Tiszteséggel eltemette őket a családi kriptába, szegényesen ám jól él kis hagyatékából. Egy kis klubban szokott hegedülni vagy zongorázni, a napi betevőért. Akkor is ez volt mikor, mikor belépett egy magas férfi. Minden tekintetet magára vonzott, magas, széles vállú termetével. Mindenkit megvert kártyában, Gabriel egyik barátja kérte meg a férfit, hogy segítsen neki nyerni, különben az asszonya megöli őt. Vissza is nyerte az összeget, amit átadott barátjának, a férfi titokzatosan elmosolyodott, aztán új tétet ajánlott fel, amit Gabriel nem tudott visszautasítani, ám ha veszít azon a hajón fog dolgozni, ahol ő. Gabriel belement, hiszen még sosem vesztett kártyában. Vesztett. Jelenleg a Nightmare nevezetű hajón tartózkodik.

Hobby: minnél több hangszeren játszani

Foglalkozás: hegedűművész

Extrák: kiválóan zongorázik, ám ne akard, hogy énekeljen, mert bot hangja van. Amilyen bravúrós hegedűművész, olyan csapnivaló énekes, habár dudolni szépen tud, de itt ki is merült minden éneklési tudása.

Képinfo: Nem az ÉN karakterem csupán ILLUSZTRÁCIO. (http://sajt.hu)

Engedélyezve: 2018. 03. 19.
2019. 01. 16.

Módosítva: 2019. 06. 06. 22:45:51
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).