Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Michael Adan Harmsworth
Kategória: Yaoi
Feltöltő: EvilvonSparklePanda.

Kor: 35

Külső leírás: A családjára jellemzően búzaszőke haja és acélszürke tekintete van, ám ő nem rendelkezik azokkal a durva vonásokkal, mint elődei, ő anyja gyönyörű finom vonásait és csábító mosolyát kapta. Haját a kor divatjával ellentétben hagyta megnőni, már derekát verdesik tincsei. Képtelen lenne levágni, hiszen a tengeren eltöltött magányos napokban emlékezteti anyja szeretetére, amit lopott pillanatokban adott tudtára haját fésülgetve. Átlagos magasságú, nem tűnik ki a többi férfi között termetével, bánatára testi adottságai sem teszik lehetővé a kemény, delejes izmokat, hiába a kemény edzés ő maga szálkás. Nincsen tudatában, de szinte minden emberben vágyat csal ki, ruganyos, táncos járásával, hosszú lábaival, amin a második bőrként simuló nadrág bizony kiemeli, amit ki kell. Karjai hosszúak és kecsesek, ujjai egyenként nyalogatni valóan finomak, amilyen csak egy nemes keze lehet.

Jellem: A főnemesi rangjától eltérően, közember anyja révén ő maga nem gőgös vagy leereszkedő, persze a nemesség köreiben kénytelen megjátszani magát. Utánozza apja jéghideg természetét. Ő maga szereti a humort, az emberekkel szóba elegyedni, a múltjukat megismerni, érdekli a körülötte lévő világ. Titokban adakozik a szegényeknek, segíti a szajhaként kénytelen dolgozó nőket, munkát keres nekik szobalányként, cselédként. Eltántoríthatatlan attól, amit egyszer a fejébe vesz, akár egy vadászkutya üldözi a kiszemelt vadat. Ennél fogva makacs is akár az öszvér, sosem ismerné be, ha hibázik, rengeteg magyarázattal rukkol elő, míg egyszer csak a másik fél kér tőle bocsánatot. A meggyőző ereje nem ismer határokat, ezt emelve kitűnő stratéga ezért is olyan jó admirális. Pillanatok alatt átlátja a csata kimenetelét eldöntő pillanatokat. Becsüli és tiszteli az emberi életet, így minden esetben az elfogott kalózhajón szolgáló embereknek ad másik lehetőséget, persze csak azzal a feltétellel, hogy ezt mindkettőjük érdekében eltitkolják. Az élete csupa titok és rejtély, amit élvez is. Imád tanulni, jelenleg már hét nyelven beszél és további két nyelven olvas, a holt nyelveket nem is említem, mert az szenvedélye.

Élettörténet: Londonban született főnemesi családban. Főnemesi, mi? Mit is jelent ez pontosan? Grófi családba, a Harmsworth név szinte beleszőte magát, mindenbe, ami csak létezhet Londonban, kereskedelem, pazar estélyek, drága kelmék és a gyönyörű nők! Ám a család legfőbb tevékenysége a hajózás, Michael édesapja admirálisként tengette az életét, amit fia szintén követett. Igen csak előre szaladtam kezdjük életének az elején. Apja, mint admirális szelte a habokat a flottájával, gyönyörű volt, délceg, jóképű és a Harmsworth-ökre jellemző delejező szürke szempár szinte minden női lábat szétnyitott, amire csak rápillantott. Így esett meg ez akkor is London egyik külkerületében, a szajhák paradicsomában, ám most történt egy kisebb probléma, a szajha megfogant az admirálisunktól. Jó nagy pocakkal felkerekedett és közölte emberünkkel a csodálatos híreket, ám ő ennek cseppet sem örült ezért megfenyegette, hogy vagy elveszi, mint közember egyetlen leányát és az ő gyermekének anyját, vagy kitálal mindenről, amit tud. Mikor megszületett, akkor már senki sem vonta kétségbe, hogy Alexander fia, ugyanaz a szőke haj és szürke szempár.A tényről, hogy prostituáltként dolgozott, sohasem derült ki, egy pénztárca csilingelése jó helyeken minidg meggátolja ezt, ha ez nem, akkor a jéghideg acél csókja. Gyermekkora az akkori nemességre jellemzően hideg volt és távolságtartó. Anyja igyekezett csak, tompítani ezen lopott pillanatokban. Apját egyáltalán nem érdekelte a gyermek sorsa, megette azt, amit a nemesség elvárt tőle. Mikor elérte a kort Etonba ment tanulni, aztán a tengerészethezet vezetett útja. A Harmsworth név kötelez. Pillanatok alatt admirális lett, ám a beosztottjai tisztelték, anyja közember volt, sokat mesélt neki így nem gőgösen, leereszkedően bánt velük.

Hobby: a tenger csodálata

Foglalkozás: admirális

Extrák: bisexuális, nem számít milyen nemű az illető, amig a lénye magánál tudja őt tartani, férfival még sosem volt, mert nem talált olyat akinek behódolna Kidamakim csodálatos kalózához :3

Képinfo: Nem az ÉN karakterem csupán ILLUSZTRÁCIO. (http://sajt.hu)

Engedélyezve: 2018. 01. 03.

Módosítva: 2019. 06. 06. 22:46:13
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).