Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Lionel Roux
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Eshii

Kor: 45 éves

Külső leírás: Sosem volt átlagos, így a külseje is mindig felhívta rá a figyelmet. Kicsit magasabb az átlag francia férfiaktól, de nem vészesen. Hosszú lábai, izmos háta, keskeny csípője és fiatalos megjelenése ellenére se hajlandó festetni gondosan ápolt haját, vagy szakállát. Annak idején sötétbarna tincsekkel áldották meg a gének, de mára ugyan ezek gondoskodtak arról, hogy szemöldökét és szempilláit kivéve mindenhol már ősz hajszálak láthatóak rajta. Fiatalabb korában a jóképű jelzőt használták rá, mára inkább már sármos. Van egy kicsi bajsza és állszakálla, de sose hagyja megnőni őket túl hosszúra, mindig gondosan ápolja őket. Szemei szürkészöldek, művészibben mandulazöldek. Tetoválását körülbelül nyolc éve készítette, mikor édesanyja elhunyt, s mivel nagyon szerette a rózsákat, ezt a mintát választotta.

Jellem: Ha bárkit megkérdeznének Lionel jelleméről, biztosan azzal kezdene, hogy egy hihetetlenül nyitott, elfogadó ember, ki kedves, de egyben őszinte és szigorú is. Az ő színházába bárki mehet, míg hozza a színvonalat. Nem, kor, bőrszín, szexuális beállítottság, vagy nemi identitás egyáltalán nem érdekli, sőt, semmi igazán. Jobb szeret a saját tapasztalatai alapján véleményt formálni a másikról. Mindenről van véleménye, de úriemberhez méltóan, csak akkor hangoztatja, ha a másik rákérdez. Kerüli a vitákat, nem szeret a konfliktusokat, mert tudja, hogy akkor biza kiszaladnak olyanok a száján, mint például káromkodások, vagy mocskosul őszinte szavak. Megveti a trágárságot, az agressziót, a hazugságot, a gerinctelenséget és a kétszínűséget. Egyiket se tűri meg, akkor bizony előkerül a szigorú Roux vér belőle. Szerencsére nem haragtartó, bár ez nem jelenti azt, hogy ellenségévé kell előlépni. Remek kapcsolatai vannak, sok barátja, sok helyen, végtére is nagyon szociális figura, tehetséges volt és jó jellemű, könnyen szerzett mindig is barátokat. Törődő típus, odafigyel a másikra, szeret kedveskedni, de nem viszi túlzásba. Egyedül a kislányait szereti elkényeztetni, akiknek szinte mindent hagy s mindenbe belemegy. Mégis, el tud náluk is vonatkoztatni attól, hogy most apa, s mint mindenki másnál, náluk is látja a tehetségeiket s gyengeségeiket.

Élettörténet: Jean Roux francia rendező második házasságából született egyetlen fia Lionel Roux. Anyja balerina volt, ki nem tudott ellenállni a sármos férfinak, aki nem épp a hűségéről volt híres. Talán ha Lionel is lánynak születik, mint ahogy az apja első házasságában mind a három gyermek, talán még a családot is hanyagolta volna. Így azonban a kisfia lett a leendő örököse, mind a színházban, mind a rendező k világában… legalábbis ő így gondolta. Lionelt ellenben a balett jobban lekötötte, amit az apja nehéz szívvel bár, de elfogadott. Látta, hogy fia tehetséges, akarja is, tökéletes párosítás volt arra, hogy a Roux családnév egy újabb helyen bukkanjon fel s arasson világsikert. Nem is kellett csalódnia, a kicsi fiú már korán produkálta ama jeleket, amiből sok-sok hozzáértő nagy sikert jósolt neki. Így is lett, tanulmányai mellett annyit gyakorolt, amennyit csak bírt, s egyre magasabbra tört. Talán az apja is közbejárt egy-egy szerepben, vagy csak a családneve is, de igyekezett ezzel nem törődve mindig tökéletesen táncolni. Az élete csak erről szólt, sőt, mikor tizenkilenc évesen a szakmában már az ő nevét emlegették, mint igazi csoda, ő akkor se állt le. Ekkoriban ismerkedett meg a színésznő Adellel, ki később a felesége is lett. Nagy volt a szerelem, Adelnek kevés a szerep, így hamar gyermeket is vállaltak, elsőnek Fleur érkezett a családba, aztán három év múlva Giselle. A házasságuk már ekkor is érezhetően nyugodt volt, de miután Adel a gyerekkel törődött, Lionel pedig a színházzal, apjával és a karrierjével, egyre kevésbé érezte a családi kötődést, amiét annyira ragaszkodott. Felesége tisztában volt férje biszexuális mivoltával, s talán szava se lett volna, ha a férje félre-félre kacsint más férfiakhoz, de ezt Lionel nem tudta megtenni. Inkább még többet dolgozott, hogy minden magányos pillanatot kitöltsön, ha nem tudott épp az imádott lányaival lenni. nem tett úgy, mint apja, nem hanyagolta el az apa-lánya kapcsolatot, sőt, eljárt szülőikre, ha tudott, iskolai programokra meg egyebekre, míg Adel addig szabad lehetett. Mindennek ellenére, mikor betöltötte a harmincnégyet, a felesége azzal várta otthon, hogy el kéne válniuk. Lionel nem tiltakozott, sőt, egyet is értett. Szépen átbeszélték együtt, majd a gyerekekkel, s talán egy mintaszerű válást is lebonyolítottak a döbbent barátok szeme láttára. Lionel ezek után engedett a csábításoknak, de a gyerekei maradtak az elsők, no meg a karrierje. Egyre kevesebbet táncolt, nem azért, mert nem tudott, hanem mert jött mindig egy fiatalabb nemzedék, ő pedig apja gyengülő egészsége miatt be-besegített neki a színház irányításában. Az utóbbi két évben már egyedül vezeti, bár, az apja neve alatt, ki azt mondta neki, hogy míg fel nem dobja a talpát, ne is remélje, hogy csak a Lionel Roux lesz látható minden papíron.

Hobby: Balett minden formája, többféle tánc, olvasás, színdarabok nézése, főzés, kocogás, tornázás.

Foglalkozás: Színház igazgató

Extrák: A francia mellett beszél spanyolul, angolul és olaszul. *** Inkább a tánc az ő asztala, mint a színművészet, de ahhoz is ért. Más nem, remek kritikákat és véleményeket tud mondani, mint néző. *** Ha megunja a sok papírmunkát, tárgyalásokat és egyebeket, be szokott állni a balettosokhoz kicsit. Kikapcsolja, megnyugtatja, jót tesz lelkének, vérnyomásának, egyszerűen mindennek. *** Apja is korán őszült, mint ő. Negyven éves korára már egy sötét hajszála sem volt. *** Mindig is a balett a szíve csücske, így a színház eme része a kedvence. Ettől függetlenül nem részesítő előnyben. *** Biszexuális. Férfiakkal való kapcsolat esetén az aktív szerepet tölti be. *** Legidősebb lánya 24, a kisebbik pedig 21. Imádják apjukat, s eme érzés bizony teljesen kölcsönös. Bármire rávehetik, bármikor. Az se zavarja, hogy mindig beszólnak neki a járása. Nem tehet róla, a balett belevéste az évek alatt magát az ereibe is. *** Mivel már jó ideje egyedül lakik, meg édesapja fontosnak tartotta, tud főzni. Apja is értett hozzá, tanulta ezt is, mint annyi mást is. *** Irodáját nem a róla készült képek díszítik, bele is halna, hanem a családjáról, barátairól, fellépésekről készültek. Volt nejének is jutott egy kocka, hisz mai napig nagyon jóban vannak. *** Foglalt.

Képinfo: A kép nem sajátom, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 12. 28.
2018. 01. 21.

Módosítva: 2018. 01. 20. 21:02:18
Módosította: Eshii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).