Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Dr. Lotz
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Moonchild

Kor: 35

Külső leírás: Középkora ellenére kifejezetten jóvágású, örök fiatal férfi. Egyenes hátú, határozott kisugárzású úriember, aki tökéletes beleillik a nagypolgári életbe. Valószínűleg így jellemezhetnénk „mindenki melegszívű Lotz doktora”. Keskeny ajkai gyakran húzódnak féloldalas, rejtélyes mosolyra. Arca szimmetrikus, hosszúkás, kiálló csontjai valami féle karakterességet kölcsönöznek számára. Szemei sötétlőek, nehéz megállapítani zöldek vagy barnák -kedve szerint változik a szín-, bár az igazsághoz hozzátartozik, a mi jó doktorunk heterochromiás (Egyik szeme zöld, a másik barna).Szemeiben van valami titokzatos csillanás, talán a mandulavágás, talán a fiatalos tűz, nem lehet megmondani, de mégis olyan benyomást kelt, mintha belelátna az emberekbe, átlátna rajtuk. Orra finoman ívelő csontos végződéssel, fiatalabb korában gyakran csúfolták „krumpli orrúnak”. Haja sötétbarna, hullámos. Szőrzetét, haját magának vágja, nem bízik a borbélyokban. Ruháira igényes, de az igazság az, soha sem engedte meg magának, hogy finom posztókban parádézzon. Talán ha két jó gúnyája van. A földszíneket, egyszerű darabokat preferálja. Kerüli a feltűnést.

Jellem: Első megközelítésre nagyon barátságos, elbűvölő, intelligens, mindig azt mondja és csinálja, amit elvárnak tőle. Céljait mindig eléri, sikeres embernek nevezhető. Ha azonban jobban megvizsgáljuk, akkor kiderül, hogy mindez csak a látszat, és a jólszituáltság maszkja mögött egy teljesen más ember lakozik. „Mindenki Lotz doktora” valójában végtelenül önző és egocentrikus, mindent azért tesz, hogy a saját céljait elérje. A mások feletti kontroll megszerzésére bármit hajlandó bevetni, legyen az a személyes kisugárzása, manipuláció, erőszakos viselkedés, szex vagy megfélemlítés. Áldozatai sokszor csak késve ismerik fel, hogy az elbűvölő álarc mögött ki is lakozik valójában. Feltételezhetően nincs, vagy nagyon gyenge az érzelmi intelligenciája. Nem érez megbánást, bűntudatot vagy lelkiismeret-furdalást a tettei miatt, sokszor elhárítja magáról a felelősséget mondván, az áldozata megérdemelte, amit kapott. Nem érez empátiát, nem tud együtt érezni másokkal, ezért gyakran tapintatlan, lenéző és érzéketlen más emberekkel szemben. A viselkedése sokszor távolságtartó, hideg. Noha mindig tudja, mit kell mondani, de a szavai mögött kevés a meggyőződés és a valós érzelem. Nem szorong. Mivel csak önös érdekeik vezérlik, ezért nem riad vissza a hazudozástól, álnévhasználattól, csalástól, mások becsapásától sem.

Élettörténet: Talán a sors keserű fintora, ám a mi jó doktorunk – „mindenki Lotz doktora ”- fiatal korának nagy részében senkié sem volt, majd mindenkié lett. Közép-Európa szívében született a fiatalember, aki egy cseléd és egy gróf afférjából származik. Az áldatlan állapotba került cselédlány egy lelencház lépcsőjének tetején hagyta csecsemőjét. A fiúgyermeknek nem volt szerencséje. Nevelői igen kreatívan elnevezték arról a napról, mikor találták (Szombat) és korának egy egyszerű mégis divatos férfi keresztnevét aggatták rá. A fiú vékony, alacsony növésűvé cseperedett ezzel tökéletes céltáblát szolgáltatva társainak. Gyakran csúfolták „Gilisztásnak”, „Girnyónak” vagy „Gizdának”. Társai nem álltak meg a verbális bántalmazásnál, gyakran testiségig fajultak az incidensek. Egy szép napon aztán valami megváltozott. Valószínűleg a fiú volt az. Egy rejtélyes balesetet követően áthelyezték egy másik intézetbe, elkülönítve kezelték társaitól, máshogy bántak vele. Mintha tisztelték volna. Kihasználta elszeparált, magányosnak mondható éveit, rengeteget tanult, nemesítette elméjét és testét. A kamaszkor kegyes volt hozzá, „Girnyó G.-ből” vonzó fiatalember vált. Megnyúlt, izmai formálódtak, esze élesedett. Kikerülve a lelencházból kiváló külső adottságainak köszönhetően egyhamar felkarolták, egy támogató kapcsolatban találta magát, melyben partnere egy nála 14 évvel idősebb, középkorú pszichiáter volt. Dr. Lotz tehetséges szakember révén egy osztrák kisvárosban praktizált közel a német határhoz, egy konferencia szólította mindössze a szomszéd országba, ahol hősünkbe botlott az egyik szalonban. Az intelligens fiatal férfi szinte azonnal elbűvölte, a konferencia végén magával vitte. Két évet töltöttek együtt. Ezt követően a doktor egyik napról a másikra mondott fel a szanatóriumban ahol addig tevékenykedett, levelét élettársával vitette be. Albérletüket felmondták, ingóságukat áruba bocsátották. Ezt követően a szeretőről – G-ről.- soha többé nem hallott senki. A doktor a fővárosba költözött, ahol annak előtte előző élettársával találkozott, szerény körülmények között él egy bérházban. Egyes pletykák szerint a jó Lotz doktor megnősült, felesége állapotos. Kispolgári életet élnek a nagypolgári közegben.

Hobby: Rajong a logikai játékokért és rejtvényekért, szeret olvasni.

Foglalkozás: Pszichiáter

Extrák: Első ránézésre a mi jó doktorunk húszas éveiben járhat így gyakran elcsodálkoznak az emberek korán, ha igazoltatásra kerül a sor. Valószínűleg rengeteget segített rajta a dús szakálltól való megválás. A pletykák valósnak bizonyultak, felesége van aki jelenleg hét hónapos terhes. A nő édesapja befolyásos személy az igazságszolgáltatásban akinek a szalonjában a pesti élet krémje gyakran fordul meg. Növekvő izgalommal olvassák és pletykálják a "Pesti Fojtogató"-ként elhíresült gyilkos újabb, s újabb rémtetteinek híreit. A mi doktorunkat meglepően egyáltalán nem érdekli ez a téma, valahányszor szóba jön a kegyetlen elkövető szinte azonnal meg is próbálja lezárni a témát annyival: "A világban elég kegyetlenség van enélkül is, az embereknek inkább a segítségnyújtásra kéne törekedniük, nem más emberek veszteségén csemegézni." - Boldog Békeidők krimihez készült //FOGLALT

Képinfo: A képet nem én készítettem, nem az én tulajdonomat képezi. (Moonkidink)

Engedélyezve: 2018. 02. 24.
2018. 07. 19.

Módosítva: 2018. 07. 18. 00:34:22
Módosította: Moonchild

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).