Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Keith Bennet
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Andro

Kor: 28

Külső leírás: Világos színű, szőkés barna, rövid, enyhén hullámos haja, valamint gyönyörű, meleg, barna szemei vannak. Arca finom vonású, akár nemesinek is lehetne mondani, orra és ajkai szépen íveltek. Bőre világos színű, de nem tejfehér, valamint puha tapintású, haja pedig igen selymes. Termete nem égimeszelő, de azért valamivel meghaladja a százhetven centit. Alkata nem túl izmos, bár nem is vézna, inkább átlagos, de azért van testi ereje. Ruhaként az egyszerű, kényelmes darabokat kedveli, ritkán látni öltönyben és nyakkendőben, de munkájából kifolyólag nincs is szüksége rá, hogy túlságosan elegánsan öltözködjön. Mindazonáltal vigyáz arra, hogy azért ha lehet, ízlésesen és választékosan öltözzön.

Jellem: Realista, de nem földhözragadt személy, alkalomadtán szeret elábrándozni, álmodozni már csak munkájából kifolyólag is. Emberbarát, szereti a társaságot, kedves, türelmes, becsületes és barátságos. Szeret segíteni másokon, igazán jó szíve van, ritkán esik meg vele, hogy valakinek nem segít. Akkor is inkább azért, mert nem tud, nem azért, mert nem akar. Ám neki is megvan a maga keresztje, amit magával cipel. Törődő ember, ritkán látni szomorúnak, vagy magányosnak, mert a negatív érzéseit nem osztja meg mindenkivel. Kívülről többnyire vidámnak és gondtalannak tűnik, pedig neki is van gondja-baja, ám úgy gondolja, ezek nem tartoznak idegenekre. Könnyen barátkozik, könnyen szót ért az emberekkel, így gyakran fordulnak hozzá lelki támaszért.

Élettörténet: Hétköznapi családban született Londonban, egyke gyermekként. Mindig jó kisfiú volt, igyekezett jól viselkedni, jól tanulni. Szülei is imádták, ám sajnos a házasságuk nem működött valami jól. Eleinte még próbálták magukat tartani, de amikor Keith apja elveszítette a munkáját, minden rosszabb lett. Eleinte csak egy-egy szitokszó hangzott el, majd néhány hónappal később egy-egy pofon is elcsattan az akkor még csak nyolcéves kisfiú arcán. Apja őt hibáztatta, amiért elveszítette a munkáját, és egyszer kiszaladt olyasmi a száján, ahogy Keith-nek meg sem kellett volna születnie. A kisfiú számára ez óriási csapás volt, sokként érte, hiszen imádta az apját, felnézett rá, még azután is, hogy nem dolgozott, mert a férfi igencsak próbált másik állást találni. De sajnos akkoriban nem sok szükség volt állástalan gyári munkavezetőkre. A szülők végül két éves huzavona után elváltak, Keith az anyjához került, aki mindent megtett, hogy eltartsa. De ő mégis úgy érezte, hogy az anyja is neheztel rá valamiért, amit ő nem értett meg, hiszen az anyja sosem foglalta szavakba ezeket az érzéseket. Ráadásul az iskolában is ő volt az "elvált szülők gyereke", ami miatt nem egy diák ujjal mutogatott rá és kigúnyolta, ami egy időre aláásta az önbizalmát. Keith elvégezte az iskoláit, középiskolás korában suli mellett dolgozott, hogy félre tudjon tenni későbbre, ekkor végre vissza kezdte szerezni a gyerekkorában elveszített hitét és önbizalmát. Ekkor lett először szerelmes egy nála egy évvel fiatalabb diákba, akivel fél évig jártak. Ám sajnos a srác elköltözött, amikor a szülei más városban kaptak munkát. Mivel mindig is imádta a könyveket, ezzel akart foglalkozni. Először Könyvtár Szakra akart menni, de végül kereskedelmi végzettséget szerzett, majd egy könyvesboltban lett eladó. Három évvel ezelőtt az akkori főnöke nyugdíjba vonult, így Keith-re hagyta a boltot, amit azóta ő vezet egyedül és a bolt feletti lakásban él. Voltak futó kapcsolatai az évek során, de az igazit még nem találta meg.

Hobby: olvasás, séta, a kacsákat etetni a parkban, zenehallgatás, könyvek gyűjtése

Foglalkozás: könyvesbolt tulajdonos

Extrák: *** seme *** Dohányzik, de nem láncdohányos *** Szereti az állatokat, de mivel kicsi a lakása nem tart semmilyen állatot *** Nem nagyon szereti a telet, de elviseli *** Meleg, de erről rajta kívül kevesen tudnak *** Szüleivel nem nagyon tartja a kapcsolatot, pedig szeretne jóban lenni velük *** Bár nem mutatja, de még mindig rettentően szenved attól, amit annak idején az apja mondott neki *** Tud és szeret is sütni-főzni *** A könyvek a mindenei *** Imádja a klasszikus és a modern irodalmat is *** Gyermekkorában, és később is gyakran menekült a könyvek csodálatos világába, mert ott végre úgy érezte, hogy minden rendben van *** Mindennél jobban vágyik arra, hogy megtalálja azt a személyt, akivel végre boldog lehet ***

Képinfo: Nem az enyém, csak a karakterhez vettem kölcsön. (https://hu.pinterest.com/pin/465770786452426835/)

Engedélyezve: 2017. 12. 12.
2018. 04. 30.

Módosítva: 2018. 04. 24. 20:25:03
Módosította: Andro

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).