Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Lord Gerald Rowland
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Eshii

Kor: 30 éves

Külső leírás: Átlagtól magasabb brit férfi ő, büszke tartással, erőteljes léptekkel és nemesi kisugárzással. Testalkata átlagos, se nem vékony, se nem túlsúlyos. Bőre alabástrom fehér, itt-ott anyajegy borítja,de a legfeltűnőbb az, ami az ajka alatt lapul. Haja ébenfekete, erősszálú és roppant dús. Szemöldökcsontja erőteljesebb képet ad megjelenésének, míg a sűrű pillák között megbúvó acélszürke szemei folyton kedvesen csillognak. Orra egyenes, enyhén sasorr, morcosabb képet ad számára. Ajkai kellően teltek, sokszor húzódnak halovány mosolyra, vagy a nagy koncentrálásban kissé komorra húzza őket. Azonban igyekszik többet mosolyogni, így is túl ridegnek tűnik megjelenésével, pedig jellemében pont eme szó nem illik bele. Mindig odafigyel megjelenésére, nem hagyja haját nagyon megnőni, sokat borotválkozik, és ruháit is igényesen válogatja össze. Jobb szereti a fekete és fehér darabokat, de találhatóak színesebb és mintás darabok is a ruhatárában, hiszen ad a megjelenésére és a divatra is. Főleg, ha lóversenyre megy, ahol minden úr és hölgy a legszebb ruháját viseli. Imádja a kalapokat, ha kiteszi a lábát házukból, le nem lehet fejéről imádkozni.

Jellem: Állítólag édesanyja jellemét örökölte, nagy örömére. Türelmes teremtés, akit nehéz kihozni a sodrából. Megválogatja szavait, udvarias és figyelmes, nem esik nehezére másokhoz alkalmazkodni. Igazi főnyeremény az urak között, aki nem osztozik a régi nézeteken se: várja s segíti a megújulást. Ezért se bánná, hogy leánya születne. Kedvessége szinte már hírnevet adott neki, ahogy a tettrekészsége és segítőkészsége. Maximalistának nem lehet mondani, ellenben amibe belefog, azt be is fejezi. Talán lehetne egy kicsit szigorúbb is, főleg a nejével, de túlságosan is utálja felemelni a hangját, vagy veszekedésbe kezdeni. Ha szóváltásról van szó, mindig ő az első, aki befejezi, s az első, ki bocsánatot kér. Utálja azt a feszült hangulatot, jobb kedveli a nyugalmat egy cseppnyi nevetéssel és jókedvvel. Erős megfelelési kényszere sokszor olyanba is beleviszi, amit megbán, de büszke tartással viszi véghez akkor is. Nem viseli túl jól a kritikát, főleg, ha nagyon igyekszik, és úgy se elég jó az, amit tesz. Remek orra van az üzlethez, no meg a gazdálkodáshoz. Nem szégyell kérdezni és tanulni: emiatt is ápol oly jó kapcsolatot a bérlőivel. Kíváncsi és érdeklődő, azonban van egy határ számára, amit nem hajlandó átlépni: a józan ész nála a fő mérvadó. Mégse gondolja magáról, hogy olyan jó ember lenne, bár azt reméli, hogy rosszabbá nem teszi senki életét.

Élettörténet: Első fiúként született a Rowland családba, ezáltal örökölve a címet, a birtokokat és a gondokat. Apja nem jól osztotta be a családi vagyont, valahogy mindig kicsúszott kezéből az irányítás. Ez nem változott az után se, hogy első felesége belehalt a második gyermek szülésébe. Mindketten odavesztek, ottmaradt egyedül az akkor három éves Geralddal. Nem csüggedt a férfi, hamar gazdagabb leányt kerített maga mellé, akitől született neki még egy fia s egy leánya. A várományos ifjúnak annyi szerencséje volt, hogy mostohaanyja nem tekintett rá kívülállóként, aki elveszi elsőszülöttjétől a címet és a vagyont. Kedves asszony volt, mosolygós, mindig pozitív, de egyben talpraesett is, ha arról volt szó, hogy helyre tegye férjét. Szeretettel nevelte a három Rowland gyermeket, amiért a félárva fiú mindig is hálás volt. Apja már nehezebb dió volt, valahogy soha nem tudott neki megfelelni. Ő pedig mindent megtett, hogy elegendő tudást szívjon magába ahhoz, hogy azzal megmenthesse a birtokot és megfeleljen az apai szigornak. Voltak kemény időszakok, mikor a házitanítót alig tudták megfizetni, de a legrosszabb csak akkor jött, miután Gerald betöltötte a tizennyolcat. Apja oly szinten a csőd szélére jutatta a birtokot, hogy nem volt más választásuk, mint gazdag feleséget keresni Geraldnak. Mivel grófi címmel rendelkeztek, akadt olyan gazdagabb viktomi család, aki nem bánta, hogy lánya egy elszegényedett nemeshez megy hozzá. Így vette hát el sietősen, szülői ráhatásra a tőle három évvel idősebb Agnest. Nem volt csúnya leány, pénze is bőven akadt, mégse tolongtak úgy érte a kérők. Főleg nem grófi címmel ellátottak. Persze, mint minden sikeres kényszerházasságnál, itt is akkor derült fény a gondra, mikor már nem volt visszaút. Agnes betegesen ragaszkodott az asztrológia által előre jelzett dolgokhoz, volt hogy napokig nem volt hajlandó kimozdulni a szobából, mert a csillagok ezt jósolták; figyelemhiányos volt; nem félt ostobaságait szétfecsegni; durva volt a szolgálókkal, akik nem is bírták sokáig a háznál; végül pedig imádta a hetilapban olvasott új betegségeket bebeszélni magának, vagy ha nem volt új, akkor előkapott régieket és azokban szenvedett látványosan. Ettől függetlenül Gerald próbál helytállni, mint gróf és férj. Néha azonban besokallt, összeveszett a nővel, ki sírva ordítozott vele, majd jó egy hétig hozzá se szólt, csak a társalkodónőjével üzengetett férjének, hogy reméli megbánta tettét. Nos, bizonyosan ezerszer megbánta már, hogy elvette, hisz még gyermekkel se áldotta meg. Pedig oh, hogy vágyik rá, családra, leányokra s fiúkra, hogy legalább ennyi jó lehessen a házasságukba.

Hobby: Lovaglás; a birtoka körbejárása; összejövetelekre való járás; lóversenyek nézése szigorúan fogadás nélkül; lóvásárokra járás.

Foglalkozás: Gróf - birtokvezetés.

Extrák: Viktoriánus korabeli, történelmi játékhoz. *** Nagyon szeretne utazni, de felesége hóbortjai miatt nem teheti meg. Pedig nyitott személyiségével nem csak Londont élvezné, hanem például Indiát is. *** Beszél egy keveset franciául, de csak ennyi. Jobban helytáll a számok világában, bár szépirodalmat is olvas, ha odakint esik és nincs mit tennie. *** Nem egyszer gondolt már arra, hogy a felesége elmeállapotára hivatkozva elválik tőle. Azonban nem vitte még rá a lélek, maga sem tudja miért. Pedig sok bosszúságot okoz neki a nő és a sok hóbortja. *** A szerelemre úgy tekint, mint a közemberek egyéni kiváltságára. Hol irigyli őket emiatt, hol örül, hogy neki ebből nem jutott része. *** Soha semmi pénzért nem mondana le a délutáni teájáról. *** Minden hónapban támogat egy jó célt egy csekkel. Bármiről is legyen szó, templomfelújításról, özvegyek támogatásáról, szegények megsegítéséről, ezer örömmel adja a pénzt. Persze cserébe kétszer olyan sokat dolgozik, hogy visszajutassa a kasszába az elköltött összeget. *** Szereti a lovakat. Rajong értük. Néha nagyon szeretne csak velük foglalkozni. Néha vesz egy-egy versenylovat s versenyezteti őket, jó szeme van hozzájuk, de oktatni nem tudja őket úgy, mint egy olyan, ki ebben nevelkedett.

Képinfo: A kép nem sajátom, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2018. 01. 07.
2018. 01. 21.

Módosítva: 2018. 01. 20. 21:02:00
Módosította: Eshii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).