Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Karácsonyi novellapályázat
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Tulajdonságok
Név: Matthieu Lucilio Artem
Kategória: Yaoi
Feltöltő: azariel

Kor: 25

Külső leírás: Gyönyörű, szikár termete akár egy gazellával is felvehetné a versenyt, magassága pontosan akkora amekkorának lennie kell, legalábbis ő mindig ezt állítja ennek ellenére valóban tökéletes a magassága a termetéhez, átlagosnak mondható magassága, körülbelüli értéke 165 centiméter a legtöbb férfihoz képest valóban alacsonyabb.Haja dús szőke loknikban hullik a vállára , a kisebb tincsek finoman keretezik az arcát. Szeme égszínkék, szebb már nem is lehetne, hajának szőkeségével ellentétben dús fekete pillák keretezik, szépen ívelt szemöldöke már csak hab azon a bizonyos tortán. Munkájával ellentétben áll finom izomzata, nem az a férfiasan izmos, inkább a finom nyalni való izomkötegek látni rajta.

Jellem: Mintha két külön ember élne benne, munkája közben kérlelhetetlen, magabiztos, hideg akár egy jéghegy szemüveget visel, hogy nőies kinézetét takarja, inkább elcsúfítva magát, megrettentve a kollégáit, egy irodaházban ő a mumus, akit inkább kerülnek, de tisztelnek a tudása miatt ámbár, mint ember nem szeretik, főleg a maximalizmusa miatt. Munkán kívül meg teljesen más, kollégái biztosan fel sem ismernék. Mindig nevet, jókedvű. Magabiztosságát irodán kívül elveszti, félszeg, de így is fellehető benne némi határozottság. Anyjától örökölte az arcát, szinte megszólalásig hasonlít, míg ezt a munkába takarja egy otromba szemüveggel a magánéletében ezt nem teszi meg, ezzel állít emléket csodaszép anyjának.

Élettörténet: Csonka család egyetlen sarja, édesapja szélütésben halt meg mikor ő megszületett, úgy örült gyermekének, hogy miután kezébe vette a magas vérnyomása miatt elpattant egy ér az agyában, kómába került. Hetekig reménykedtek benne, hogy felébred, hiába bénulna le, amilyen erős biztos leküzdené. Nem így történt, két hónappal a fia születése után örökre eltávozott. A rokonok igyekeztek segíteni a kis családnak, amit örömmel vettek, hiszen közel áll mindneki egymáshoz, de Roy Artemet senki nem tudta visszaadni, az anyja minden tőle telhetőt megtett Mattért, két állásban dolgozott, hogy összeszedje a fia egyetemi tanulmányára valót, hiszen a fia okos volt, magas intelligenciája miatt az iskolát két évvel hamarabb be is fejezte, jogi tanulmányait meg is kezdte, akkor már ő maga is vállalt állást, hogy anyjának ne kelljen. Harmadévesként érte a tragédia, az egyetemen az óráról hívták ki, az anyja szívelégtelenségben elhunyt. Az egyetemet hosszú hiányzás után felfüggesztette, nem tudott bemenni. Egy irodában vállalt állást titkárként.

Hobby: rövid táv futás

Foglalkozás: titkár

Extrák: Imádja a komoly zenét, főleg a hegedűt és a zongorát,borzalmasan játszik rajta mély bánatára így a hallgatásukban vígasztalódik

Képinfo: Nem az ÉN karakterem csupán ILLUSZTRÁCIO. (http://sajt.hu)

Engedélyezve: 2017. 12. 03.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2017. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).