Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Andrew Rogers Leonard
Kategória: Yaoi
Feltöltő: DiamondEye

Kor: 22

Külső leírás: Egy 174cm magas szálkásan edzett testű srác. Bőre fehéres, de nem annyira, hogy holtnak tekintsd. Ujjain "BACK HOME" van tetoválva betűnként, s jobb felkarján egy fogakból készült lánc, bár ez általában takarva van pólója által. Haja fekete, s kér oldalt felnyírva vannak, ezáltal középen úgymond csíkban van a haja melyet hátrafésülve hord. Szemei sötét mélykékek. Mindkét fülében helyezkedik el piercing, ám jobb fülében egy fekete fog alakú plug is található, emellett jobb szemöldökénél is található piercing. Körmeit feketén lakkozva viseli, de ennek jelentését mások nem tudják így egy felvállalós "kis buzinak" nevezik.

Jellem: Egy kedves, néha túl őszinte személy. Rendes neveltetést kapott, bár nem úgy ahogy kellett volna. Illedelmes és mindig a másik a fontosabb számára ha többről van szó, ám mindezek ellenére nehezen nyílik meg s játssza rossz fiút. Erőszakos olykor agresszívabb a kelleténél így általában a verekedések középpontjában szokott lenni, mint kezdeményező. Szeret kimozdulni, viszont emberekkel szóba állni rühell, persze munkájában muszáj így egy kedves szimpatikus arcot mutat.

Élettörténet: Kiskorában családja figyelt rá, szerette, s teljes volt a boldogság, ám egy nap minden megváltozott. Sokáig kereste a válaszokat miért kellett nagyszüleihez költöznie, miért nem lehet családjával és miért néz rá mindenki "úgy". Szerelmi élete nem igazán volt, csak egyszer mikor gimnázium végén az egyik fiú szerelmet vallott neki. Soha nem mondta magát melegnek, vagy heteronak, így egy amolyan próbaszerencse kapcsolata volt, melyben elvesztette szűziességét, s ahogy ez véget ért nem lett semmi más. Tanulmányai befejeztével elköltözött egy kisebb lakásba, ahol elvan magában, nincsen gondja és a munka mellett nem fáradt. Gondolkozik a tovább tanulás mellett, de nem lát rá sok esélyt. Húsz éves korában apja felvette vele a kapcsolatot így találkoztak, de ekkor Andrew-ban az emberek iránti szeretet egy java eltűnt, hisz nem igazán volt aktív közösségi tag. Ahogy volt családtagja végül elküldte a pokolba amilyen tinédzser volt, holott nem is ő nevelte az érzett nagyobb lett, s nem igazán van most már támasza. Minden után két évig csendben tengette a napjait a munkájában, majd egy határozott döntéssel felmondott, s otthonához közeli meleg bárban beállt pultosnak, s az ital keverés minden módjára megtanították.

Hobby: Kick box, edzés

Foglalkozás: Meleg bárban pultos, italkeverő, felszolgáló.

Extrák: Seke, szóval egyaránt megállja a helyét mind passzív és mind domináns szerepben.

Képinfo: A képet nem én készítettem, illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2017. 12. 03.

Módosítva: 2018. 01. 03. 20:30:07
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).