Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Song Li Hong
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Andro

Kor: 20

Külső leírás: Egyszerűen gyönyörű, mint egy mesebeli herceg. Arca puha, bársonyos bőrű, világos színű, szemei mint az étcsokoládé, olyan barnák. Orra pisze, ajkai csókra termettek. Haja hosszú, a derekáig ér, eredetileg hollófekete, de ő barnára festette. Termete átlagos, nem túl magas, de nem is törpe. Alkata szálkásan izmos az edzésektől. Ruhaként mindig a drága, elegáns darabokat viseli, amelyektől egyből látszik, honnan is érkezett.

Jellem: Kegyetlen, akaratos, önző, gőgős és mindenkit lenéző természete van. Bármit is akar, pénzzel, hisztivel, akaratossággal mindent megszerez magának. Nem igazán tisztel senkit, igazából mindenkit lenéz, aki nála alacsonyabb társadalmi osztályba tartozik. Szereti, ha mások a kegyeiért esedeznek, hajbókolnak előtte, őt ez módfelett boldoggá teszi. Irányításmániás, senkitől sem tűri el, hogy feleseljen vele, ellenben neki igazán felvágták a nyelvét, és sokszor tiszteletlen másokkal szemben. Az önző felszín alatt azonban rettentő bizonytalan, fél, retteg, de ezt sosem vallaná be senkinek.

Élettörténet: Gazdag család második fiaként született Kínában, egészen pontosan Pekingben. Van egy hat évvel idősebb bátyja, Li Feng, aki jelenleg apjuk hatalmas cégénél dolgozik, és egy nap át fogja venni a vállalat irányítását. Családjuk az ingatlanpiacon szerzett magának hírnevet, több cégük van, egy egész birodalmuk, amely nemcsak Kínában, de Japánban, Dél-Koreában, sőt Amerikában is ismert. Li Hong sosem kapott annyi figyelmet, mint a bátyja, hiszen ő "csak" a másodszülött gyerek, így szülei nem is vártak tőle túl sokat, minden figyelmüket és energiájukat a bátyjára fordították. Li Hong így mindig háttérben maradt, a bátyja árnyékában él még ma is, emiatt folytonosan ki akar törni. Eleinte még próbálkozott felkelteni szülei figyelmét, szorgalmasan tanult, sportolt, de miután mindig azt hallotta, hogy ő sosem lesz olyan jó, mint Li Feng, egy idő után feladta a dolgot. Ekkor tizenkét éves volt, és ekkor kezdődtek a bajok. Rossz társaságba keveredett, balhézott, utcai verekedésekbe bonyolódott, majd lopásokba, hiszen tudta, a családja hírneve miatt úgyis mindent megúszik. Lassan gőgőssé vált, kegyetlenné, aljassá, pedig a bátyja próbálja visszafogni a mai napig is. Ám Li Hong már senkire sem hallgat, mert úgy érzi, teljesen mindegy, mit csinál, úgysem érhet fel "tökéletes" testvéréhez. Emiatt másokat próbál irányítani, tönkretenni, zsarol ott, ahol tud, félelemben tartva a személyzetet, valamint egyetemi csoporttársai és iskolatársai nagy részét is. Jelenleg másodéves egyetemista Peking legjobb egyetemén, ahol gazdasági ismereteket tanul, nem önként, hanem apja kívánságára. A felszín alatt rettenetes megfelelési kényszer munkál benne, mert szeretné megmutatni, hogy ő is képes valamire. Ám a tapasztalatai eddig keserűek, így a rossz természete egyre rosszabb lesz. Bár ez nem látszik, de kétségbeesetten vágyik valakire, aki végre elfogadja annak, aki.

Hobby: balhék, verekedés, zsarolás, mások megfélemlítése, bulizás, zenehallgatás, flört

Foglalkozás: egyetemi diák

Extrák: *** Uni, tehát partnertől függően lehet seme és uke is *** Már tizenöt éves kora óta tudja, hogy a lányok nem érdeklik, ennek ellenére egy-két lánnyal flörtölt már *** Szüzességét tizenhat évesen vesztette el egy tanárával, aki szerelmes volt belé, Li Hong pedig ezt kihasználta *** Nem dohányzik, de a jóféle piát nem veti meg, habár ritkán részegedik le teljesen *** Mindig drága ruhákat visel, amiket méretre varrnak neki *** Szereti, ha körülötte forog a világ *** Az igazi barátságról fogalma sincs, neki csak hódolói vannak ***

Képinfo: A kép nem az én alkotásom, mindössze kölcsönvettem. (https://hu.pinterest.com/pin/545357836104063592/)

Engedélyezve: 2017. 12. 03.
2018. 04. 30.

Módosítva: 2018. 04. 24. 20:26:27
Módosította: Andro

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).