Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Song Li Hong
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Andro

Kor: 20

Külső leírás: Egyszerűen gyönyörű, mint egy mesebeli herceg. Arca puha, bársonyos bőrű, világos színű, szemei mint az étcsokoládé, olyan barnák. Orra pisze, ajkai csókra termettek. Haja hosszú, a derekáig ér, eredetileg hollófekete, de ő barnára festette. Termete átlagos, nem túl magas, de nem is törpe. Alkata szálkásan izmos az edzésektől. Ruhaként mindig a drága, elegáns darabokat viseli, amelyektől egyből látszik, honnan is érkezett.

Jellem: Kegyetlen, akaratos, önző, gőgős, arrogáns, szadista hajlam és mindenkit lenéző természete van. Bármit is akar, pénzzel, hisztivel, akaratossággal mindent megszerez magának. Nem igazán tisztel senkit, igazából mindenkit lenéz, aki nála alacsonyabb társadalmi osztályba tartozik. Szereti, ha mások a kegyeiért esedeznek, hajbókolnak előtte, őt ez módfelett boldoggá teszi. Irányításmániás, senkitől sem tűri el, hogy feleseljen vele, ellenben neki igazán felvágták a nyelvét, és sokszor tiszteletlen másokkal szemben. Az önző felszín alatt azonban rettentő bizonytalan, fél, retteg, de ezt sosem vallaná be senkinek.

Élettörténet: Gazdag család második fiaként született az O'rain csillagrendszer O-3 nevű bolygóján. Negyedik generációsként már itt született, apai nagyapja még a szüleivel érkezett erre a bolygóra. Ő már csak hallomásból ismeri az emberiség szülőbolygóját, a Földet, de nem is szentel túl sok figyelmet az ilyesminek. Van egy öt évvel idősebb bátyja, Song Li Feng, aki mindig a család szemefénye volt. Li Hong hiába igyekezett, sosem érhetett fel tökéletes testvéréhez sem viselkedésével, sem a tanulmányaival. Pedig sosem volt ostoba gyerek, mindent megtett, amit csak tudott, de mikor tizenkét évesen rájött, hogy a szülei szemében ő mindig "csak a második gyerek" marad, elkezdett zülleni. Eleinte csak apró balhéi voltak, egy-két verekedés, rongálás, de később a nagyobb dolgoktól sem riadt vissza. Többször szedték össze részegen, kipróbálta a kábítószert, lopásokba, betörésekbe keveredett, de mindig mindent megúszott a család pénzének és hírnevének köszönhetően. A természete is egyre rosszabb lett, ahogy rossz társaságba keveredett. Már nem riadt vissza a zsarolástól, megfélemlítéstől, vagy akár a lányok, fiúk, sőt a petek futtatásától sem. Szülei próbálták megfékezni, de végül csak elkönyvelték kezelhetetlen kölyöknek, akinek semmi sem használ. Az is csoda, hogy a középiskolát elvégezte, majd egyetemre ment. Persze nem önként, hanem apja parancsának engedelmeskedve, hogy majd a család által igazgatott, bolygószerte híres szállodaláncban dolgozzon. Li Hong gyűlöli az egészet, sokkal szívesebben töltené az idején a haverjaival, vagy a hobbijaival, de ebben nem mer ellentmondani az apjának. Főleg, mert apja megígérte neki, hogy ha jól viselkedik, egy petet is kap a születésnapjára, amit ő maga választhat ki.

Hobby: balhék, verekedés, zsarolás, mások megfélemlítése, bulizás, zenehallgatás, flört

Foglalkozás: egyetemi diák

Extrák: *** Uni, tehát partnertől függően lehet seme és uke is *** Már tizenöt éves kora óta tudja, hogy a lányok nem érdeklik, ennek ellenére egy-két lánnyal flörtölt már *** Szüzességét tizenhat évesen vesztette el egy tanárával, aki szerelmes volt belé, Li Hong pedig ezt kihasználta *** Nem dohányzik, de a jóféle piát nem veti meg, habár ritkán részegedik le teljesen *** Mindig drága ruhákat visel, amiket méretre varrnak neki *** Szereti, ha körülötte forog a világ *** Az igazi barátságról fogalma sincs, neki csak hódolói vannak *** Hatalmas megfelelési kényszer és szeretetéhség van benne, de ezt még önmagának sem vallaná be *** Minden vágya egy saját pet, akivel végre kedvére azt tehet, amit csak akar *** A peteket nemhogy embernek, de élőlénynek is alig tekinti *** Nem riad vissza a fizikai erőszaktól, ha arról van szó, hogy a hatalmát fitogtassa *** Vannak különféle kínzóeszközei és játékszerei, amiket szívesen kipróbálna már valakin *** Több futó kapcsolata volt, de azok is inkább érdekből és csak rövid ideig *** Még sosem volt szerelmes *** A bátyja az egyetlen, akire valamennyire még hallgat ***

Képinfo: A kép nem az én alkotásom, mindössze kölcsönvettem. (https://hu.pinterest.com/pin/545357836104063592/)

Engedélyezve: 2018. 04. 30.
2020. 11. 07.

Módosítva: 2020. 11. 07. 15:31:25
Módosította: Andro

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).