Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Oliver Andrews
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Shemi

Kor: 21

Külső leírás: Alkatra vékony, kissé alacsonynak mondható. A haja eredetileg barna volt, de évek óta ugyanarra a mézszőke árnyalatra festi. Oldalt rövidebb, középen hosszabbra van hagyva, kócosan mered a szélrózsa minden irányába. Persze csak is azért, mert így lett beállítva. Hosszú szempilláival úgy tud az emberre pislogni, hogy az még a nevét is elfelejti. Könnyű elveszni azokban a szép vágású, zöld szemekben, melyek alatt vékony, pisze orr és formás rózsaszín ajkak pihennek. Néha, teljesen random előjönnek a szeplői és szerencsére meglepően jól állnak neki. Kifejezetten helyesnek számít társai között az egyetemen, de ha az adottságai nem is lennének elegek, öltözködésével is kirí a szürke átlag közül. Nagyon jó sítulsérzéke van, képes még az egyszerű farmer-póló kombót is extrává varázsolni, de sosem esik túlzásba. Igazából a kisugárzása az, ami igazán öltözteti. Ruhái nem csak divatosak, de többnyire márkásak is, szereti sapkákat és hátizsákokat hordani kiegészítőként.

Jellem: Vidám és közvetlen természetének köszönhetően hamar megkedvelteti magát az emberekkel, mégis csak kevés embert tart a barátjának. Sokakkal jóban van, mindenkivel el tud beszélgetni, hiszen rendkívül sokoldalú fiú. Tipikusan az az ember, aki felvállalja, hogy olyan amilyen, nem próbál másnak tűnni még akkor sem, ha bizonyos tulajdonságaival támadni próbálják. Pörgős, energikus személyiség, mellette igazán nem lehet unatkozni. Néha kicsit szétszórt, és feledékeny, de szándékosan nem hagyná cserben a barátait. Elég aktív szociális életet él, online épp úgy, mint a való életben. Az instagram és a snapchat szinte egész nap futnak a telefonján. Annak ellenére, hogy milyen magabiztos kisugárzása van, belül nagyon is bizonytalan sok mindennel kapcsolatban, jobban számítanak neki a like-ok és a kommentek, mint ahogy azt a külvilág felé mutatja. Gazdag családból származik, ahhoz van szokva, hogy mindene megvan, nemigen dolgozott még meg magának semmiért. Ettől függetlenül nem hálátlan és sosem nézte le azokat, akik nem olyan vagyonosak, mint ők. Sőt barátait rendszeresen meghívja mindenfélére, tudja, hogy más egyetemistáknak igenis oda kell figyelniük a pénzre. Nagyon megértő és segítőkész, empátiában sosem volt hiánya. Annak ellenére, hogy milyen vidám a hétköznapokban, bizonyos ponton nagyon magányos, hiszen hiába van rengeteg tapasztalata férfiakkal, rendes kapcsolata még sosem volt. Nagyon vágyik a szerelemre, de úgy érzi, ő csak egy éjszakára kell mindenkinek.

Élettörténet: Nem elég, hogy gazdagok, de mellé még egyke gyerek is, így aztán a szülei mindig is nagyon elkényeztették. Mindent megadnak az egyetlen kicsi fiuknak, és szerencsére azzal sem volt gondjuk, amikor Oliver előbújt a szekrényből. Na, nem mintha nem lehetett volna sejteni. Világ életében jó tanuló volt, ennek ellenére sokszor megkapja, hogy ő csak azért került be ide meg oda, mert pénzesek. Egy ideig nagyon frusztrálta, de mára már megtanulta figyelmen kívül hagyni ezeket a megjegyzéseket. Gimnázium előtt nyolc különböző iskolába járt, ugyanis mindenhol kiközösítették. Nagyon nehezen viselte ezt, a gimi kezdetére sikerült annyira megerősödnie, hogy ne higgyen az őt érő támadásoknak. Ekkor szerzett először barátokat, és éppen ezért, mert olyan hosszú ideig nem voltak neki, azt a kevés embert, akit igazán a barátjának tart nagyon megbecsüli. Szülei arra nevelték, hogy legyen büszke arra aki, sose próbáljon mások kedvéért megváltozni. Nem is próbál, viszont a felszín alatt mindmáig nem teljesen biztos benne, hogy jó-e úgy, amilyen. Édesanyja ügyvéd, apja orvos, mindketten sok időt töltenek a munkájukkal, s mivel ritkán van olyan, nagyon megbecsülik a családi pillanatokat. Nem is szeretnék, hogy kisfiuk a közeljövőben elköltözzön, hiába töltötte be már a 21. életévét is. Annak ellenére, hogy Oliver sokszor van és mindig is sokszor volt otthon egyedül, egyáltalán nem érzi azt, hogy elhanyagolnák őt. Igazi szerető család az övék. Egész életében Londonban lakott, viszont rengeteget utaznak mindenfelé a világon.

Hobby: bulizás, a városban járkál a barátaival, instagram

Foglalkozás: tanuló

Extrák: A szülei nagyon bevándorló ellenesek, azt sem nézik jó szemmel, hogy az egyetemen sok „migráns” van. **** Mindössze kettő kapcsolata volt eddig. Az első srác csak azért jött vele össze, mert le akart feküdni Olivérrel, a másik pedig fogadásból. Mindkettő nagyon hamar véget ért. **** Az az álma, hogy divatblogger legyen. **** Imád moziba járni, de csak a kaja miatt. Él-hal a mozis nachosért.

Képinfo: Nem saját kép. (https://i.pinimg.com/564x/15/8e/13/158e135812210ada2ad66925022b5a26.jpg)

Engedélyezve: 2017. 11. 08.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).