Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Adele
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Miria

Kor: 24

Külső leírás: Elf létére a többiekhez képest szürke egérnek mondható, ám szemeinek kéksége így is gyakran felhívja szerény személyére a figyelmet. Ajkai teltek, érzékenyek, rózsás színűek. Érzékeny, szeplős arca gyakran kipirul erős napsütésben, hidegben, vagy szárazságban. Váll alá érő egyenes szalmaszőke haja gyakran csapzott, ám a viszontagságok ellenére nagyon puha és selymes tapintású. Magassága tekintélyt parancsoló, alakja nőiesen formás. Többnyire harci felszerelésében, kardjával látni őt.

Jellem: Megingathatatlan igazságérzetű nő, akinek az első és a legfontosabb az élet védelme, korra, nemre, fajra, hovatartozásra való tekintet nélkül. Elképesztő és messze földön híres kardforgatási képessége, és hihetetlen spirituális ereje ellenére még soha nem ölt meg a szúnyogokon kívül egyetlen árva lelket sem és nem is tervezi. Hezitálás nélkül a gyerekek, a gyengék védelmére kel. Határozott véleménye van mindenről, még arról is, amiről csak hallomásból van fogalma, ezért ha a hiedelemrendszerével ellenkező jelenséget lát, iszonyúan meg tud rendülni. Önmarcangolási, önhibáztatási képessége vetekszik kardforgatási képességével, sokszor nem hajlandó elhinni magáról, hogy szerethető lény, s ilyenkor elviselhetetlenül elutasító.

Élettörténet: Édesanyjának nemsokára, hogy több értelemben is befogadott egy éhes vándort, rá kellett jönnie, teherbe esett. Egyedülálló, magának való nő volt, így nem is bánta, hogy férfi nélkül kell felnevelnie a szíve alatt nevelkedő gyermeket. Gyönyörű kislánya született, Adele. Szépen cseperedett az apró elf-leány, többnyire magáévá téve az elfek külső és belső jellemvonásait, ám fiatal tinédzserkorában egyre érdekesebb megélései lettek. Ezek a megélések annyit jelentettek, hogy az egész leány kék tűzben kezdett izzani, ami elképesztő erővel járt. Ez megijesztette mindkettejüket, s úgy döntöttek, titkolják a falu többi lakója előtt. Édesanyja komoly kutatómunkába kezdett, s rájött, Adele apja egy nagy erejű, hírhedt varázsló, aki rengeteg halált okozott. Adele-t megtörte, hogy apja rosszra használja az erejét, s ekkor fogadta meg, hogy ellenpólusként ő csak jóra, mások segítésére fogja az erejét használni. 16 évesen vándorútra adta a fejét, s amerre megy, örülnek neki, hiszen segédkezik a falu embereinek abban, amiben tud, s mindenki biztos lehet, hogy útonállók és banditák nem fogják őket megtámadni, míg Adele a környéken vigyázza őket.

Hobby: Kardforgatás, vers írás

Foglalkozás: Vándor jótevő

Extrák: Egyszer meg szeretné ismerni édesapját, ám erre kevés esélyt lát. Erejét megtanulta a helyén kezelni, mára a támadás helyett főleg különböző védőpajzsok képzésére használja.

Képinfo: Deviantart, Charlie Bowater fantasztikus alkotása. Artwork of Charlie Bowater ()

Engedélyezve: 2017. 11. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).